Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 23:25:29
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Preco vlastne gitary naberaju hodnotu rokmi?  (Prečítané 50146 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #120 kedy: 27. Február , 2008, 11:28:35 »

Ccr. 1000 dolačov ,to je ccr. 22000Skk.  To je daka cena ? Ved za to sa predavaju nove ,tolko kritizovane mexicke Fendre.

To nie je "dáka", ale predajná cena na ebay bez nákladov na poštovne a clo+dph (a bez tej trochy obáv ci to pride v poriadku a ci predavajuci priznal vsetky chyby) .
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #121 kedy: 27. Február , 2008, 11:34:29 »

To nie je "dáka", ale predajná cena na ebay bez nákladov na poštovne a clo+dph (a bez tej trochy obáv ci to pride v poriadku a ci predavajuci priznal vsetky chyby) .
Podstatna je predajna cena,to znamena nakolko si ju ceni predavajuci resp.kolko su kupujuci ochotni zaplatit. Predavajuceho z Japonska alebo USA hovno zaujima naše clo a DPH.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #122 kedy: 27. Február , 2008, 11:35:43 »

Ccr. 1000 dolačov ,to je ccr. 22000Skk.  To je daka cena ? Ved za to sa predavaju nove ,tolko kritizovane mexicke Fendre a Epiphone.

dnes je dolar lacny, takze to sa frajeruje s argumentami Bavím sa skvele ale pre porovnanie - original 10 rocny Gibson LP Studio kupis z ebay za 800 dolarov. tu si ho mozes vyskusat pekne, ale das za neho jaksi 30 litrov. tolko kritizovany mexikac z pred 10 rokov kupis za 300 dolarov...
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #123 kedy: 27. Február , 2008, 11:45:25 »

Podstatna je predajna cena,to znamena nakolko si ju ceni predavajuci resp.kolko su kupujuci ochotni zaplatit. Predavajuceho z Japonska alebo USA hovno zaujima naše clo a DPH.

Predávajúceho v Japonsku to hovno zaujíma ale toho kto to kupuje v EU to zaujíma celkom dosť najmä ak už si to niekto kúpi snaží sa to predať za tolko koľko ho to vyšlo a v tom je aj to clo a dph. 

Takže naopak podstatná je koncová cena. Predajná cena je podstatná len ako argument pre flamewar  Žmurk .

« Posledná zmena: 27. Február , 2008, 11:53:31 od yngsteen » Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #124 kedy: 27. Február , 2008, 11:49:34 »

dnes je dolar lacny, takze to sa frajeruje s argumentami Bavím sa skvele ale pre porovnanie - original 10 rocny Gibson LP Studio kupis z ebay za 800 dolarov. tu si ho mozes vyskusat pekne, ale das za neho jaksi 30 litrov. tolko kritizovany mexikac z pred 10 rokov kupis za 300 dolarov...
No,nechajme to tak.Už sa to zas začina točit inym smerom / 1 konkretny  1000 dol. kus- možno vynimočne,kurz dolara/. Kludne si tych "japončikov" vychvalujte,kupujte /a zas predavajte/,mne je to šuma fuck.
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #125 kedy: 27. Február , 2008, 11:54:00 »

Prepražcovať zlatým drôtom,sem tam vsadit nejaký diamantík na ozdobu a podobné vylepšenia-vtedy bude cena gitary stúpať.Po pár rokoch môže stáť miliony  :)
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
ydur
Hosť
« Odpoveď #126 kedy: 27. Február , 2008, 11:57:08 »

O.T.yngsteen: Prečo predavaš skvely japonsky vintage nastroj za 17000 ?/aj s kufrom/. Ja keby som mal skvely japonsky vintage nastroj,tak si ho necham.A keby som skvely japonsky vintage nastroj predaval,tak pytam aspon 30 litrov.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #127 kedy: 27. Február , 2008, 12:09:28 »

ydur - preco by si ho predaval za 30 litrov ? by si si len tak zbrucha povedal, ze 30 je akurat ? ci ako ? ci to len tak si si zagenaralizoval, ze ja som dal link na drahy japonec, tak ty ides dokazat , ze hen tu niekto pyta menej ?
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #128 kedy: 27. Február , 2008, 12:16:22 »

ydur - preco by si ho predaval za 30 litrov ? by si si len tak zbrucha povedal, ze 30 je akurat ? ci ako ? ci to len tak si si zagenaralizoval, ze ja som dal link na drahy japonec, tak ty ides dokazat , ze hen tu niekto pyta menej ?

nech potom ynste napise za kolko ho predal .....
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #129 kedy: 27. Február , 2008, 12:17:00 »

O.T.yngsteen: Prečo predavaš skvely japonsky vintage nastroj za 17000 ?/aj s kufrom/. Ja keby som mal skvely japonsky vintage nastroj,tak si ho necham.A keby som skvely japonsky vintage nastroj predaval,tak pytam aspon 30 litrov.

Tebe ho kľudne pustím za 30  Som frajer .  Aktuálna cena reflektuje stav gitary,  náklady ktoré boli aby ten nástroj docestoval ku mne a samozrejme možnosť si nástroj vyskúšať (ktorá na ebay nie je ).

Celkovo dosť prvoplánovito rýpeš, nuda a tak ?  Žmurk
« Posledná zmena: 27. Február , 2008, 12:17:52 od yngsteen » Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #130 kedy: 27. Február , 2008, 12:28:09 »

Tebe ho kľudne pustím za 30  Som frajer .  Aktuálna cena reflektuje stav gitary,  náklady ktoré boli aby ten nástroj docestoval ku mne a samozrejme možnosť si nástroj vyskúšať (ktorá na ebay nie je ).

Celkovo dosť prvoplánovito rýpeš, nuda a tak ?  Žmurk
Nerypem,len v suvislosti s tym,ako su niektorymi ludmi tieto nastroje ospevovane, sa mi zda ta cena priliš nizka. Lebo,ako je zname,za "kvalitu sa plati."  A už tu bolo par inzeratov v cenach 13-15 tisic. Tak som ta pridal ako dalši"cenovy priklad". Sorry.Nič osobne,žiadne rypanie. Na zdravie!
Zaznamenané
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #131 kedy: 27. Február , 2008, 12:36:32 »

vyrovna sa iba ak inemu Behringeru, sorry... Beeee
no ved ja viem... ale zatial na trening staci... LEN TRENING.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #132 kedy: 27. Február , 2008, 12:41:01 »

13-15 litrov je cena znackoveho mexickeho Fendru z pred roka a pol. ked sa za tolko predava iba kopia, navyse 20 rocna, tak je to celkom slusne, nie ? vsak za kvalitu sa plati  Žmurk

prilis ospevovane a napriek tomnu nizka cena... nechapem co presne chces povedat... ospevovane su prave pre zvacsa zatial nizke ceny. ci mi nieco unika ? alebo treba zase link na japonca drahsieho jak original ?
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 27. Február , 2008, 12:50:10 »

13-15 litrov je cena znackoveho mexickeho Fendru z pred roka a pol. ked sa za tolko predava iba kopia, navyse 20 rocna, tak je to celkom slusne, nie ? vsak za kvalitu sa plati  Žmurk

prilis ospevovane a napriek tomnu nizka cena... nechapem co presne chces povedat... ospevovane su prave pre zvacsa zatial nizke ceny. ci mi nieco unika ? alebo treba zase link na japonca drahsieho jak original ?
Cena mexickych Fendrov Deluxe je 25-30 tis.  A ospevuje sa ich "kvalita." /tych japoncov/ Občas sa prida to obligadne: "Za tie peniaze.....
« Posledná zmena: 27. Február , 2008, 12:58:05 od ydur » Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #134 kedy: 27. Február , 2008, 13:01:45 »

ydur: mozno sa velmi mylim, ale tvoja prispevky posobia tak, ze v podstate nemas co povedat, ale napriek tomu chces. Poskusaj nejakych lawsuit Japoncov, nejakych dnesnych  Korejcov, nejake originaly a precitaj si nejake zaklady fungovania trhu. Nic v zlom.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.