Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 16:25:53
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: palo chodelka 28,2,2008 v randali v BA zadara  (Prečítané 7669 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15 kedy: 29. Február , 2008, 10:10:53 »

Na blastbeate bol zvuk dost iny(horsi) a teraz nemal chybu.

nové ozvučenie od Electro-Voice.

Blastbeat je názov prvej kapely?
Či "nové ozvučenie od Electro-Voice"? Sympatický názov pre kapelu.. :)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #16 kedy: 29. Február , 2008, 10:12:58 »

Blastbeat je názov prvej kapely?
Či "nové ozvučenie od Electro-Voice"? Sympatický názov pre kapelu.. :)
nie, Blastbeat je sutaz pre zacinajuce kapely Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #17 kedy: 29. Február , 2008, 10:44:20 »

kapela sa volala LM Band a boli zo Senice (hrali 2x gitara + basa(spev) + bicie)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #18 kedy: 29. Február , 2008, 11:01:17 »

to mario bross
ten novy aparat tam je uz aspon dva tyzdne. Na oboch blastbeatoch co som bol uz bol pouzity ten electro-voice
« Posledná zmena: 29. Február , 2008, 11:02:03 od exhumer » Zaznamenané

WEIRD THRASH
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 29. Február , 2008, 11:15:13 »

nuz tak aj ja prispejem... to, co som vcera zazil bolo na mile daleko od stareho dobreho chodelku.. miestami mu uplne okato uchadzal ton.. nebudem rozoberat, ze hra dokola jednu a tu istu naucenu frazu (ta sa mi velmi lubi).. mal som pocit pri prvych jeho skladbach, ze to snad ani nie je on. potom sa to nastastie rozbehlo a vcelku slusne odohrali hlavne novsie veci.. chcel by som to este raz zazit aj so spevom ako pred cca rokom, dvoma, ked tam mali aj spevaka.. to bola ina palka.. Tak som si povedal, ze: no a teraz je vidiet, ked je na koncerte zadarmo vlezne.. Prva kapela hrala fajn, len miestami mi pripadali akoby sa snazili umelo navodit atmosferu, ktrora tam ale zial nepanovala. Gitarista nalavo pripominajuci spravanim teenagera vo veku 45-50 rokov hral myslim na Ibanez JEM- Carvin Legacy+ carvin 2X15 box. Dobre sa na neho pozeralo, ale nudil ma. neviem.. mal som z neho take zmiesane pocity, ze je vsetko technicky nadrveny uplne dobodky, ale nieco mi tam chybalo (zhodli sme sa viaceri). Gitarista napravo hral cez kombicko Koch do ENGL 1X12 boxu myslim.. gitara bola myslim Fender Strat.. ale nedam za to na 100% ruku do ohna. Hrali prijemne naslapane veci, skoda len tych 'jiiiiiihaaaaa' a pod trapnych pokecov okolo toho..  ale celkovo fajn.. na konci dali jammku vsetci svorne pokope, to uz som mal pocit, ze sa zgrcam po 10 minutach songu smoke on the water a 15 minutach uz po druhykrat opakovaneho born to be wild.. (alebo to hrali 3krat???) Asi som tam len siel s velkymi ocakavaniami... u mna to neuspelo, zial..   
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #20 kedy: 29. Február , 2008, 11:17:50 »

(...) Gitarista nalavo pripominajuci spravanim teenagera vo veku 45-50 rokov hral myslim na Ibanez JEM- Carvin Legacy+ carvin 2X15 box. Dobre sa na neho pozeralo, ale nudil ma. neviem.. mal som z neho take zmiesane pocity, ze je vsetko technicky nadrveny uplne dobodky, ale nieco mi tam chybalo (zhodli sme sa viaceri). (...)
Mne sa pacil, dokonca viacej ako Chodelka :) Taky srandista-soumen :) Dobra akcia, nenudil som sa ani chvilku.
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #21 kedy: 29. Február , 2008, 11:26:39 »

To je Pali Hrnčírik a kapela pravdepodobne LM-znamená Ľubo Miča Band....hrávali sme spolu asi 3 mesiace...Mali sme v rádiách singel Dnes sa schovám s tebou do neba..točili sme u Jura Kupca, text: Kamil peteraj nechytilo sa to a rozpadli sme sa....
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 29. Február , 2008, 11:45:59 »

Mne sa pacil, dokonca viacej ako Chodelka :) Taky srandista-soumen :) Dobra akcia, nenudil som sa ani chvilku.

pravdu mas.. aj mne sa lubil viac ako Pali..
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #23 kedy: 29. Február , 2008, 12:17:43 »

ale co, isli sme tam aj tak preto aby sme sa zabavili a spili ako kone. oboje vyslo vcelku dobre, obzvlast som sa bavil ako si chlapci na podiu pocas hrania kricali do ucha ake akordy maju teraz hrat.  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 29. Február , 2008, 13:06:33 »

" V štvrtok 28.2.2008 si to vrámci testovania nového ozvučenia Electro Voice do miestneho klubu Randal zamieril ostrieľaný gitarový pardál Palo Chodelka so svojím bandom (mimochodom zvyšné tri štvrtiny punkovej legendy KONFLIKT).
          Ako špeciálneho hosťa si prizvali mladú talentovanú, kapelu LM BAND zgrupnutú okolo bývalého absolventa “prestížnej speváckej súťaže“ Slovensko Hľadá Superstar, Ľuba Miču......."

cely report aj s par fotkami pre tych co tam neboli najdete tu:

http://boogiesound.blogspot.com/2008/02/report-krst-intrumentlnou-exhibciou.html
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #25 kedy: 29. Február , 2008, 14:05:11 »

..."Celé snaženie zavŕšila štadiónová hulákačka Keep on rockin in a free world od Neila Diamonda"

WTF  Huh!
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #26 kedy: 29. Február , 2008, 14:07:29 »

kuuurna, este iggy,misko,kaolko ja sklerotik :) toho som bral uz ako samozrejmost  ?§!.  Bavím sa skvele  Bravooo
A co katka, andy, shuni Bavím sa skvele
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 29. Február , 2008, 14:13:37 »

tom: sorry, chyba, samozrejme id o song Neila Younga - keep on ........

swordy: ja som tam bol. nevidel som ta. ale pivec som nemohol, bo som bol autom. nabuduce dojdu pješky
Zaznamenané

BOOGIESOUND

ydur
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 29. Február , 2008, 14:17:08 »

Mali sme v rádiách singel Dnes sa schovám s tebou do neba.. nechytilo sa to a rozpadli sme sa....
Sa nečudujem.  Taky text ... dnes sa schovam s tebou do neba... Huh!?  Keby do postele.....   tak je to hit. Bavím sa skvele
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #29 kedy: 29. Február , 2008, 14:24:58 »

ha ha ha ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.