kubo63
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Marec , 2008, 14:32:49 » |
|
ja by som sa takehoto inzeratu vyvaroval uz len kvoli tomu, ze tam nenapisal seriove cislo gitary, ale dal tam rozmazanu fotku so SN.
inac podla SN je gitara vyrobena:
Nashville Plant, TN, USA November 28th, 2005 Production Number: 228
a ked je sfalsovane aj vyrobne cislo, tak to je tusim pravne napadnutelne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 02. Marec , 2008, 15:03:41 » |
|
Myslim ze v tomto pripade to neni to jedine co je pravne napadnutelne. Ked ide o tie cisla, tak tie sa tiez naucili, lebo predtym davali take ktore na prvy pohlad kricali do oci. Vobec sa nezhodovali so systemom datovania a oznacovania gibsnov. Toto uz ma cifry ako maju byt YDDDYNNNN aj ked na standarde som nevidel 4 ciferne poradove cislo, len troj, tie stvor su skor na studiach a specialoch vidiet. Ale tak tamta stranka si s tym nerobi tazku hlavu.
|
|
« Posledná zmena: 02. Marec , 2008, 15:05:13 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 03. Marec , 2008, 11:08:07 » |
|
Ahojte. Včera som po Milošovom upozornení, po prekontrolovaní Gibson čísla a ostatných znakov poslal predávajúcemu mail, že nakoľko sa snaží predať FAKE gitaru, činí umyselný podvod a v prípade, že nestiahne gitary z aukcie, budem informovať bezpečnostného EBAY technika a taktiež výhercu aukcie. Predčasne ukončil aukciu na oba " Standardy". Tak sme možno niekomu ušetrili peniaze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 03. Marec , 2008, 11:26:54 » |
|
Inak anglický EBAY je plný napodobenín Gibsonov, len niektorý to uvádzajú ako COPY aniektorý ako surovo origoš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 03. Marec , 2008, 11:56:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 03. Marec , 2008, 13:49:49 » |
|
Ahojte. Včera som po Milošovom upozornení, po prekontrolovaní Gibson čísla a ostatných znakov poslal predávajúcemu mail, že nakoľko sa snaží predať FAKE gitaru, činí umyselný podvod a v prípade, že nestiahne gitary z aukcie, budem informovať bezpečnostného EBAY technika a taktiež výhercu aukcie. Predčasne ukončil aukciu na oba " Standardy". Tak sme možno niekomu ušetrili peniaze. Ja som mu to pisal tiez, aj som hned napisal report na ebay aj na customer support Gibsonu. Inak poslal mi celkom vtipnu odpoved: "Hi, it's good that some people do what you are doing. Me as you now, I had firmly believed in quality of these guitars till one day when I've started having doubts about it. Try to find more information on internet but I send you one very interesting, read all, the end is amazing. http://www.edroman.com/rants/les_paul_necks.htm Thanks"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Marec , 2008, 14:26:16 » |
|
Je to podvodník. Nepáči sa mi, keď chce takto niekto obtiahnuť nováčikov pri kúpe Gibsona.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Marec , 2008, 14:30:22 » |
|
Je to podvodník. Nepáči sa mi, keď chce takto niekto obtiahnuť nováčikov pri kúpe Gibsona. ste mu dojebali kseft
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. Marec , 2008, 15:12:09 » |
|
prekvapuje ma, ze tu popritom vsetkom neodznela este jedna vec - ta gitara je fakt velmi pekna
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 03. Marec , 2008, 15:21:23 » |
|
Pekný je origoš Gibson, s proporciami nezmenenými viac menej už cez 50 rockov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rady
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Marec , 2008, 15:59:04 » |
|
Okrem toho, že je tá gitara pekná, môže aj dobre hrať, možno aj lepšie ako originál. Ale v každom prípade sa mi páči váš spravodlivý zápal pre správnu vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. Marec , 2008, 16:21:34 » |
|
Okrem toho, že je tá gitara pekná, môže aj dobre hrať, možno aj lepšie ako originál.... Alebo aj nie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Marec , 2008, 16:22:38 » |
|
ked nie su schopni trafit gombiky tam, kde patria, tak nejsu schopni nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Marec , 2008, 20:11:33 » |
|
ked nie su schopni trafit gombiky tam, kde patria, tak nejsu schopni nic presne tak, pritom to neni problem, keby sa vsetci cinania (je ich 1,3 miliardy) poskladali na jeden original Gibson, tak by to mozno aj vedeli okopcit presne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 03. Marec , 2008, 20:28:51 » |
|
Alebo keby citali gitarove fora Inac fajn chlapci ze ste spravili taku vec. Bol som sice zvedavy za kolko skonci, ale spravodlivost je potrebna.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
|