Radomír
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 10. Marec , 2008, 09:45:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 10. Marec , 2008, 12:30:10 » |
|
Krstný otec bol Henry Tóth, vždy vtipný ako obyčajne. Koncert bol krátky, ale výborný. Ferimu to hralo konečne tak, že som si to patrične vychutnal. Bolo cítiť, že je úplne v pohode. Nakoniec sme odchádzali s Rastisom a Ferom niekedy po 6 ráno z Malých Františkánov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 10. Marec , 2008, 12:50:33 » |
|
Tak u Malých po staru?Strávil som tam roky.Do rána sa tam pokračovalo.Nostalgia.Teraz by ma to zabilo .aj chlast aj ponocovanie.Po takej farbe netužím aj ked vela od nej nemam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 10. Marec , 2008, 12:55:25 » |
|
Tak u Malých po staru?Strávil som tam roky.Do rána sa tam pokračovalo.Nostalgia.Teraz by ma to zabilo .aj chlast aj ponocovanie.Po takej farbe netužím aj ked vela od nej nemam Bolo fajn, prebrali sme všetko možné. Som pekne zdevastovaný po víkende.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 10. Marec , 2008, 13:26:20 » |
|
Ja som z jeho zvuku a tonu uplne mimo. Jednym slovom nadhera..........vyborne sa ho pocuva, nech hra cokolvek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 10. Marec , 2008, 13:37:39 » |
|
Vina del Mar a ta posledna tusim od Ursinyho boli skutocne famozne. Len skoda, ze hrali tak kratko, ale ako sa vyjadril Pitu, co by sme chceli zadarmo.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 10. Marec , 2008, 13:44:26 » |
|
Vina del Mar a ta posledna tusim od Ursinyho boli skutocne famozne. Len skoda, ze hrali tak kratko, ale ako sa vyjadril Pitu, co by sme chceli zadarmo. Presne, celý mini koncertík bol fajn, ale posledné veci hral Feri nádherne. Konečne zas naozaj zalahodil môjmu uchu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 10. Marec , 2008, 14:26:44 » |
|
Mal si ho vidiet koncom roka, ked hral s Hammelom Prudy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 10. Marec , 2008, 15:19:14 » |
|
Krstný otec bol Henry Tóth, vždy vtipný ako obyčajne. Koncert bol krátky, ale výborný. Ferimu to hralo konečne tak, že som si to patrične vychutnal. Bolo cítiť, že je úplne v pohode. Nakoniec sme odchádzali s Rastisom a Ferom niekedy po 6 ráno z Malých Františkánov. no co budem rozpravat... este teraz som najebany - pan G. znese dost minikoncertik bol fajn, vsetko jak malo byt, kapela vyhrata, Vina del Mar bola na zaplakanie dobra... nato, ze som ani nevedel, ze sa nieco niekde hra, som toho nakoniec fakt dost zazil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 10. Marec , 2008, 15:33:29 » |
|
Rasto tak to už na koncert si išiel od malých františkánov?? alebo si sa tam pred hraním riadne podielal na krste a omšovom Feri vždy zniesol a na to čím prešiel tak je v obdivuhodnej forme.Já naposledy tiež už blekotal a on sa usmieval a vyzeral totálne triezvo.Jemu tuším nealko pivo nosia Hučal som do neho a ani neviem či ma ešte vnímal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 10. Marec , 2008, 15:41:53 » |
|
Mrzí ma že mi to nevyšlo.Už hladný po Feriho uchu aj Vždy počúva moje výlevy ked už mám nakúpené a trpezlivosť ho neopúšta. A hlavne už hladný po jeho hre.Tak ako to vie on to nedokáže nikto a mne to vždy pohladí dušu A aj to že som mohol s Vami pobudnuť ma štve
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 10. Marec , 2008, 16:28:59 » |
|
no co budem rozpravat... este teraz som najebany - pan G. znese dost Kurnik, skoda, ze som nebol.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 12. Marec , 2008, 03:28:15 » |
|
Môj syn-a ja-jeho táta ani chvilku neváhame ked hrá Feri a Fermata na koncert my hned taháme starí-mladí-všetci spolu oddajú sa muzike citia sa tam ako fajčiar v otvorenej trafike hudba je to nadčasová geniálne zahraná počúvam ju rád a znova znie mi v ušiach do rána opísanie jeho tvorby-znesie trocha patosu po koncerte si pak spolu dáme riadne do nosu
|
|
« Posledná zmena: 12. Marec , 2008, 19:45:14 od Radomír »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 12. Marec , 2008, 03:30:34 » |
|
Ale mi pekne švitorí. Ale čo.Vatšie hovadiny tu čítavám tak čo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|