predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 18. Júl , 2008, 19:31:42 » |
|
vonku sa nastroje viac rozladuju. ale myslim ze tato prs sa mu rozladila pakovanim.
No hej, vylezieš na pódium, pod plachtou je riadna sauna, môžeš mať zámky jaké chceš a aj tak ti nepomôžu, lebo sa zmení pnutie strún. Ale keď máš aspoň 5 minút času, zrovnáš si to na začiatku setu a už sa to potom nepohne, aj keď robíš s pákou poriadne sprostosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 18. Júl , 2008, 19:35:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 18. Júl , 2008, 19:36:07 » |
|
No hej, vylezieš na pódium, pod plachtou je riadna sauna, môžeš mať zámky jaké chceš a aj tak ti nepomôžu, lebo sa zmení pnutie strún. Ale keď máš aspoň 5 minút času, zrovnáš si to na začiatku setu a už sa to potom nepohne, aj keď robíš s pákou poriadne sprostosti.
No nevyšlo to ale na tej Gibsone mu to hrá vždy dobre takže táto PRSka sa do ospravedlniť a nakoniec nemyslím si, že by Griglák mal niekomu niečo ešte dokazovať.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 18. Júl , 2008, 19:36:54 » |
|
ty hras falosne aj ked si naladeni ...ja neviem ci som hluchy ale vobec som nepocul ze by bol griglak nenaladeny...pocuval asi poslednych 5 pesniciek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 18. Júl , 2008, 19:37:38 » |
|
Nemusím, aj jeho Korg zvláda +-1 cent zobrazenia, je to predsa predloha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 18. Júl , 2008, 19:42:08 » |
|
ty hras falosne aj ked si naladeni ...ja neviem ci som hluchy ale vobec som nepocul ze by bol griglak nenaladeny...pocuval asi poslednych 5 pesniciek ty pocujes len to ci ti povedia tvoji tutori
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 18. Júl , 2008, 19:43:18 » |
|
ty pocujes len to ci ti povedia tvoji tutori je to uz asi tak ale zase nerozumiem tvojmu poslednemu slovu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 18. Júl , 2008, 19:47:03 » |
|
je to uz asi tak ale zase nerozumiem tvojmu poslednemu slovu lakros jeb na to teba vsetko este len caka. este si toho uzijes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 18. Júl , 2008, 19:47:19 » |
|
Už se perou? Už se perou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 18. Júl , 2008, 23:26:32 » |
|
lacrosse pozeral som posledne 3..4 songy.. este aj ked hral akordy znelo to jak Opeth (odporucam)...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 19. Júl , 2008, 08:03:33 » |
|
Myslis, ze matador slovenskeho gitaroveho rocku pocuva potajme Opeth?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 19. Júl , 2008, 08:19:09 » |
|
Je to aj niekde archivovane? Ja som to nestihol sakra ...
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 19. Júl , 2008, 09:41:17 » |
|
Myslis, ze matador slovenskeho gitaroveho rocku pocuva potajme Opeth? ja verim ze ano...co potajme!.. ho na to urcite namotal Freso a spolu si pustaju teraz pekne Watershed:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 19. Júl , 2008, 21:12:14 » |
|
zachytil som z toho zopar skladieb... no a bolo tam zopar chyb ako smodrchance, nespravne tony a podobne ale inac dobra podivana... Griglakovi to sice uz zdaleka nehra tak ako zamladi... je taky trochu drevenejsi... ale ton ma stale skvely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 19. Júl , 2008, 23:10:13 » |
|
Pozrel som si z toho kusok, rytmika bola super, bicie zneli vyborne aj cez internet, Griglak bol trochu dreveny a klavesak bol uplne mimo. Pocul som od nich uz aj lepsie, dufam ze este aj budem. Na druhej strane verim ze na mieste to mohlo zniet ovela lepsie.
|
|
« Posledná zmena: 19. Júl , 2008, 23:18:08 od Tom70 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|