Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 23:53:09
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srnac - moje pokusy  (Prečítané 24848 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #90 kedy: 06. Marec , 2009, 20:07:38 »

Srnac.. nechodis ty k vadimovi? lebo ja by som povedal, ze podla stylu hry ano, ale mozem byt uplne vedla jak ta jedla
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 20:08:00 od kaolko » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #91 kedy: 06. Marec , 2009, 23:34:14 »

Srnac.. nechodis ty k vadimovi? lebo ja by som povedal, ze podla stylu hry ano, ale mozem byt uplne vedla jak ta jedla
je samouk..to cumis co Beeee
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 06. Marec , 2009, 23:35:53 »

je samouk..to cumis co Beeee

parada  Zdravíčko by som prisahal ze som tam pocul nejake vadimove tahy..
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #93 kedy: 06. Marec , 2009, 23:37:15 »

parada  Zdravíčko by som prisahal ze som tam pocul nejake vadimove tahy..
to je uzasne...on hral vadimove tahy ked este ani vzivote nevidel vadima nazivo Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #94 kedy: 06. Marec , 2009, 23:40:51 »

je to vyborne, viac nez vyborne  Zdravíčko
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #95 kedy: 07. Marec , 2009, 01:44:19 »

Nechodim k nemu ale je pravda ze velmi sa mi paci jeho hra a nemozem si pomoct ale nieco ma nuti k tomu aby som sem tam zahral nejaky jeho riff proste jeho hra ma dostala tak ako hra vela gitaristov ktori sa mi velmi pacia a v takychto "alternativnych" veciach je uplne super Zdravíčko
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #96 kedy: 07. Marec , 2009, 01:45:41 »

niesi vedla jak ta jedla bol som u neho hrat a strasne ma to, vzdy nieco co ma dostane sa mi akoby ulozi v hlave a potom si to doma skusim na gitare a nejako to potom stale hram Bavím sa skvele...ono vzdy ked pocujem nejaky super lick tak sa na mna nalepi ani neviem jak:)
« Posledná zmena: 07. Marec , 2009, 01:54:12 od Srnac » Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #97 kedy: 07. Marec , 2009, 01:47:15 »

to je uzasne...on hral vadimove tahy ked este ani vzivote nevidel vadima nazivo Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
tak to tazko Žmurk kazdopadne vymyslet svoje tahy je velmi tazke take aby davali logiku, ale gitara podla mna nieje len o solach, to len tak medzi gitaristami sa vsetci zavodia, kto je lepsi, ale na dnesnom koncerte som pochopil ze to je o niecom inom a urcite nie len o solovej hre
« Posledná zmena: 07. Marec , 2009, 01:49:34 od Srnac » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 07. Marec , 2009, 07:56:57 »

Výborne  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #99 kedy: 07. Marec , 2009, 09:35:53 »

tak to tazko Žmurk kazdopadne vymyslet svoje tahy je velmi tazke take aby davali logiku, ale gitara podla mna nieje len o solach, to len tak medzi gitaristami sa vsetci zavodia, kto je lepsi, ale na dnesnom koncerte som pochopil ze to je o niecom inom a urcite nie len o solovej hre

pod toto sa podpisujem..  si sikovny, drzim ti palce..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #100 kedy: 07. Marec , 2009, 09:46:05 »

Prve video cosom kedy nahral na youtube :) kvalita videa je hrozna aj zvuku ale myslim ze sa da pocut priblizne co som tam hral...Ked som zmensoval video tak sa s tym proste stalo hento...možte čeknúť a okomentovať ak sa Vám chce tu je to:

Je to naozaj vyborne. Skoda ze s nikym nehravas, je fakt skoda ze si takuto gitarovu hru nechavas "pre seba"  Na zdravie!
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #101 kedy: 07. Marec , 2009, 11:15:18 »

Je to naozaj vyborne. Skoda ze s nikym nehravas, je fakt skoda ze si takuto gitarovu hru nechavas "pre seba"  Na zdravie!
Som tremista...Problem je v tom ze akonahle hram pred niekym, este k tomu ked je gitarista a vyzna sa v tom tak mi prepne a absolutne sa neviem sustredit na hru...Ale mam pocit ze postupne sa z toho dostavam, kedysi som mal dokonca take problemy typu vyskusat si gitaru alebo nieco v obchode No hanbím sa.. ale postupne to sa snazim tento problem odstranit a myslim ze sa mi celkom dari...Niektori ludia nemaju problem postavit sa na podium hned(a casto krat malo vedia), my skromní to budeme mat v živote tahsie  Bavím sa skveleNa zdravie!
« Posledná zmena: 07. Marec , 2009, 11:19:49 od Srnac » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #102 kedy: 07. Marec , 2009, 11:31:09 »

Absolutne sa nemas za co hanbit ani nic podobne, daj pekne dokopy nejaku kapelu a podme na podium. Drzim palce  Na zdravie!
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #103 kedy: 07. Marec , 2009, 11:33:32 »

Absolutne sa nemas za co hanbit ani nic podobne, daj pekne dokopy nejaku kapelu a podme na podium. Drzim palce  Na zdravie!
Dík dík...Musím ist nato ale postupne Som frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #104 kedy: 07. Marec , 2009, 11:35:21 »

Som tremista...Problem je v tom ze akonahle hram pred niekym, este k tomu ked je gitarista a vyzna sa v tom tak mi prepne a absolutne sa neviem sustredit na hru...Ale mam pocit ze postupne sa z toho dostavam, kedysi som mal dokonca take problemy typu vyskusat si gitaru alebo nieco v obchode No hanbím sa.. ale postupne to sa snazim tento problem odstranit a myslim ze sa mi celkom dari...Niektori ludia nemaju problem postavit sa na podium hned(a casto krat malo vedia), my skromní to budeme mat v živote tahsie  Bavím sa skveleNa zdravie!

ja mam tento problem tiez.. furt a vobec nic mi nepomaha.. ked je niekto na blizku, kto hrat vie tak zrazu zabudnem aj banalne postupy.. nezalozime politicku stranu?  ha ha ha  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.