Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 00:06:24
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Brutal Assault vol: 13.  (Prečítané 11658 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« kedy: 18. Marec , 2008, 13:18:06 »

Brutal Assault vol:13, 14.-16.08.2008, JAROMĚŘ - Vojenská pevnost Josefov,
 Bacha na vec kamo! extreme music for extreme people  Bacha na vec kamo!

No tak som sa rozhodol, že sem bachnem môj obľúbený festival. Nakoľko zostava 13. ročníku Brutal Assaultu, je už teraz, viac ako dosť zaujímavá.
Tak že ide o festival síce extrémnejšieho zrna, ale aj tak si myslím, že  každý by si tam niečo svoje našiel.
Festival sa koná, už na známom mieste - vojenskej pevnosti Josefov * Jaromer* CZ (20 km, severne od Hradce Králové)

Potvrdené  kapely sú: AGNOSTIC FRONT, ADOR DORATH, ALL SHALL PERISH, ANAAL NATHRAKH,  ANATHEMA, ARCH ENEMY, ARKONA, A STORM Of LIGHT , BEHEADED, BEHEMOTH, CARCASS, CEPHALIC CARNAGE, CODE,  Bavím sa skvele CRADLE OF FILTH, DESPISED ICON, ENTOMBED, ESOTERIC , ETHSEXODUS, GENERAL SURGERY, GLOOMY GRIM, GRENOUER, , GRENOUERHATE, HOUR OF PENANCE, HOLLENTHON, ILLIDIANCE, INHERIT DISEASE, INVERACITY, KATAKLYSM, KRUGER,  MAYHEM, NEUROSISNOVEMBREPARADISE LOST  , PRIMORDIAL, RASTA, PSYCHOTIC DESPAIRSAMAELSADIST, SEPTICFLESH,  SIX FEET UNDER , SODOM, SOILWORKSWALLOW THE SUN , SWORN ENEMY, TEXTURES, Bavím sa skvele  TISÍC LET OD RÁJE, UBRISE, WARBRINGER,1349

a bude ich oveľa viac.( pravidelne budem pridávať, kapely, novinky  Na zdravie! )
Official: www.brutalassault.cz

* 4471833.jpg (56.77 KB, 325x823 - prehliadnuté 601 krát.)
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 07:53:55 od damned13 » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1 kedy: 18. Marec , 2008, 15:53:45 »

Ten Paradise Lost mi tam az tak nepasuje... v ramci tej zostavy, inak su super...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 18. Marec , 2008, 18:01:57 »

Myslím že tam zapadol úplné fajn, aspoň mne poplesalo srdiečko keď sa tam objavil  Žmurk Nejde o žiaden extra vyhradený fest, kde musia byt len death metalové atd. veci.  Minulý rok tam napr. bola Katatonia, Pain, atd. (škoda že som nemohol isť) A v roku 2006 tam bol Amorphis  (boli super).
Strašne sa ja osobne teším na Paradise Lost  Na zdravie! Kvôli nim tam aj idem, teda samo na moju srdcovku Carcass, nedám tiež dopustiť  Ja som čert..   

Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #3 kedy: 18. Marec , 2008, 18:20:11 »

Minuly rocnik bol fajn, len ten areal nie je zrovna idealny. Ale ide sa aj tento rok.  Na zdravie!
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 18. Marec , 2008, 19:37:11 »

No už som sa bal že nikto nejde   Bavím sa skvele jasne že sa ide MageZ  Je to frajer  Bavím sa skvele
Na ake kapelky sa najviac tešíš?
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 19:38:15 od damned13 » Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #5 kedy: 18. Marec , 2008, 19:53:54 »

Minuly rok som sice skoro nic nevidel z toho co som planoval.. Na zdravie! Nechajte ma vydýchať ?§!. Na zdravie!..ale zas to co som videl bolo super. :D
Tento rok ma najviac laka Exodus a Textures. Potom Cephalic Carnage, Carcasss, Swallow THe Sun....vela zas je toho..tazko sa bude vybzerat  Na zdravie!

Na brutale mam praev rad tu roznorodst, ze je tam od doomu, cez thrash az po nejake crust grindove prasopaly. :D
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 18. Marec , 2008, 20:11:16 »

Jasné  Bacha na vec kamo! brutal je brutal. Ja sa naj tešim, na carcass  Na zdravie! Na zdravie! sa asi poserem, ked začnú hrať  Bavím sa skvele ale inak jasne ze aj six feet under, swallow the sun,textures atd. mam si z čoho vybrať už teraz.som moc zvedavy co ešte pribudne  Popiskujem si
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 20:12:13 od damned13 » Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #7 kedy: 18. Marec , 2008, 20:46:58 »

Jasné  Bacha na vec kamo! brutal je brutal. Ja sa naj tešim, na carcass  Na zdravie! Na zdravie! sa asi poserem, ked začnú hrať  Bavím sa skvele ale inak jasne ze aj six feet under, swallow the sun,textures atd. mam si z čoho vybrať už teraz.som moc zvedavy co ešte pribudne  Popiskujem si

presne presne...ze vraj maju este nejake vacsie mena pribudnut, tak som fakt zvedavy...aj kedby nic velkeho nepribudlo, bol by som spokojny :D
Jedine, coho sa boji, ze bude este viac ludi ako minuly rok, to uz bolo na hranici moznosti arealu..alebo to nejako inak zorganizuju v tej pevnosti. Vsak uvidiii sa. :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 18. Marec , 2008, 21:31:09 »

v case konania budem dakde pobliz, par km hore dole (trutnov), ale asi si budem musiet nechat zajst chut.. (nepamatam si ci tam idem od 15. alebo do 15. ha ha ha)
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 21:31:25 od styrioci » Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 03. Apríl , 2008, 07:59:26 »

presne presne...ze vraj maju este nejake vacsie mena pribudnut, tak som fakt zvedavy...aj kedby nic velkeho nepribudlo, bol by som spokojny :D
Jedine, coho sa boji, ze bude este viac ludi ako minuly rok, to uz bolo na hranici moznosti arealu..alebo to nejako inak zorganizuju v tej pevnosti. Vsak uvidiii sa. :)

No práve jedno pribudlo,  Na zdravie!  teda snáď to nieje len ošiaľ .   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Arch Enemy -August-16-2008 @ Brutal Assault - Czech Republic
http://www.archenemy.net/tours.php

Už aby bol brutal, neviem sa dočkať  Beeee
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2008, 08:00:28 od damned13 » Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #10 kedy: 03. Apríl , 2008, 08:43:30 »

+ SOILWORK
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 03. Apríl , 2008, 09:12:16 »

+ SOILWORK

Presne tak, len som nevedel či Soilwork  to majú aj potvrdené na oficiálnej stránke. A áno, majú.  http://www.soilwork.org/tourdates.php
No som zvedavý. Posledný album ma veľmi prijemne prekvapil.  Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2008, 09:13:51 od damned13 » Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #12 kedy: 03. Apríl , 2008, 14:09:49 »

Tusim este aj Sworn Enemy ak si dobre pamatam.
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 08. Apríl , 2008, 12:44:49 »

Chalani, dako sa  nespomenulo, že pribudol aj Cradle of filth  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele a Mayhem
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #14 kedy: 25. Apríl , 2008, 09:50:22 »

Chalani, dako sa  nespomenulo, že pribudol aj Cradle of filth  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele a Mayhem

A ja by som este dal do pozornosti Novembre, pravdupovediac to tento a minuly mesiac dost rotuje v mojom prehravaci... kto ma rad Katatoniu alebo Anathemu srmrncnutu skandinavskym powermetalom, tak nemoze sliapnut vedla...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 22 otázok.