Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 23:03:37
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Brutal Assault vol: 13.  (Prečítané 11656 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #30 kedy: 01. Júl , 2008, 10:54:14 »

Kto tam vobec ide koli Cradle of Filth?vsak to je kapela pre sopliakov! Nezahrávaj sa

A polarized, videl si v tejto téme že by niekto písal,  teším sa  na Cradle Huh!   Bavím sa skvele  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Myslím že moje smile, vravia za všetko...Aj keď prvý album  The Principle of Evil Made Flesh stál za niečo..ten by som aj kukol, aj prijal, no snívajte snami  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. Júl , 2008, 10:54:57 od damned13 » Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #31 kedy: 01. Júl , 2008, 10:56:31 »

Áno Dugo ma pravdu, neboli na Topfeste minulý rok. Minulý rok tam mal byť  Bacha na vec kamo! Napalm Death , čo som sa dosť nasmial ( len v dobrom).  Chalani z Napalm  asi zistili o aký sračkový fest ide, tak ani nedošli, potom ich mala nahradiť deathova legenda Benediction (rád by som ich videl), no tiež sa na to vysrali. Nakoniec tam šupli Kabat a hotovo. Tento rok som podobnú reakciu čakal  aj od Slayer. No nakoniec vystúpili a zahrali.  Na zdravie!

veru,  Zdravíčko pred Slayerom :) aj ked sa povrava ze sem prisli len koli tomu aby si mohli ist pozriet Cachticky hrad  Popiskujem si
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
polarized
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #32 kedy: 01. Júl , 2008, 10:58:34 »

A polarized, videl si v tejto téme že by niekto písal,  teším sa  na Cradle Huh!   Bavím sa skvele  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Myslím že moje smile, vravia za všetko...Aj keď prvý album  The Principle of Evil Made Flesh stál za niečo..ten by som aj kukol, aj prijal, no snívajte snami  Bavím sa skvele
No vsak nepisal nik zatial ale verim ze sa najde zopar ludi ktory sa na nich tesia  Bavím sa skvele a som zena,cize nie videl si ale videla si  Beeee
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #33 kedy: 01. Júl , 2008, 10:59:02 »

keby som si mal vybrat ist na brutal assault alebo topfest znovu pojdem na topfest....death unter fekal metalove grcacky nema to nic s hudbou spolocne....ale ked sa to niekomu paci voila Zdravíčko
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
polarized
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #34 kedy: 01. Júl , 2008, 11:00:36 »

keby som si mal vybrat ist na brutal assault alebo topfest znovu pojdem na topfest....death unter fekal metalove grcacky nema to nic s hudbou spolocne....ale ked sa to niekomu paci voila Zdravíčko
Treba si pozriet cely zoznam kapiel pretoze nie len "grcacky" sa vyskytuju na Assaulte  Nezahrávaj sa taky Paradise Lost rozhodne za grcacku oznacit nemozes!  Som za vodou kámo
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 01. Júl , 2008, 11:05:29 »

No vsak nepisal nik zatial ale verim ze sa najde zopar ludi ktory sa na nich tesia  Bavím sa skvele a som zena,cize nie videl si ale videla si  Beeee

Tak sa hlboko ospravedlňujem slečna  No hanbím sa.. a presne tak Paradise Lost, už sa teraz teším  Na zdravie! ale aj Anathema, Novembre,  je úplné žánrovo mimo od death ale siiiiiilas  sa opäť vyzná ako vždy, že môj  Huh! Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. Júl , 2008, 11:11:13 od damned13 » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #36 kedy: 01. Júl , 2008, 11:06:31 »

ja by som si rad pozrel cradle nazivo,akurat ze v zostave z obdobia cruelty and the beast,teraz je to uz len taka parodia samych seba,taky dost zly coverband. jediny kto tam za nieco stoji je bubenik marthus-martin skaroupka z moravy,je to famozny bubenik a muzikant.
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 01. Júl , 2008, 11:09:11 »

ja by som si rad pozrel cradle nazivo,akurat ze v zostave z obdobia cruelty and the beast,teraz je to uz len taka parodia samych seba,taky dost zly coverband. jediny kto tam za nieco stoji je bubenik marthus-martin skaroupka z moravy,je to famozny bubenik a muzikant.

Semish, nieje to náhodou ex. bubeník českej kapely Inner Fear??? :) Aspoň by to mal byť on, pokiaľ ma pamäť neklame  Žmurk
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #38 kedy: 01. Júl , 2008, 11:30:24 »

Tak sa hlboko ospravedlňujem slečna  No hanbím sa.. a presne tak Paradise Lost, už sa teraz teším  Na zdravie! ale aj Anathema, Novembre,  je úplné žánrovo mimo od death ale siiiiiilas  sa opäť vyzná ako vždy, že môj  Huh! Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
:) veru Anathemu ani Novembre by Siiiiilas takisto nazvat grcackou nemohol  Beeee a co ma vobec aj proti grcackam?kde je napisane ze aj grcacky sa nedaju pocuvat?a obzvlast na festivaloch sa mi aj takyto styl hudby paci  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #39 kedy: 01. Júl , 2008, 11:34:01 »

Semish, nieje to náhodou ex. bubeník českej kapely Inner Fear??? :) Aspoň by to mal byť on, pokiaľ ma pamäť neklame  Žmurk
  ano,je to on.
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 01. Júl , 2008, 11:37:12 »

:) veru Anathemu ani Novembre by Siiiiilas takisto nazvat grcackou nemohol  Beeee a co ma vobec aj proti grcackam?kde je napisane ze aj grcacky sa nedaju pocuvat?a obzvlast na festivaloch sa mi aj takyto styl hudby paci  Bavím sa skvele

Presne tak  Na zdravie!... ale to sú potomkovia, čo nevedia prekročiť svoju hranicu Rock n rollu  Beeee Aspoň môžu vidieť, že Brutal Assault ma aj nežné zástupy. No a pravda je že aj pekne. Niekedy som mal pocit, že sa nestíham obzerať  Bavím sa skvele Ale dosť OT, ide nám hlavne o muziku  Beeee
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 01. Júl , 2008, 11:40:10 »

ano,je to on.

Tak som počul len chválu o ňom. Naživo som nepočul ani nevidel...nemôžem objektívne posúdiť. Teda raz hej, ale kapela Inner Fear sa mi vôbec nepáčila.   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Ale asi bude fakt dosť hustý z toho čo som sa dopočul...  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #42 kedy: 01. Júl , 2008, 11:52:25 »

Tak som počul len chválu o ňom. Naživo som nepočul ani nevidel...nemôžem objektívne posúdiť. Teda raz hej, ale kapela Inner Fear sa mi vôbec nepáčila.   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Ale asi bude fakt dosť hustý z toho čo som sa dopočul...  Bacha na vec kamo!
   www.marthusmusic.com ,pozri videa,stoji to za to :)
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 01. Júl , 2008, 11:54:17 »

www.marthusmusic.com ,pozri videa,stoji to za to :)

Dik moc brácho, jasné že ho kuknem  Beeee a to aspon poukazuje, kam sa človek može prepracovať...
« Posledná zmena: 01. Júl , 2008, 12:02:49 od damned13 » Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #44 kedy: 01. Júl , 2008, 11:57:48 »

Presne tak  Na zdravie!... ale to sú potomkovia, čo nevedia prekročiť svoju hranicu Rock n rollu  Beeee Aspoň môžu vidieť, že Brutal Assault ma aj nežné zástupy. No a pravda je že aj pekne. Niekedy som mal pocit, že sa nestíham obzerať  Bavím sa skvele Ale dosť OT, ide nám hlavne o muziku  Beeee
To si pekne napisal ze "potomkovia, čo nevedia prekročiť svoju hranicu Rock n rollu"  Bavím sa skvele si to vystihol dokonale

Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.131 sekund, 22 otázok.