Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 03. Jún , 2009, 14:49:41 » |
|
asi si to kupim dostupnost je v pohode ? nechce sa mi na to cakat dva mesiace Dostupnost v pohode, v onboarde to mali, tiez som to tam kupil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
nunez
nováčik
Príspevkov: 67
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 03. Jún , 2009, 21:02:23 » |
|
Ja mam jeden na predaj ... asi troj mesacny krabica, blocek samozrejme.
info na:
0905 253 061 alebo SS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 25. August , 2009, 06:34:44 » |
|
No ale treba vidiet ake gerety ma za sebou, co tej farbe pomaha...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 25. August , 2009, 11:48:15 » |
|
taky buster divny, ja enviem, mne na youtube zneju skoro vsetky ukazky rovnako - nahovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 27. August , 2009, 10:13:06 » |
|
To co si dal za ukazku tam to znie naozaj hrozne , nazivo znie uplne inak nechrchle a zdochynajuci pes
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 20. December , 2009, 12:26:00 » |
|
Má to tu niekto, chcem sa spýtať, či aj vám tak hrozne šumí pri vyššom zkreslení? dlhšie som ho nepoužíval včera som ho zasa vytiahol a neide mi do hlavy, či sa mi tam dačo dejebabralo, alebo či to naozaj tak šumí.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 20. December , 2009, 12:28:46 » |
|
Má to tu niekto, chcem sa spýtať, či aj vám tak hrozne šumí pri vyššom zkreslení? dlhšie som ho nepoužíval včera som ho zasa vytiahol a neide mi do hlavy, či sa mi tam dačo dejebabralo, alebo či to naozaj tak šumí.
Pouzivas ho aj na lead kanali ? aky aparat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 20. December , 2009, 12:42:49 » |
|
Pouzivas ho aj na lead kanali ? aky aparat ?
hlavne do cleanu, aparát je VHT pittbull.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 20. December , 2009, 12:46:43 » |
|
hlavne do cleanu, aparát je VHT pittbull.
U mna je maximalne tichy. Pouzivam ho LEN na clean kanali JSX-ka. Brum a pod. ide zo singlov, humbucker je OK.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 20. December , 2009, 13:01:11 » |
|
U mna je maximalne tichy. Pouzivam ho LEN na clean kanali JSX-ka. Brum a pod. ide zo singlov, humbucker je OK. Používaš adaptér? Lebo ja som skúšal teraz na baterku, ale to by malo byť teoreticky najstabilnejšie napájanie, či? šumí ako zkreslenia zvyknú aj pri stíšenom volume na gitare, len tu sa mi to zdá až moc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 20. December , 2009, 13:17:10 » |
|
Používaš adaptér? Lebo ja som skúšal teraz na baterku, ale to by malo byť teoreticky najstabilnejšie napájanie, či? šumí ako zkreslenia zvyknú aj pri stíšenom volume na gitare, len tu sa mi to zdá až moc.
Len adapter a nemam s tym problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 20. December , 2009, 13:17:22 » |
|
hmm nebude to v kabli ktorym ho prepajas? mozno je niekde zla zem (napriklad madarsko).. ked nastavis moc radikalne nastavenie, tak to sumiet bude urcite.. skus zistit ze kedy nesumi a kedy sumi
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2009, 13:17:52 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 28. December , 2009, 14:35:56 » |
|
hmm nebude to v kabli ktorym ho prepajas? mozno je niekde zla zem (napriklad madarsko).. ked nastavis moc radikalne nastavenie, tak to sumiet bude urcite.. skus zistit ze kedy nesumi a kedy sumi
Mal som troška času teraz, tak som sa s tým pohral, zistil som, že mám anténu namiesto kábla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 28. December , 2009, 15:08:16 » |
|
tak vidis.. apson mas dovod mat dobre kable!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|