Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 14:00:55
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sampler  (Prečítané 7979 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« kedy: 22. Marec , 2008, 14:16:13 »

V poslednom čase sa snažím tvoriť  Beeee, avšak na basu a bicie + všetko ostatné by som chcel použiť nejaký sampler.
Tak napíšte svoje skúsenosti s týmito vecami, prípadne môžet odporučiť niečo.
Nejaký NI Kontakt že vraj je dobrý - poznáte? :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 22. Marec , 2008, 14:23:29 »

hej,pozname :)...drviva vacsina profesionalnych skladatelov pouziva bud Gigastudio,alebo Kontakt. Otazka je,aku hudbu chces robit. Ak sa bavime aj o orchestralnej,tak toto su dve najlepsie moznosti. Ak chces iba nejake gitarove veci,nejake basy a bicie,tak toho je kopa aj jednoduchsich na ovladanie.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 22. Marec , 2008, 14:29:09 »

Gigastudio je free?

.... Ak chces iba nejake gitarove veci,nejake basy a bicie,tak toho je kopa aj jednoduchsich na ovladanie.
A ktoré jednoduchsie si myslel?
« Posledná zmena: 22. Marec , 2008, 14:31:10 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 22. Marec , 2008, 14:33:44 »

gigastudio nie je free. Myslim,ze slusne zvuky budu aj v tom SampleTanku.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 22. Marec , 2008, 14:36:42 »

gigastudio nie je free. Myslim,ze slusne zvuky budu aj v tom SampleTanku.
Nebudu Ja som čert.., stiahlo 50 percent a viac ani bit. Je mi do plaču
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 22. Marec , 2008, 14:38:57 »

Nebudu Ja som čert.., stiahlo 50 percent a viac ani bit. Je mi do plaču

tak rozbi prasiatko a kup si to :)
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 22. Marec , 2008, 14:42:17 »

Porad nejake ine. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 22. Marec , 2008, 14:46:03 »

Kontakt na bicie urcite nie. na bicie je skvely chlievikovy Battery:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,955.0.html

umela basa je problem vacsi ako bicie. ja osobne to nemam nijak dobre zmaknute. bud radsej basu ani nepouzijem, ale miesto nej syntak. a ked uz basu, tak len taku jednoduchu v unisone s gitarou pre pocit zvuku, ale nech moc netrci, ze je umela. moc som toho neposkusal, ale kedysi tato firma mala na stiahnutie vysamplovany Jazz Bass. s nim do Kontaktu, poupravovat trochu obalky a da sa to povazovat za slusne:

http://www.naturalstudio.co.uk

ale uz tam free stiahnutia nemaju, takze Google a kupit alebo kupit.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 22. Marec , 2008, 14:49:01 »

Battery je vyborne, to sa da nastavit aby tie bicie zneli prirodzene, ide mi len o tu basu pripadne syntaky,... .
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 22. Marec , 2008, 14:52:48 »

Battery je vyborne, to sa da nastavit aby tie bicie zneli prirodzene, ide mi len o tu basu pripadne syntaky,... .

na basy je dobre Trilogy,tam mas nasamplovanych viac druhov bas,su tam aj slidy,slap atd..lenze ak chces,aby to fakt dobre znelo,je s tym hrozne vela roboty. Takze ja osobne si idem kupit radsej basu a nahram si to radsej live,ako by som sa mal jebkat dlhe hodiny so samplami :)

free syntakov je kopa,staci,ked napises do googlu free vst synth,alebo nieco take.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 22. Marec , 2008, 14:57:01 »

toto je ta vec, co pouzivam na basu ja:

http://gitaristi.sk/files/rastis/NS_J-Bass.SF2

kedze som to stiahol kedysi ako free, hadam, ze je to koser. ma to 30MB a je to sound font. Kontakt si s tym hravo poradi.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 22. Marec , 2008, 14:58:04 »

na basy je dobre Trilogy,tam mas nasamplovanych viac druhov bas,su tam aj slidy,slap atd..lenze ak chces,aby to fakt dobre znelo,je s tym hrozne vela roboty. Takze ja osobne si idem kupit radsej basu a nahram si to radsej live,ako by som sa mal jebkat dlhe hodiny so samplami :)

free syntakov je kopa,staci,ked napises do googlu free vst synth,alebo nieco take.

suhlasim, tiez v buducnosti ak este nieco niekedy budem robit, tak basu rucne, alebo syntak.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 22. Marec , 2008, 15:01:58 »

ja som riesiel basu tak ze som si dal pitchshifter na gitaru trochu sa stym pohrat a moze to zniet fajn. jasne ze to bol nejaky metal kde to vpodstate hralo to iste co gitara. A MartinML mi vravel ze sa mu nieco aj dobre podarilo poriesit stym pitchshifterom. Podla mna hrat sa stym vsetkymi syntakmi a samplermi je strasna otrava.
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #13 kedy: 06. December , 2011, 18:14:36 »

poradi niekto? neviem plne funkcne sprovoznit sample cez kontakt, kniznicu mi kontakt natiahne, ale ked prehrava midi tak napriklad notu A2 nezahra, akoby tam nebola loadnuta, to iste mi robi aj v hardcorebass.

Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #14 kedy: 06. December , 2011, 18:17:59 »

poradi niekto? neviem plne funkcne sprovoznit sample cez kontakt, kniznicu mi kontakt natiahne, ale ked prehrava midi tak napriklad notu A2 nezahra, akoby tam nebola loadnuta, to iste mi robi aj v hardcorebass.

presne toto iste som mal s Goliathom od EWQL... stacilo ze som podladil basu o pol tona a uz vynechavalo noty. Potom mi styrioci poradil cisto na basu program Trilian tam to uz robilo jak malo
« Posledná zmena: 06. December , 2011, 18:19:38 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 21 otázok.