Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 07:39:54
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Godfather  (Prečítané 12485 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 13. Apríl , 2008, 07:32:49 »

dakujeme :)

jaaj to si ty... tak teraz sa vyjadri ty k nasmu koncertu, tusim som ta na jednom videl...  Žmurk

inak suhlasim s killyom, len mi tam chybalo vacsie nasadenie... na podiu treba hrat jak o zivot a dostat so seba vsetko...  Ja som čert..
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #16 kedy: 13. Apríl , 2008, 09:10:30 »

ano trosku tomu chybali gule a viac ozrateho publika ktore by vas vyburcovalo este viac  ha ha ha ale inac sa mi to mrte pacilo....
tomas poznam ta uz nejaky rok a klobuk dole jak si to odspieval vobec som netusil ze vies takto spievat...nespoznaval som tvoj hlas xixi....
som rad ze som zabil vecer na Godfatherovi a nie za knihami....
tesim sa na spolocnu action!....bude rokec!
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #17 kedy: 13. Apríl , 2008, 09:20:58 »

co z takehoto reportu, ked kapela nema internetovu prezentaciu... alebo ma ?
co z reportov na vystupenia inych kapiel, ktore nemaju internetovu prezentaciu?
staci prist na koncert a presvedcit sa sam...nepisal by som o chalanoch toto, ak by to nebola pravda, aj ked je to do urcitej miery subjektivne a osobne...
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #18 kedy: 13. Apríl , 2008, 23:50:05 »

co z takehoto reportu, ked kapela nema internetovu prezentaciu... alebo ma ?

co???

obcas mam pocit ze si nahanas pocty prispevkov.

Preco si nebol na koncerte???

Report je prave pre tych co na koncerte neboli ci ne??? keby sme mali internetovu prezentaciu nepotrebujeme report.

Mimochodom dik za report chalani, a tak isto spatnu odozvu. S cudzich nazorov sa mi najlepsie uci.
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2008, 23:53:12 od Tomino » Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 14. Apríl , 2008, 09:13:45 »

co???

Report je prave pre tych co na koncerte neboli ci ne??? keby sme mali internetovu prezentaciu nepotrebujeme report.

Mimochodom dik za report chalani, a tak isto spatnu odozvu. S cudzich nazorov sa mi najlepsie uci.

co to meles... nebol som na koncerte, lebo preco by som mal chodit na kazdy koncert neznamej zacinajucej kapely... ale ked sa tu uz o nej basni, tak nebudem ignorant a reku pozrem si tu kapelu aspon na nete, ako vyzera, nejake fotky, vypocujem si pripadne pesnicky... mozno ma to presvedci a dojdem na koncert nabuduce... ale kapela nema ziadnu prezentaciu, takze si budem dalej nahanat prispevky a kapela nech si nahana fanusikov jak vie...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 14. Apríl , 2008, 09:33:49 »

co???

kwa chlapci nebudte jak baby co sa furt urazia Bavím sa skvele  a tu internetovu prezentaciu si spravte ... v dnesnej dobe je to fakt zaklad!
Zaznamenané
tomas
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #21 kedy: 21. Apríl , 2008, 19:09:53 »

Blahozelam Godfatherom k premierovemu vystupeniu, ktore naozaj stalo zato.
Kapela slapala ako hodinky, bolo vidiet a hlavne pocut to kusisko poctivej prace a pripravy. Zvukovo bola kapela velmi dobre vyvazena, takisto aj samotne skladby boli zvladnute precizne, sola neboli zbytocne dlhe na ukor samotnych skladieb, vlastne skladby takisto- zaujali a dobre sa pocuvali.
Tomas s Lukim boli pekne zohrati, Tomasov spev bol velmi prijemny, takisto ako jeho gitarove pasaze. Na Lukiho bola radost pozerat ako sa  hra so snimacmi, potenciometrami a zvukom celkovo, co dodalo celkovemu zvukovemu vyrazu kapely patricnu pestrost. Lenka potvrdila, ze je vybornou basackou o ktorej groovy a pevnu rytmiku sa mozu chlapci spolahlivo opriet a Jimmy hral na bicie krasne zivelne, energicky a presne zaroven.

Tiez ocenujem vyber skladieb a verim ze postupne sa vas repertoar bude rozrastat o dalsie vlastne songy.

Prajem vela stastia a uspechov, urcite mate na to dotiahnut to slusne daleko.
Zaroven verim ze vasa fanusikovska zakladna sa bude cim dalej tym viac rozrastat.
Tesim sa na dalsi koncert!
Zaznamenané
Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #22 kedy: 21. Apríl , 2008, 22:47:12 »

Blahozelam Godfatherom k premierovemu vystupeniu, ktore naozaj stalo zato.
Kapela slapala ako hodinky, bolo vidiet a hlavne pocut to kusisko poctivej prace a pripravy. Zvukovo bola kapela velmi dobre vyvazena, takisto aj samotne skladby boli zvladnute precizne, sola neboli zbytocne dlhe na ukor samotnych skladieb, vlastne skladby takisto- zaujali a dobre sa pocuvali.
Tomas s Lukim boli pekne zohrati, Tomasov spev bol velmi prijemny, takisto ako jeho gitarove pasaze. Na Lukiho bola radost pozerat ako sa  hra so snimacmi, potenciometrami a zvukom celkovo, co dodalo celkovemu zvukovemu vyrazu kapely patricnu pestrost. Lenka potvrdila, ze je vybornou basackou o ktorej groovy a pevnu rytmiku sa mozu chlapci spolahlivo opriet a Jimmy hral na bicie krasne zivelne, energicky a presne zaroven.

Tiez ocenujem vyber skladieb a verim ze postupne sa vas repertoar bude rozrastat o dalsie vlastne songy.

Prajem vela stastia a uspechov, urcite mate na to dotiahnut to slusne daleko.
Zaroven verim ze vasa fanusikovska zakladna sa bude cim dalej tym viac rozrastat.
Tesim sa na dalsi koncert!

Diki som rad ze sa pacilo

Dalsi je opat v hlve XXII  21.6.2008

mozno bude niekedy v jun aj Studio Cafe. A do konca jula chceme mat hotove demo. Inac neviete ako sa vybavuju autorske prava???
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 22. Apríl , 2008, 14:15:08 »

Diki som rad ze sa pacilo

Dalsi je opat v hlve XXII  21.6.2008

mozno bude niekedy v jun aj Studio Cafe. A do konca jula chceme mat hotove demo. Inac neviete ako sa vybavuju autorske prava???
niekde sa tu pisalo o soze tak si to najdi.....je tam toho naozaj dost uz sme sa aj my pytali....
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #24 kedy: 23. Apríl , 2008, 14:42:43 »

niekde sa tu pisalo o soze tak si to najdi.....je tam toho naozaj dost uz sme sa aj my pytali....

Jojo asi to ceknem. Pisal som uz aj do sozi ale este neodpisali. Budem to riesit asi zverejnenim nahravok na myspace. Co najskor.

Vy ste ako dopadli??
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 23. Apríl , 2008, 16:15:02 »

Jojo asi to ceknem. Pisal som uz aj do sozi ale este neodpisali. Budem to riesit asi zverejnenim nahravok na myspace. Co najskor.

Vy ste ako dopadli??
zatial to neriesime...mame nejake problemy o ktorych tu pisat nebudem....a v lete alebo hned po statnicach chceme spravit to demo....
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #26 kedy: 17. Jún , 2008, 12:48:31 »

Takze Vas znovu vsetkych pozyvam na nas koncert do podniku Hlava 22 v BA v sobotu 21.6.2008 o 20.00 hod. Dufam ze sa pridete vsetci pozriet a ohodnotite nas vykon. Dik
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 17. Jún , 2008, 13:13:01 »

no dosiel by som kuknut co mate nove....
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #28 kedy: 22. Jún , 2008, 00:32:28 »

Tak kapela GodFather ma svoj treti verejny koncert uspesne odohraty, piste prosim ohlas a kritiku, dakujem.
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 22. Jún , 2008, 00:39:23 »

no bolo to suepr....fakt dobry zvuk....instrumentalne a spevacky great.....bolo to omnoho lespie jak minule malo to gule a bavili ste ludi.....mozno viac odvahy do toho spevu.....
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.