Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 07:29:48
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Godfather  (Prečítané 12474 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« kedy: 26. Marec , 2008, 13:18:03 »

Takze vas pozyvam na koncert do podniku Hlava 22 12 aprila o 20.00
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #1 kedy: 26. Marec , 2008, 15:18:21 »

budeme tam.....spravime vam atmosku  Ja som čert..
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« Odpoveď #2 kedy: 26. Marec , 2008, 16:52:33 »

tommy ,s kym mas tuto druhu kapelku ? ? ci to je len pokracovanie aneuryzmi pod inym nazvom ? hmm..  Popiskujem si
Zaznamenané

Follow the details...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 26. Marec , 2008, 16:58:27 »

Tomi a Tomino je ten isty uzivatel ? tipol by som ze nie...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 26. Marec , 2008, 17:06:00 »

tomino je moj dobry kamos, aj celeho The Bag Of Bones..

tak a uz je zaskatulkovany  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« Odpoveď #5 kedy: 26. Marec , 2008, 17:06:44 »

jasneee som sa sekol troska :) mozes zmazat moje prispevky :)
Zaznamenané

Follow the details...
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 26. Marec , 2008, 17:08:26 »

tomino je moj dobry kamos, aj celeho The Bag Of Bones..

tak a uz je zaskatulkovany  Bavím sa skvele

hej, spolu ste sa zaregistrovali v jednom obdobii... vedeli sme, ze tahate za jeden provaz od zaciatku...  Žmurk
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 26. Marec , 2008, 17:15:46 »

hej, spolu ste sa zaregistrovali v jednom obdobii... vedeli sme, ze tahate za jeden provaz od zaciatku...  Žmurk

on ale menej radikalny a nekonfliktny
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 26. Marec , 2008, 17:17:07 »

zato citlivy a urazlivy, ak si dobre pamatam :)
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #9 kedy: 26. Marec , 2008, 18:09:36 »

je to Adams Som frajer
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #10 kedy: 26. Marec , 2008, 20:09:36 »

zato citlivy a urazlivy, ak si dobre pamatam :)

Narazas na nieco rastis?? Mam to brat ako urazku.

V kazdom pripade budem rad ak dojde par predstavitelov fora na nas prvy koncert. Snad to bude Ok a nebude velmi amatersky. Budu aj dve vlastne songy nejake rockove hitovky a samozrejme niejake instrumentalne songy v style billy cobham. Viac neprezradim. Vidime sa 12 aprila.
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #11 kedy: 11. Apríl , 2008, 09:07:51 »

god father koncert uz zajtra  Zdravíčko
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #12 kedy: 12. Apríl , 2008, 22:57:29 »

Godfatheri, boli ste super :)
Hned pvre, co som si vsimol, bol vynikajuci zvuk. Kapela mala vsetko pekne vyvazene, na moj vkus to sice bolo trochu tiche Beeee ale perfektne vyniklo to, co vyniknut malo. Nezaujal ma vsak len zvuk, po par songoch som trochu skodoradostne hladal nejake chyby z nezohranosti Beeee ale nenasiel som ani jednu. Chalani, a dievca, isli strojovo, ako keby mali pod tenkou vrstvou koze roboticke ruky a mozgy a boli naprogramovani na jednu vlnu. Super, obaja gitaristi sa striedali v solovani a vazne neviem povedat, ktory z nich bol lepsi, v kazdom pripade na svoju poskvrnenu cest prisaham, ze super boli obidvaja. Pacilo sa mi, ako sa hrali so zvukom, prepinali kanaly a efekti, hrali sa so snimacmi, co dodavalo songom vynikajucu atmosferu. Basacka Lenka sa mi zdala spociatku trochu nervozna, ale jej hudobny prejav bol suverenny a presvedcivy, na base vynikajuco vysivala a s bubenikom Jimmym boli ako jedna mysel, vidno, ze skusky v garazi beru so vsetkou vaznostou, co sa odzrkadlilo na konecnom efekte. Vobec si nepamatam nejake chyby, takze ak aj nejake boli, ostanu navzdy v kapele a nikdo sa uz o nich nikdy nedozvie.
Krstni otcovia zahrali aj svoje vlastne songy. V nich sa drzali linie klasickeho roku, co pekne zapadlo do ich repertoaru. Vlastne songy mali prijemnu pocuvatelnu melodiu okorenenu Tominovy vynikajucim spevom. Tomino, vazne spievas super. Kapela odpalila osvedcene klasiky, ktore nikdy neomrzia, najviac sa mi do pamati vryl White Room od Cream, ktory bol neskutocne atmosfericky.
Jedina rada, ktora je ciste subjektivna: dajte do songov svoju dusu. Obaja gitaristi su vynikajuci a myslim si, ze by si mohli dovolit este viac, ako na koncerte ukazali. Skuste sa troska hrat s tempompocas hrania, zrychlovat, spomalovat. Ale hovorim podla seba, ak to nie je vas styl, tak samozrejme na moj nazor kaslite.
V kazdom pripade som odisiel z Hlavy XXII s prijemnym hudobnym zazitkom a este teraz mi znie v hlave vas Cocaine.
Tomino je spevak -solovy gitarista, z ktoreho vyzaruje Aliho skola a zapalenie pre rockovu klasiku, super hlas a presne a melodicke sola je Tominova deviza, ktora z Godfathera robi kapelu, akych je na Slovensku zial malo (preto som rad, ze sa Tomi pozname a ze obidve kapely hrame poctivy nefalsovany rock). Luky, gitarista, super technika, ciste tony, ktore su vo vasej hudbe velmi dolezite, lebo moc neboostite. Pacilo sa mi, ako ste boli obidvaja zohrati a ako ste sa striedali pri solovani. Basacka lenka mi prisla ako ta ticha voda, co myje brehy. Svoju vonkajsiu nenapadnost kompenzovala vybornymi basovymi vyhravkami. Bola presna ako hodinky a keby bola melodia napoj, tak ona ju musi mat v sebe vypitu na hektolitre Beeee Jimmy, to je talent sam o sebe, na gitare hra Hendrixa ako nikdo (na rovnakej priecke je snad len Hendrix samotny a Duginko), a v Hlave ukazal, ze ani bicie mu nie su cudzie.
Uplne nevadi, ze nikto z tohoto fora tam nebol, lebo aj tak tu vie kazdy vychytavat len chybicky, takze na Godfatherovi by si na svoje neprisli a len by vsetci slintali nad mineralkou za 33 korun.
Tomino, gratulujem, vyborne prve vystupenie. Perfektne zohrati, technicky zdatni rockeri, ako vy, podnik ozivili a hlavne zabavili.
Godfather je vynikajuca rockova kapela, na ktoru sa musite ist vsetci pozriet a budete hyrit superlativmi tak, ako ja.
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 299

« Odpoveď #13 kedy: 12. Apríl , 2008, 23:31:26 »

dakujeme :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 12. Apríl , 2008, 23:36:21 »

co z takehoto reportu, ked kapela nema internetovu prezentaciu... alebo ma ?
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.