temo
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 18. Apríl , 2008, 15:52:19 » |
|
Branko ? Sveto, nie ?
Jasné sorry to je Sveťo ale aj Braňo sa vyzlieka a velmi často :
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 18. Apríl , 2008, 15:53:38 » |
|
To ma aku gitaru? Vyzera to ako Gibson zo 70tych s javorovym krkom.
Je to japonec,Pearl,velmi slušná gitara ale v dezolátnom stave,niektorí ľudia jebú na to kým, to ako tak hrá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 18. Apríl , 2008, 15:56:07 » |
|
To ma aku gitaru? Vyzera to ako Gibson zo 70tych s javorovym krkom.
je to presne taky Pearl, ako mam ja. aj moj bol povodne sunburst.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 18. Apríl , 2008, 16:35:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 19. Apríl , 2008, 02:22:20 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 19. Apríl , 2008, 10:01:36 od temo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 19. Apríl , 2008, 09:17:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 20. Apríl , 2008, 14:01:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 08. Jún , 2008, 18:20:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 08. Jún , 2008, 19:00:45 » |
|
podpise sa Ti ostrou ceruzkou na rit ej kua, to som asi nemal prezradzat, co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 08. Jún , 2008, 19:12:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 08. Jún , 2008, 20:07:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:12:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:40:27 » |
|
Temko je stary pankac cez co hral? marshall kombo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mando_diao
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
Hagström Guitars
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 17. Apríl , 2009, 12:49:02 » |
|
cez co hral? marshall kombo?
JJ cez Marshalla a paradny zvuk z toho ide A koncert bol teda uplne super!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo
Mando Diao rules
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 17. Apríl , 2009, 15:21:03 » |
|
Temko je stary pankac cez co hral? marshall kombo? chvilu som s nim kecal a som sa ho pytal, ze preco nebral tu tvoju hlavu, ale mal dobru vyhovorku... Nakoniec tam mal marshalla 50 wattoveho dsl ko pokial sa nemylim, typicky marshall zvuk dva pedale, jeden cry baby druhy som si moc dobre nevsimol
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
|