Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 19:38:55
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pocta Jarovi Filipovi  (Prečítané 11763 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« kedy: 02. Apríl , 2008, 18:25:18 »

Utorok divadlo Arena, jeden koncert o piatej, rovnaky o 8 ej. Vystupili tam napr : Smatanova, Lipa, Tasler, Lasky, Kuli, atd.
Nedavno vyslo CD s tym nazvom. Celkom fajn projekt.
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 02. Apríl , 2008, 18:36:45 »

Fajn info Bavím sa skvele
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #2 kedy: 02. Apríl , 2008, 18:43:19 »

Dobry "report", btw pise sa kuly a nie kuli
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 02. Apríl , 2008, 19:49:14 »

Utorok divadlo Arena, jeden koncert o piatej, rovnaky o 8 ej. Vystupili tam napr : Smatanova, Lipa, Tasler, Lasky, Kuli, atd.
Nedavno vyslo CD s tym nazvom. Celkom fajn projekt.
Musim si to CD zohnat,lebo som zvedavy,ako zvladli Smatanova,Kuly a Lasky tie Filipove pesničky. Mam trocha obavy.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 02. Apríl , 2008, 20:00:44 »

Filipova dcéra Dorota Nvotová sa však pre jeden regionálny denník vyjadrila, že na albume venovanom Jarovi spievajú ľudia, ktorí s jej otcom majú ,hovno' spoločné, vraj ju nikto nekontaktoval...
Áno. Registroval som to. Dorotu poznám dlhšie. Bola už aj u mňa doma na návšteve. Otvorene však hovorím, že ja som Dorotu na tom cédečku nechcel. Len preto, že je Filipova dcéra, tak chce na cédečku spievať? A tiež sa pýtam: odkedy je Dorota Nvotová speváčka? Ja ju tak nevnímam. Možno niekto iný áno, ja však nie. Skôr ju beriem ako herečku.
A ďalšou vecou je to, že Dorota by možno aj na tom cédečku bola, keby tu bola. Ale bola preč, v nejakej zasr..ej Indii. Dorota by si mohla zistiť, že som ju v decembri zháňal, ibaže tu nebola. A ja som 23. decembra odchádzal na mesiac do Mexika. Žiaľbohu sme sa na Slovensku nestretli. Je mi ľúto, že trepe takéto sprostosti a potom vyzerá ako hlúpa koza. Okrem toho, ja som o tejto platni hovoril, a to si ona zrejme, bohužiaľ, nikde neprečítala, že výber umelcov, ktorí na nej účinkujú bol taký, že na nej nebudú interpreti, ktorí priamo spolupracovali s Jarom Filipom. To bola základná myšlienka projektu. Čiže týka sa to napríklad Richarda Müllera, Milana Lasicu či Andreja Šebana. Veľmi som chcel, aby tam boli ľudia, ktorí majú trochu iný pohľad na tvorbu Jara Filipa. Je mi úprimne ľúto, že to Dorota nepochopila.
Ale na tlačovke k Filipovej platni bol Jaro Filip mladší...
To súviselo s tým, že percentá z predaja, peniaze zo zisku cédečka, ak teda nejaké budú, pôjdu rodine zosnulého Jara Filipa. Je to ich cédečko. Vydavateľstvo podpísalo zmluvu s vdovou po Filipovi. Ja som si dal podmienku, že idem do toho cédečka len vtedy, ak to bude Jarovo cédečko. Nie cédečko Ivana Táslera alebo kohokoľvek iného.
Tak prečo sa potom vyjadrila tak tvrdo? Máte medzi sebou zlý vzťah?
Nie. Ja s ňou nemám zlý vzťah. Nesklamal ma však len postoj Doroty, ale aj postoj niektorých ľudí, ktorí za tým chceli hľadať to, že čo z toho Tásler má...

zdroj:

http://www.bleskovky.sk/cl/15/230073/Ivan-Tasler-Som-vychodniar-a-s-kazdym-sa-rozhadam---
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #5 kedy: 02. Apríl , 2008, 20:09:11 »

no pocul som odtial Za dedinou v podani taslera a podla mna to sprepacenim dojebal . Pri tom JEEEEIJEEEEEEEEEIJEEEEEEEEE sa mi nozik v kapse otvara Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 03. Apríl , 2008, 00:35:05 »

ako zivy koncert to bolo vyborne. spievali tam este aj Tomecek, Durica, nejaki vitazi Coca cola popstar, tusim aj spevak z komajota. Bol to proste mix, ale dost dobry. Druhe vystupenie sa pravdepodobne nahravalo. Par ludi podalo vazny, preciteny, umelecky vykon. Tasler mi je nesympaticky hlasom a celkovym prejavom a vsetkym ostatnym. Imt smile ako kapela tvorila hlavny doprovod vecera, ale spevaci sa stale striedali.
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #7 kedy: 03. Apríl , 2008, 07:38:16 »

Pri tom JEEEEIJEEEEEEEEEIJEEEEEEEEE sa mi nozik v kapse otvara Bacha na vec kamo!

Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 03. Apríl , 2008, 08:48:35 »

Pocta Jarovi Filipovi: Jeho dcéra chýbala!
 03.04.2008 09:00
BRATISLAVA - Mala to byť pocta najznámejšiemu slovenskému skladateľovi Jarovi Filipovi, no zmenila sa na boj medzi Filipovými priaznivcami a jeho dcérou Dorotou Nvotovou (25)! A to sa aj v utorok večer ukázalo v plnej sile.

Na podujatí Pocta Jarovi Filipovi v bratislavskom divadle Aréna sa objavilo množstvo známych hudobníkov - no Nvotová chýbala. Nikto ju totiž nepozval a tak „utiekla“ do Čiech. Celý konflikt sa začal pred dvomi týždňami po vyjdení albumu Pocta Jarovi Filipovi: Jarove pesničky, na ktorom slovenskí hudobníci prespievali Filipove najznáPocta Jarovi Filipovi († 51) v divadle Aréna mejšie skladby. Dorota Nvotová sa však na margo albumu neskôr v médiách vyjadrila, že tam spievajú ľudia, ktorí mali s jej otcom „hovno“ spoločné.

„Je mi ľúto, že trepe takéto sprostosti a potom vyzerá ako hlúpa koza,“ zareagoval v Novom Čase Nedeľa na jej vyjadrenia otec cédečka Ivan Tásler. Nvotovej komentáre sa však dotkli aj ostatných hudobníkov. A možno práve preto ju v utorok večer nepozvali do divadla Aréna, kam prišli vzdať hold Jarovi Filipovi. Tásler, Smatanová, Kuly, Lipa, Lasky, Kuric a mnoho ďalších, to bola elita, ktorá dostala neveľké divadielko do varu. Zatlieskať im prišiel aj hudobníkov syn Jaro Filip. Ten bol nadšený, že sa jeho otcovi dostalo takého zadosťučinenia.

Dorota, ktorá pozvánku nedostala, podľa zistení Nového Času odišla do Čiech - údajne kvôli pracovným aktivitám. „Nvotová nemá pravdu. Už len z toho dôvodu, že máme s Jarom Filipom veľa spoločného. Všetci ľudia, ktorí sú na tejto akcii, milujú hudbu. A Jaro hudbu miloval,“ neodpustil si narážku na nedávny spor Kuly.

Hold hudobníkovi prišlo vzdať množstvo známych spevákov.

Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #9 kedy: 03. Apríl , 2008, 09:31:48 »

nvotova ma asi tak trochu aj pravdu..pche ze smatanova Beeee parazity! Bacha na vec kamo!
ked som pocul co to ten kulí naspieval, uplne od veci..
naviac nemozem zniest ako to nasilu pretlacaju uz asi mesiac v
radiu ked ho obcas som donuteny pocuvat..
onedlho to urcite bude v tescu pri pokladni ako schindlerova-zahradnikova za kilo Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2008, 09:32:13 od hangar_18 » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #10 kedy: 03. Apríl , 2008, 09:45:12 »

asi tak.
naco toto vzniklo? zbytocny album, radsej mohli dat peniaze nam a nahrali by sme si album

spravil vobec Tasler za svoju existenciu nieco dobre?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #11 kedy: 03. Apríl , 2008, 10:01:06 »

asi tak.
naco toto vzniklo? zbytocny album, radsej mohli dat peniaze nam a nahrali by sme si album

spravil vobec Tasler za svoju existenciu nieco dobre?

Určite áno.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #12 kedy: 03. Apríl , 2008, 10:02:21 »

Ako uz byva na Slovensku zvykom,ked je tvorba umelcou onicom ,tak sa po niekoho chrbate chcu zviest a zarobit na bars com.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 03. Apríl , 2008, 11:08:00 »

Nieco zaujimavejsie nemate?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #14 kedy: 03. Apríl , 2008, 18:32:36 »

Si radšej asi pustím Bolo nás 11 origoš...
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.