|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Apríl , 2008, 12:52:22 » |
|
kua, kde bol ten link, ako si typek vyrabal doma elektronky... Brdo, to si urcite nevidel... idem to vyhladat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Apríl , 2008, 13:01:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Apríl , 2008, 14:20:35 » |
|
:ohmy:ty vole tak to už heh kokso , čo to bol za pristroj ta mosazdna valcovita skrinka kde boli vnutry neake "žiarovky"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Apríl , 2008, 18:27:29 » |
|
Ten "brdou" link uplna krasa. Preve domorobo ziadne kopie. Tie DIY lampy tiez riadna zverina nemam slov.
Gazda - "tie kable z lampy" su vodice ktorimi je pripojena anoda. Niektore vykonove elektronky hlavne tie ktore pracuju s vysim napatim maju anodu vyvedenu nie do patice ale na "capicke" (je to dolezite kli preskoku napatia pri patici alebo nizsej kapacite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Apríl , 2008, 19:32:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Júl , 2008, 14:59:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Júl , 2008, 15:24:56 » |
|
pice robis lampace a nevies na co su tam tie trafa? sak to je najlesie a nejdrahsie riesenie vazby medzi stupnami to tam je na miesto kondikou brdo do pici de beres stale take divne lampy?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Júl , 2008, 18:15:02 » |
|
brdo ked to spravis dojdem kuknut
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 24. Júl , 2008, 08:08:43 » |
|
Kua vy ste ma odhalili Tie lampy su funglace ze 1942 a keby predsa ,tak 211ky su skoro to iste a tie sa vyrabaju tak ze " don´t worry " to co si tu hodil, to je lampovy sonar z ruskej atomovej ponorky? napis daco viac o tom radiu, tej nemcine rozumiem asi tak, ze vidim iba pismenka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 24. Júl , 2008, 12:03:03 » |
|
to co si tu hodil, to je lampovy sonar z ruskej atomovej ponorky? napis daco viac o tom radiu, tej nemcine rozumiem asi tak, ze vidim iba pismenka aj ja Ja to beriem z Budhistickeho nadhladu. Uz mi niekedy ani nedojde ze pokec je po japonsky , cinsky ale iny rosypany caj Mimochodom tie demizonove ampy stava taky Japoncik. Tu je link http://www.lebong-audio.de/sakuma/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 24. Júl , 2008, 14:41:34 » |