Valla
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 25. September , 2008, 13:45:36 » |
|
to je tank
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 08. November , 2008, 19:33:46 » |
|
Nechal som sa inspirovat jednym ampom s hore uvedenej stranky ,ktorou to cele zacalo.Chvilu mi to trvalo vsetko si to zvazit ,pospekulovat a hlavne namotat si ozrutne trafa ,ale uz mi to zije Je to sice len v provizorno laboratornej podobe,ale zmastit to na cisto je uz len otazka nalady a casu. Koncak ampu je osadeny 8xKT88 a budene je to 3 stupnovym invertorom(ja s driverom 6n6p ) tychto 8 kousku naladovolo cca 550W do 4 ohmov Konecne prevetram moj Ampeg perinak ... zakial je este v zaruke Este jedna taka pikoska...anodove napajanie je 850V co neodporucam zaciatocnikom pridavam aj foto
|
|
« Posledná zmena: 08. November , 2008, 19:36:24 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 08. November , 2008, 20:05:48 » |
|
uz si to zbuchal ty si frisky jak hovado pekne sasi ale tusim su aj male na to vyzera to pekne by som bol zvedavy aky zaciatocnik by to zacal stavat to by musel byt blazon
|
|
« Posledná zmena: 08. November , 2008, 20:06:25 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 08. November , 2008, 21:44:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 09. November , 2008, 02:29:55 » |
|
Jak pomaly sak Johnove aplikacie su moje eso uz davno 813ky su môj dalsi level a dôvod zitia na tejto planete
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 17:58:44 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 09. November , 2008, 14:03:29 » |
|
parada! na toto som zvedavy, ked budes vypluvat repraky z perinaku, tak daj vediet, rad si to pozriem. to monstrum je zaujimave, kolko to ma zase kanalov a podobnych srand?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 09. November , 2008, 14:47:06 » |
|
parada! na toto som zvedavy, ked budes vypluvat repraky z perinaku, tak daj vediet, rad si to pozriem. to monstrum je zaujimave, kolko to ma zase kanalov a podobnych srand?
to je iba zatial koncak bez preampu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 09. November , 2008, 15:04:08 » |
|
aha. tak to brdovi pridem ukradnut (pozicat si), mne staci koncak
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 15:04:27 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 09. November , 2008, 17:54:04 » |
|
Planujem to supnut do maleho 60koveho sasi,nech to neni ziadna raroh Ta vaha bude ale probrem,lebo len sietak + vystupak vasia spolu 17 kg aha. tak to brdovi pridem ukradnut (pozicat si), mne staci koncak Ked sa nebojis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 09. November , 2008, 18:02:41 » |
|
Planujem to supnut do maleho 60koveho sasi,nech to neni ziadna raroh Ta vaha bude ale probrem,lebo len sietak + vystupak vasia spolu 17 kg ;DKed sa nebojis to chces dat do teho male sasi ale to ti tam nevojde musis to spravit sirsie ako som ja si dal spravit na tu moju Vallamp B200
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 09. November , 2008, 18:04:20 » |
|
namontuj to na staru embecku a nebude problem s vahou. dobry napad nie ?
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 18:06:29 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 09. November , 2008, 18:14:09 » |
|
Aj keby som bol letovačom tak sa k takým exrtémom neuchylim.Aké využite to bude mat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
|
|