mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 23. November , 2008, 17:59:12 » |
|
neviem, ci je to aj zdraviu prospesne takto experimentovat...predsa len, vysoke napatie, mikrovlny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 23. November , 2008, 18:24:56 » |
|
to je čistý magor načisto mu preplo z elektriny,asi dostal poriadnu šlehu a trocha mu pripieklo závity
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 23. November , 2008, 18:31:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 23. November , 2008, 19:09:14 » |
|
ja som z neho stale v pichi taketo neičo šokujuce som ešte nevidel tento rok čo sa taka elektrotechniky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 23. November , 2008, 20:05:33 » |
|
ja som skor bol celkom v riti, ze experimentoval s tymi roentgenovymi lucami ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 24. November , 2008, 18:58:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 24. November , 2008, 19:29:18 » |
|
vidim tam moje dva kondiky vypada to už popiči preamp je čo? zasa okopčeny štrk a piesok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 24. November , 2008, 19:33:44 » |
|
vidim tam moje dva kondiky vypada to už popiči preamp je čo? zasa okopčeny štrk a piesok? ne ja to moj navrh okopceny z orange ad200
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 24. November , 2008, 20:22:21 » |
|
No ti k*k*t konecne to vnutri vyzera paradne. Normalne neverim ze si to letoval ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 24. November , 2008, 20:42:52 » |
|
No ti k*k*t konecne to vnutri vyzera paradne. Normalne neverim ze si to letoval ty ty si asi este nevidel vela mojich hlav
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 24. November , 2008, 22:35:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 24. November , 2008, 22:56:09 » |
|
ty si asi este nevidel vela mojich hlav No nevim s kazdo vecou sa tu chvastas, alebo mi napises na ICQ. Myslim ze som videl secko co som mal vydiet TOto si pekne spravil (myslim vnutro) a je to aj zaujimave s tymi 509mi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 25. November , 2008, 20:46:16 » |
|
No nevim s kazdo vecou sa tu chvastas, alebo mi napises na ICQ. Myslim ze som videl secko co som mal vydiet TOto si pekne spravil (myslim vnutro) a je to aj zaujimave s tymi 509mi. z kazdou nie su hlavy ktore nemusite vidiet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 07. December , 2008, 21:27:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|