Branko
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 26. December , 2008, 12:08:40 » |
|
pri akej teplote ? ci sa iba pusti zhavanie na 70 hodin ? ci su na to specialne pece ?
Na 12 strane dole mas tu stanicu na vypalenie lamp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 26. December , 2008, 12:10:34 » |
|
Na 12 strane dole mas tu stanicu na vypalenie lamp. jaaaaaj, ano uz si spominam teraz si ma rozosmial vies kolko krat si ma ty rozosmial ?
|
|
« Posledná zmena: 26. December , 2008, 12:11:05 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 26. December , 2008, 12:43:24 » |
|
jaaaaaj, ano uz si spominam vies kolko krat si ma ty rozosmial ? a vies kolko ty?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 26. December , 2008, 12:44:49 » |
|
a vies kolko ty? neviem povedz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 26. December , 2008, 12:45:46 » |
|
neviem povedz.
asi vela
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 26. December , 2008, 12:58:57 » |
|
takze nevies. uff, lakol som sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 26. December , 2008, 20:41:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 06. Január , 2009, 13:52:26 » |
|
no hosi dnes som nahral ukazku mojeho noveho bassampu ktory som vyvinul jak hovado taky amp nema nikdo na svete iba ja asi je to nahrane linkou priamo do kompu povecte vase nasory na zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 06. Január , 2009, 13:58:32 » |
|
no hosi dnes som nahral ukazku mojeho noveho bassampu ktory som vyvinul jak hovado taky amp nema nikdo na svete iba ja asi je to nahrane linkou priamo do kompu povecte vase nasory na zvuk Sak fajne to je. Trosku upravit korekcie a parada. Daj fotku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 06. Január , 2009, 13:59:03 » |
|
sak sa do toho opri francku. takto to znie ok, mne sa to paci, ale daj tomu nejaky attack poriadny !
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 06. Január , 2009, 14:03:10 » |
|
Sak fajne to je. Trosku upravit korekcie a parada. Daj fotku. to je ta PL509viatkova hlava co som uz sem daval foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 06. Január , 2009, 14:03:34 » |
|
sak sa do toho opri francku. takto to znie ok, mne sa to paci, ale daj tomu nejaky attack poriadny !
ja som rok nehral ani picu tak to tak vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 06. Január , 2009, 14:04:08 » |
|
nahraj tu basu rovno do linky a potom aparat ze aky je rozdiel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 06. Január , 2009, 14:05:38 » |
|
ja som rok nehral ani picu tak to tak vyzera vis co sprav, zahraj toto iste este raz, alebo nieco ine, ale opri sa poriadne trsatkom do strun. paci sa mi ten zvuk. ake si specifikacie (vykon, lampy...) a sprav to tak jak dusky hovori, to bude este lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 06. Január , 2009, 14:08:31 » |
|
http://www.instructables.com/id/Guitar-Tube-Amp/Inak specialne v temach tohto typu sa hodi mat tie linky v prvom prispevku, clovek potom hned zisti, ci to tu uz bolo. valla: neviem posudit, znie to ako basa :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|