Valla
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 06. Január , 2009, 14:46:31 » |
|
tak si nerob antireklamu!!!!! zavolaj si hrača ale zvuk krasny ampegovsky ,pre mna až moc dobre mam rad špinu Maršalikov ja som sa snazil priblizit k marshallu
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 06. Január , 2009, 16:06:53 » |
|
no ukazky basa do zvukovky
|
basa.mp3 (202.8 KB - stiahnuté 189 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 06. Január , 2009, 16:10:59 » |
|
bassamp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 06. Január , 2009, 16:18:17 » |
|
nejsem basak,ale super zvucek,takovej by mel mit nas bassman a ne ten pojebanej behringer,tfuj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 06. Január , 2009, 16:29:24 » |
|
nejsem basak,ale super zvucek,takovej by mel mit nas bassman a ne ten pojebanej behringer,tfuj som rad ze sa vam to paci treba vyvjat basove lampove ampy lebo je ich malo na svete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 06. Január , 2009, 16:32:53 » |
|
som rad ze sa vam to paci treba vyvjat basove lampove ampy lebo je ich malo na svete jaky je vlastne rozdil v kytarovem a basovem aparatu,myslim lampovem?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 06. Január , 2009, 16:36:20 » |
|
zvuk to ma pekny veru, ale neviem ci sa v nahravke nestrati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 06. Január , 2009, 16:39:21 » |
|
jaky je vlastne rozdil v kytarovem a basovem aparatu,myslim lampovem?
no rozdiel je v par veciach,preamp ma mensi zisk nez gitarovy aby sa neprebudozovali stupne navzajom potom je to zmenou vazbovych kondikou,vo vystupaku a tak,korekcie ........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 06. Január , 2009, 16:40:15 » |
|
ked bude dokoncena ta hlava tak spravime basovi test
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 06. Január , 2009, 17:33:23 » |
|
zvuk to ma pekny veru, ale neviem ci sa v nahravke nestrati prečo by sa mal v nahravke stratit to čo ma za logiku,? ? ked to hra dobre tak sa to nestrati ,zle sa strati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 06. Január , 2009, 17:42:24 » |
|
prečo by sa mal v nahravke stratit to čo ma za logiku,? ? ked to hra dobre tak sa to nestrati ,zle sa strati no jo presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 06. Január , 2009, 18:30:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PalinkoZa
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 06. Január , 2009, 18:33:18 » |
|
jaky je vlastne rozdil v kytarovem a basovem aparatu,myslim lampovem?
tiez by som rad vedel
|
|
|
Zaznamenané
|
Randall G3 150W, Laney 200W
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 06. Január , 2009, 20:17:34 » |
|
prečo by sa mal v nahravke stratit to čo ma za logiku,? ? ked to hra dobre tak sa to nestrati ,zle sa strati jako ? aj mesa boogie do V hra nasucho dobre a v nahravke sa strati. tak som myslel... ze mozno to potom v nahravke bude chciet inu farbu, ale to je vec korekcii....inac ten zvuk je paradny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 06. Január , 2009, 20:59:57 » |
|
ja som sa snazil priblizit k marshallu coooo Som nevedel ze pijeme Marshaloidne pivo Nabuduce ked budem potrebovat nieco vymysliet ,tak si zase pojdem do Papoucha ,ale bez teba Inac je to uz pekne radio ,ale mne nejdu spustit tie zvukuve ukaky ,tak to po zvukovej stranke neviem posudit neviem posudit
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2009, 21:01:48 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|