temo
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 06. Január , 2009, 22:37:34 » |
|
Uz som to pocul.Hra to vcelku pekne ,ale trebalo by to normalne vyknedlit a vtedy nahrat.Po tichu hra aj Pitove gitarove kombo popici na basu asi mu ho uz nevratim ...opotrbujem cvicit ved cvič....................s činkami
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 06. Január , 2009, 22:40:24 » |
|
ved cvič....................s činkami mam od doktora zakazane. Ja uz môzem dvihat iba telefon a poldecaky v senku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 06. Január , 2009, 22:43:16 » |
|
mam od doktora zakazane. Ja uz môzem dvihat iba telefon a poldecaky v senku A letovačku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 07. Január , 2009, 11:38:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 07. Január , 2009, 12:05:31 » |
|
no ukazky basa do zvukovky ten zosik hra pekne, naozaj!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 07. Január , 2009, 12:33:39 » |
|
som velice rad ze sa vam paci moj bass amp je to zatial iba prototyp
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 07. Január , 2009, 12:59:00 » |
|
Uz som to pocul.Hra to vcelku pekne ,ale trebalo by to normalne vyknedlit a vtedy nahrat.Po tichu hra aj Pitove gitarove kombo popici na basu asi mu ho uz nevratim ...opotrbujem cvicit ty robis ampy a druhym chces kradnut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 07. Január , 2009, 16:27:28 » |
|
Lebo take male nerobim a komba uz vôbec nie ja ti spravim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 07. Január , 2009, 16:53:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 07. Január , 2009, 18:08:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 21. Máj , 2009, 16:51:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 21. Máj , 2009, 16:58:50 » |
|
tie cierne bojlery su tam co ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 21. Máj , 2009, 17:02:14 » |
|
tie cierne bojlery su tam co ?
myslis tie na tu studenu a teplu vodu no to si kondiky..pouzivame take v UPSkach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 21. Máj , 2009, 18:52:30 » |
|
na čo to bude slúžiť ? demoličné práce akustickým tlakom ? Viete ako, načo zbytočne míňať naftu a rachotiť viac než je skutočne treba na žeriave s guľou ? Si ešte dávnejšie vravel o svojom 8valcovom motore s KT88 v hlave, že si naň minul 20 tis. dobových korún, rovnako si budeš počínať aj pri tejto zverine ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|