styrioci
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 21. Máj , 2009, 18:54:17 » |
|
to je aparatik na domace cvicenie pre progaca?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 21. Máj , 2009, 19:11:13 » |
|
kua sak on mna prebehol no nic ja spravim 40valec
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 22. Máj , 2009, 09:59:22 » |
|
kua sak on mna prebehol no nic ja spravim 40valec teba predbehol uz bars kdo,lebo si zaspal pri dvojvalcoch a s tvojej dielne este viacvalec nevisiel Aáále aj dvojvalce maju svoje caro a o jednovalcoch ani nevravim...sak zatat trapis babetu a ked si spravis vodicak ,tak sa mozno dockane aj 4 valca ,či ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 22. Máj , 2009, 13:55:11 » |
|
teba predbehol uz bars kdo,lebo si zaspal pri dvojvalcoch a s tvojej dielne este viacvalec nevisiel Aáále aj dvojvalce maju svoje caro a o jednovalcoch ani nevravim...sak zatat trapis babetu a ked si spravis vodicak ,tak sa mozno dockane aj 4 valca ,či ? jak jasne bude secko na vodicaku sa pracuje jak hovado ja na babette odvezem secko aj cely marshall stack ja mam totiz babetu kombi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 29. Máj , 2009, 20:19:25 » |
|
kokos takto by som to chcel aj ja iba secko poskladat este to ma aj skaredo poletovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 29. Máj , 2009, 22:15:06 » |
|
to co ma pomedene to chasis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 30. Máj , 2009, 18:53:37 » |
|
to co ma pomedene to chasis?
podla mna to je nejaky dural....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 30. Máj , 2009, 18:53:50 » |
|
http://www.jocce.net/metroamp.htmtoto je mnaka tym americanom sa ale letuje secko kupia a iba poletuju,cista robota aj ja by som to tak chcel robit
|
|
« Posledná zmena: 30. Máj , 2009, 18:58:00 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 30. Máj , 2009, 19:29:47 » |
|
Mna by to nebavilo. To si rovno moezzs kupit original marshal ja si chcem vymyslat svoje konstrukcie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 30. Máj , 2009, 19:49:31 » |
|
Mna by to nebavilo. To si rovno moezzs kupit original marshal ja si chcem vymyslat svoje konstrukcie.
tak to je pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 30. Máj , 2009, 20:14:41 » |
|
Prečo nie ako skladačka ? Stavebnica Ešte by si mohli kupovať vopred nasekané a načistené káble, dobre že nie s pocínovanými koncami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 30. Máj , 2009, 22:12:23 » |
|
zo stavebnic som uz akosi vyrastol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 31. Máj , 2009, 11:07:47 » |
|
šak okrem šasi nič nerobiš tak čo vymyšlaš ne nerobim a doska sa mi navrh ;Dne sama tak tiez aj vyvrta panely mi navrhne jezis kristus ine veci sa mi spravia same
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 31. Máj , 2009, 17:25:29 » |
|
šak okrem šasi nič nerobiš tak čo vymyšlaš NIe len navrhnut zchemu, rozmiestnenie suciatok na doske, chasis, bednu, panel, pozhanat tazko dostupne suciatky, vyrobit to odladit to ale inak je to ako postavit stavebnicu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 25. Jún , 2009, 11:55:09 » |