Nechal som sa inspirovat jednym ampom s hore uvedenej stranky ,ktorou to cele zacalo.Chvilu mi to trvalo vsetko si to zvazit ,pospekulovat a hlavne namotat si ozrutne trafa ,ale uz mi to zije
Je to sice len v provizorno laboratornej podobe,ale zmastit to na cisto je uz len otazka nalady a casu.
Koncak ampu je osadeny 8xKT88 a budene je to 3 stupnovym invertorom(ja s driverom 6n6p )
tychto 8 kousku naladovolo cca 550W do 4 ohmov
Konecne prevetram moj Ampeg perinak ... zakial je este v zaruke
Este jedna taka pikoska...anodove napajanie je 850V co neodporucam zaciatocnikom
pridavam aj foto
Nemam tu separatnu temu k tomuto zverskemu radiu co sa mi podarilo skonstruovat,tak som to supol takto .
Fcera som testoval tento buldozer amp JCB500 a je to neskutocny masaker zosik.
Ta moja Ampeg bedna 810 dostala taku nakladacku,ze taku asi este nedostala ziadna.Nestihala ani do polky.Som myslel ze mi vyskocia tie 10ny aj cez to stribrne sitko.Dunelo pol dzeziny a som myslel ze sa mi chalupa zjebe na hlavu.
Vecer sme to aj poradne vyknedlili na takej robenej 2x15 kovej bedni osadenej Slenium
250/500 watt jeden leprak 97dB a tez ju islo rozkocit.
To uz treba asi dve take ozruty bedne,lebo lepraky uz lietali mimo svojej linearnej oblasti a dumping faktor takehoto lampoveho ampu je tak maximalne 7 a to uz neudrzi take pecky.Repraky si v tedy robia co chcu.
Hnet pri zapnuti to chlapcom v skusobny vyhodilo 10 amperovy istic co na to hravaju cela kapela
Hrat na taky amp je cista samovrazda.Bolely nas usi , brucho ,strach ze sa vam nieco stane,no hotovo.Bubny ani nebolo pocut a to ten chalanisko to toho mlatil ja drevorubac.
Na take daco sa da hrat tak akurat niekde vonku a aspon 20metrov od bedne,aby Vas to neuderilo
Uz asi nebudem take strasne zverstva robit.Snat len dokoncim este jeden rozostavany12st valec
a serem na taketo hovada ampy.
To uz je fakt moc.200watt je uplne dostacujucich,aj do skusobne aj na hranie von.
Zbytocne draha prevadzka a nakladny udrzba.
Treba si prdkat na dietnych stovecach s 4mi 34kami a vybavene