Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 14:34:58
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 39 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kreativne hand made,to mam rad  (Prečítané 167215 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #300 kedy: 25. Jún , 2009, 14:13:58 »

Tiez pekny buldozer  Bavím sa skvele
Nieco pre Progaca  Bacha na vec kamo!
http://www.chambonino.com/work/hiwatt/hw4.html
ssak ten ampy stavia konc jak ja Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #301 kedy: 12. August , 2009, 11:16:59 »

Nechal som sa inspirovat jednym ampom s hore uvedenej stranky ,ktorou to cele zacalo.Chvilu mi to trvalo vsetko si to zvazit ,pospekulovat a hlavne namotat si ozrutne trafa ,ale uz mi to zije   Nechajte ma vydýchať
Je to sice len v provizorno laboratornej podobe,ale zmastit to na cisto je uz len otazka nalady a casu.
Koncak ampu je osadeny 8xKT88 a budene je to 3 stupnovym invertorom(ja s driverom 6n6p )
tychto 8 kousku naladovolo cca 550W do 4 ohmov  Bacha na vec kamo!
Konecne prevetram moj Ampeg perinak ... zakial je este v zaruke  Bavím sa skvele

Este jedna taka pikoska...anodove napajanie je 850V co neodporucam zaciatocnikom  Nezahrávaj sa

pridavam aj foto

Nemam tu separatnu temu k tomuto zverskemu radiu co sa mi podarilo skonstruovat,tak som to supol takto .

Fcera som testoval tento buldozer amp JCB500 a je to neskutocny masaker zosik.
Ta moja Ampeg bedna 810 dostala taku nakladacku,ze taku asi este nedostala ziadna.Nestihala ani do polky.Som myslel ze mi vyskocia tie 10ny aj cez to stribrne sitko.Dunelo pol dzeziny a som myslel ze sa mi chalupa zjebe na hlavu. Nechajte ma vydýchať
Vecer sme to aj poradne vyknedlili na takej robenej 2x15 kovej bedni osadenej Slenium Huh! 250/500 watt jeden leprak 97dB a tez ju islo rozkocit.
To uz treba asi dve take ozruty bedne,lebo lepraky uz lietali mimo svojej linearnej oblasti a dumping faktor takehoto lampoveho ampu je tak maximalne 7 a to uz neudrzi take pecky.Repraky si v tedy robia co chcu.
Hnet pri zapnuti to chlapcom v skusobny vyhodilo 10 amperovy istic  co na to hravaju cela kapela ha ha ha
Hrat na taky amp je cista samovrazda.Bolely nas usi , brucho ,strach ze sa vam nieco stane,no hotovo.Bubny ani nebolo pocut a to ten chalanisko to toho mlatil ja drevorubac.
Na take daco sa da hrat tak akurat niekde vonku a aspon 20metrov od bedne,aby Vas to neuderilo  Bavím sa skvele
Uz asi nebudem take strasne zverstva robit.Snat len dokoncim este jeden rozostavany12st valec  Bavím sa skvele a serem na taketo hovada ampy.
To uz je fakt moc.200watt je uplne dostacujucich,aj do skusobne aj na hranie von.
Zbytocne draha prevadzka a nakladny udrzba.
Treba si prdkat na dietnych stovecach s 4mi 34kami a vybavene  Na zdravie!
« Posledná zmena: 12. August , 2009, 11:20:31 od brdo prvy » Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #302 kedy: 12. August , 2009, 11:23:47 »

to bol ten zazrak co vyzeral ako chladic z URALu?
pre neznalych
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #303 kedy: 12. August , 2009, 11:28:57 »

Kua, taky by si mi mal spravit ako gitarovy. Na zdravie! Rad by som to veru pocul s Rickom alebo so znameho staruckou Gibson EB3, to by bolo neskutocne dunenie.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #304 kedy: 12. August , 2009, 11:35:35 »

to bol ten zazrak co vyzeral ako chladic z URALu?
pre neznalych

A ja uz neviem ktory mas na mysli .Sak secky su rovnake ozruty a aj rovnako vazia  Nechajte ma vydýchať
Tot tento buldozer JCBak

* jcb_500R.JPG (288.81 KB, 1024x768 - prehliadnuté 343 krát.)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #305 kedy: 12. August , 2009, 11:39:50 »

Kua, taky by si mi mal spravit ako gitarovy. Na zdravie! Rad by som to veru pocul s Rickom alebo so znameho staruckou Gibson EB3, to by bolo neskutocne dunenie.  Nechajte ma vydýchať
na gitaru  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
By ti bena vzblkla ja fakla  Bacha na vec kamo!
Skusit sa to da, len kto by k tomu dosmikal tolko bedni  Bavím sa skvele
Na taky amp treba fakt dva Ampeg perinaky.Fakt neprahanam a ani nemachruje ,ale je to strasne   Nezahrávaj sa
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #306 kedy: 12. August , 2009, 11:44:43 »

na gitaru  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
By ti bena vzblkla ja fakla  Bacha na vec kamo!

4 4x12 by bodli k tomu. Volalo by sa to UberVal a malo by to maximalny headroom. Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #307 kedy: 12. August , 2009, 14:46:52 »

brdo tak donesiem moj perinak a otestujeme to  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #308 kedy: 12. August , 2009, 14:52:12 »

4 4x12 by bodli k tomu. Volalo by sa to UberVal a malo by to maximalny headroom. Som frajer

alebo UrVal Head
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #309 kedy: 12. August , 2009, 14:52:58 »

brdo - ten amp vyzera pekne, je sexy no ten pocet lamp vo mne vzbudzuje strach a respekt  :)

alebo UrVal Head
hello, my name is Progrocker and this is my rig, which I use for killing people  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 12. August , 2009, 14:54:03 od styrioci » Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #310 kedy: 12. August , 2009, 15:35:32 »

brdo tak donesiem moj perinak a otestujeme to  Na zdravie!
Tak to uz ano  .Dva perinaky to zvladnu ,sice neviem si ten binec ani predstavit,ale rad skusim Na zdravie!
Mate este stale ten atomovy kryt ? lebo nejaka papundeklova skusebna by sa asi rozpadla  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #311 kedy: 12. August , 2009, 15:37:10 »

kryt uz tusim posiel. ale progrocker sa teraz chodi pravidelne trestat do nejakeho 2 x 1 m kumbalu a krochka blahom, takze tam musi byt bud dobra aura, alebo sa to tam tak mlati ze ma subjektivne o 100 w silnejsi aparat a krvavejsie usi.
dohodneme  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #312 kedy: 12. August , 2009, 15:39:38 »

Jaaj som zabudol.Uz sa k tomu aj doladuje procakovy kontroler ,tak to asi budem musiet cele rozobrat a poskladat uz konecne na cisto do noveho sasi a zodpovedne poletovat ,lebo fcil je to z vnutra jak vrabcie hniezdo a aj ventiky tam musim dorobit,lebo to pece jak gamatky.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #313 kedy: 12. August , 2009, 15:42:01 »

kryt uz tusim posiel. ale progrocker sa teraz chodi pravidelne trestat do nejakeho 2 x 1 m kumbalu a krochka blahom, takze tam musi byt bud dobra aura, alebo sa to tam tak mlati ze ma subjektivne o 100 w silnejsi aparat a krvavejsie usi.
dohodneme  Na zdravie!
  Fuuha zíram 2x1 m Huh! tak tam musi byz taky hedrum jak v testovacej kabinke pre kozmonautou  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #314 kedy: 12. August , 2009, 16:09:30 »

progrockerovi by mali vyrobit sluchatka z dvoch celestionov 75W a to by si mal davat na usi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 39 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.