Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 20:51:55
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 39 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kreativne hand made,to mam rad  (Prečítané 166929 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #435 kedy: 24. Marec , 2010, 16:13:21 »

lebo vsak brnk na tu basovu strunu neni len 30Hz, ale hlavne kopec alikvot. 30Hz nezahraju ziadne domace repraky na svete, okrem nejakych uplne speci profi drahych. cize podla tej logiky by sa nemalo na 5ku basu vobec hrat, lebo vsak by sa to nedalo prehravat take nahravky... a pritom ju normalne tu hrubu strunu pocujes aj na lacnych chrchlakoch :)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #436 kedy: 24. Marec , 2010, 16:16:50 »

lebo vsak brnk na tu basovu strunu neni len 30Hz, ale hlavne kopec alikvot. 30Hz nezahraju ziadne domace repraky na svete, okrem nejakych uplne speci profi drahych. cize podla tej logiky by sa nemalo na 5ku basu vobec hrat, lebo vsak by sa to nedalo prehravat take nahravky... a pritom ju normalne tu hrubu strunu pocujes aj na lacnych chrchlakoch :)
Bavím sa skvele presne tak.
Secko hra od 100Hz vyzsie a seci hladaju 30Hz...to uz niesu basi ale dolce  Bleee
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #437 kedy: 24. Marec , 2010, 16:37:23 »

a prečo to potom kopec velkých bední nezahrá? hrám pesničku a všetko čo hrám na Hčku pomaly nepočujem namiesto toho aby mi vetralo galoty Nechajte ma vydýchať
No lebo 30Hz uz ani nepocujes a vnimas to len ako tlak
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #438 kedy: 24. Marec , 2010, 16:50:04 »

Bavím sa skvele presne tak.
Secko hra od 100Hz vyzsie a seci hladaju 30Hz...to uz niesu basi ale dolce  Bleee

.....dolce nedolce.....na začiatku som mal 2x10" kombo.....Hčko a tiež Ečko po tretí pražec po G boli oničom.....hralo to citeľne slabšie.....že dokúpim 1x15" ktorá ide od 35Hz bez poklesu citlivosti.....pomohlo to.....ale tie tóny od H po G boli aj tak také nemastné, neslané.....náhodou som primiešal  ten Attack EQ a všetko hrá super, žiadny tón nie je slabší......a z aparátu lezú také veci o ktorých som ani nesníval.....preto tvrdím, že apec to zahrá.....chybu treba hľadať v base aj keď je aktívna.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
MMM
Hosť
« Odpoveď #439 kedy: 12. Apríl , 2010, 18:36:12 »

Nechcem sem davat novu temu, tak sa spytam tu. Je problem prerobit paral. slucku na seriovu? Na lampovej hlave.
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #440 kedy: 12. Apríl , 2010, 18:51:48 »

Nechcem sem davat novu temu, tak sa spytam tu. Je problem prerobit paral. slucku na seriovu? Na lampovej hlave.

neni
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #441 kedy: 12. Apríl , 2010, 18:53:06 »

neni

No rad by som vedel ci to je nejaky jednoduchy zasah alebo to treba roztrtkat.
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast

« Odpoveď #442 kedy: 12. Apríl , 2010, 20:09:29 »

No rad by som vedel ci to je nejaky jednoduchy zasah alebo to treba roztrtkat.

kvazi roztrtkaš 1-2 cestičky  ha ha ha maš sa musi pridat volume na send lebo často je signal dost silny a prebuzduje fx efekt
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #443 kedy: 12. Apríl , 2010, 20:12:20 »

kvazi roztrtkaš 1-2 cestičky  ha ha ha maš sa musi pridat volume na send lebo často je signal dost silny a prebuzduje fx efekt

Mam tam mix potak teraz na par. slucke, tak to by sa dalo pouzit a nemusim nic pridava,ne? Len sa mozno da ina hodnota.
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast

« Odpoveď #444 kedy: 12. Apríl , 2010, 20:50:25 »

Mam tam mix potak teraz na par. slucke, tak to by sa dalo pouzit a nemusim nic pridava,ne? Len sa mozno da ina hodnota.

paralelna  slučka je akoby mixpul maš 2 kanaly a tie sa miešaju ...

tu je nazorna ukažka  dole v strede

a tu je seriova

u seriovej je return aj kvazi input do koncaku  lebo sa tam pri strčeni jacku odpaja preamp od koncaku ved vid schematics  :)
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2010, 20:52:14 od tipek » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #445 kedy: 13. Apríl , 2010, 09:24:14 »

a ked das mix naplno, tak nebude to vtedy uz seriova slucka ? cely signal pojde z ampu prec cez efekt...
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #446 kedy: 13. Apríl , 2010, 10:20:02 »

a ked das mix naplno, tak nebude to vtedy uz seriova slucka ? cely signal pojde z ampu prec cez efekt...

Dal som ho na plno a nepracuje mi EQ v slucke na zosilenie, takze asi nie. Ale slucka funguje, delay ide, takze je v poriadku. Cely problem je za ani po vytoceni mix naplno nepracuje ako seriova.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #447 kedy: 13. Apríl , 2010, 10:26:59 »

Dal som ho na plno a nepracuje mi EQ v slucke na zosilenie, takze asi nie. Ale slucka funguje, delay ide, takze je v poriadku. Cely problem je za ani po vytoceni mix naplno nepracuje ako seriova.
no lebo jeden o voze a druhy o koze.
To kombo nema lampovu slucku ! ... cize podla hentej schemy sa neriad  Zdravíčko
treba vycvaknut odpurek R44 a hned je seriova
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2010, 10:28:43 od brdo prvy » Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #448 kedy: 13. Apríl , 2010, 10:42:21 »

no lebo jeden o voze a druhy o koze.
To kombo nema lampovu slucku ! ... cize podla hentej schemy sa neriad  Zdravíčko
treba vycvaknut odpurek R44 a hned je seriova

A netreba nejako poriesit aj odstranenie toho mix? Ci to sa hned vyradi, ked sa odstrani R44? Inak je to hlava, nie kombo, mozno myslis nieco ine.Laney stasria lampa LH50R.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #449 kedy: 13. Apríl , 2010, 10:58:43 »

A netreba nejako poriesit aj odstranenie toho mix? Ci to sa hned vyradi, ked sa odstrani R44? Inak je to hlava, nie kombo, mozno myslis nieco ine.Laney stasria lampa LH50R.
ja sa uz v tych novych oznaceniach neviznam a uz ani nechcem.
V scheme Laney LH50R 2 channel je to tak oznacene a ja neviem ci je to combo ,alebo hlava.
Potak mix bude sluzit uz iba ako Return Level .Cize ked si ho stiahnes uplne na nulu ,tak ti kombo hrat nebude ani s preampu a ani s Returnu...jedine tak reberb bude rachotat .
Este nejake otazky ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 39 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.