fliper
náhodný pocestný
Príspevkov: 102
|
|
« kedy: 14. Apríl , 2008, 00:49:07 » |
|
Neviem ci tento prispevok pisem spravne sem, sak ale ak nie tak ho niekto presunie. Ja som pisal S Pitu(om) ale uz mi dlho neodpisal tak to hodim do prispevku: Jednoducho sa mi ta maliarska paleta v pravo hore nezdala vhodna ako logo fora, a aby to neostalo len ze sa stazujem (co sa nestazujem vlastne) tak som aj daco nakreslil tak pozrite a vyjadrite sa, ak sa Vam bude pacit tak Vam ho darujem, a ak budete chciet tak mozem nakreslit aj na zelanie, a podla toho spravit aj temu pre cele forum. Ale len ak bude zaujem vnucovat sa rozhodne nebudem, prace mam dost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Apríl , 2008, 06:37:21 » |
|
Pekné. / taka drobnost:1, tie čiary cez " t " trošku skratit,lebo v prvom pripade je skoro spojena s bodkou nad " i " a v druhom so " s " 2, nebudu Gibsonáci naštvani,že je tam fendrovita gitara? /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Apríl , 2008, 06:49:07 » |
|
super to je, gibson si tam neviem predstavit, mozno es 335 ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. Apríl , 2008, 07:17:59 » |
|
tu oranzovu a zltu by som mozno zladil s farbou fora --> jemne do modra.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. Apríl , 2008, 08:18:04 » |
|
Farba loga by sa mohla menit podla farby profilu, ja mam modry.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:06:04 » |
|
Napadlo nam, ze mieto gitary by tam mohli byt zenske genitalie, nech je jasne, kam toto forum smeruje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:11:06 » |
|
s tym tvarom gitary, som si myslel aj ja ze gibson by sa tam nehodil (a ja napr mam radsej ten tvar) ale myslim ze to nikoho neurazi ze tam je fender tvar nie ? a s tymi farbami, je asi najschodnejsie ak to chcete menit tak aby sa to prisposobovalo profilu, (a konkretne ak mozem byt uprimny mne sa ta zakladna tema fora moc farebne nepaci), viem ze si na tom ludia dali pracu a tak, ale ja si nemozem pomoct (jedna sa samozrejma len o farby, ostatok je super) to rastis: tak ukaz aj ty ja sa rad pozriem, ved nech sa vybere to lepsie ak sa ma vybrat to martinlm: to myslis vazne ? ja ti to tam mozem nakreslit )))))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:12:10 » |
|
tak teda konstruktivne. mne sa hento logo od Flipera nepaci. lepsie sice asi nespravim, ale osobne ani necitim potrebu to riesit. ak je vseobecny konsenzus taky, ze Fliperove logo je dobre, nech sa kludne pouzije.
cele je to podla mojho nazoru aj tak vec predovsetkym Guitmana, tak asi by bolo najrozumnejsie oslovit jeho osobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:13:50 » |
|
hviezdicka so zalomenou rucickou hrajuca na gitaru... to je detsko vianocny motiv podla mna. nema nic spolocne s gitarovanim..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:14:45 » |
|
tak skus dat daky napad, kreslit je uz lahke potom ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:21:12 » |
|
ja som skorej gitarista, ako logista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:21:48 » |
|
neviem, mna flipperovo logo tiez neoslovilo.. Ani napadom, ani farebne, pripada mi to ako z ery socializmu...skoro ako pioniersky odznak odbornosti "Mlady gitarista"
|
|
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2008, 10:22:25 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:27:04 » |
|
tak to spravme inak postine tu loga co sa Vam pacia nech vidim styl ktory sa Vam paci a ja to nakreslim podla toho (mozno je to fakt infantilne ja len ked som videl tu paletu som myslel ze sa vam paci tak som myslel ze farby podla toho, ale typujem ze death metalistov to neoslovi )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:29:14 » |
|
Treba tam dat atomovy vybuch,to toho zakomponovat full stack a rôzne gitary,ako ich ten vybuch trha a rozmeta na všetky strany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:34:35 » |
|
fliper: je vobec nutne to logo? az do teraz som vlastne vobec neregistroval, ze nejake logo na tomto fore je a po precitani tvojho prveho prispevku som cca 30 sekund bludil po stranke, ze kde je vlastne nejaka paleta a ci vobec nejaka je, aj ked si zadal priblizne suradnice
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|