Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:05:39
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: QUEEN tour 2008  (Prečítané 5829 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:10:27 »

všetci ... Bavím sa skvele
chlapci mne to je 5" na čom hram lebo všetko hra rovnako zvuk je v prstoch ...Hudec že?Huh!

ja ti verim...ja ked sa pichnem do hocakeho ampu, tak hra na kkt a to teda neverim, ze by boli vsetky zle  ha ha ha Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:10:35 »

dnes budem v tejto teme suhlasit s džouom...  Na zdravie!
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #17 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:10:40 »

by ste sa vsetci cudovali co vsetko bolo nahrane na behringer vamp2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #18 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:14:18 »

Juro Kupec cez Vamp nahral väčšinu No Name, Kirschner, Tublatanka, re-make.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #19 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:19:12 »

dnes budem v tejto teme suhlasit s džouom...  Na zdravie!
posielam ti pivo nevipni sa Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
chalani ten Nightwish čo je za kapelu ???to sa niekomu pači?? ja ked to poťujem sa mi vypnu uši tak neviem ake to je
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #20 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:22:43 »

mne sa pacil japonsky ludovy orchester ked hral smoke on the water. odkaz je niekde v teme bulgarian music idol.
pockajte si na refren  ha ha ha .
na ten queen asi pojdem. zive hrania su fajn, ale napad robit album do studia s inym spevakom sa mi nepaci. queen bez fredieho je ako metalinda bez drapaka. ako nightwish bez tharii, aj ked chladny sever nikdy nema v hudbe iskru.
v deep purple sa mi morse viac paci nez blackmoore. blackmoore sa mi zas viac paci v kapele rainbow. ( inac aj ja mam teraz kapelu Dúha. Keby ste videli aký obal som spravil na demo. Jak z roku 82. modrá obloha s dúhou a velký nápis dúha  :) no do popstar nas nakoniec nevybrali. )
morse dal tomu purple trocha zmyselnejsie gitary, viac rozmysla nad solami co pekne tam zahrat. z blackmoora mam pocit ze len behal sialene po hmatniku.
orange pre mna bude vzdy len mobilny operator. kombá orange by som koli tej farbe dal do detskeho kutiku v supermarketoch nech si tam deti hraju na gitare. Vamp ? To som este nepocul.  

« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 10:04:40 od Viktor » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:26:38 »

posielam ti pivo nevipni sa Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
chalani ten Nightwish čo je za kapelu ???to sa niekomu pači?? ja ked to poťujem sa mi vypnu uši tak neviem ake to je

Mne ... aj keď viac sa mi páčil starší Nightwish, ešte s Tarjou. S tým vypínaním uší, nebude to častým posluchom vyhuleného Marshallu zblízka  Huh! Bavím sa skvele  Na zdravie!
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 09:29:10 od Predator » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:30:45 »

všetci ... Bavím sa skvele
chlapci mne to je 5" na čom hram lebo všetko hra rovnako zvuk je v prstoch ...Hudec že?Huh!
ja sa tu chodim zabavit kto ma pozna mi videl skoro každy aparat..aj pivo, laney, engl,dokonca som hral do mixu na behringer vamp a muzikanti neverili že to tak dobre hra....marshall ma najkrajšie logo a oto ide...nečerte to tak strašne

no len sa uz tolko sam nevychvaluj,posobi to dost nedoveryhodne  ha ha ha...sak pridi uz konecne do ziaru,pustim Ti Metallicu a chcem vidiet,ako budes hrat na mojom tranzistorovom prditku a vymackas odtial ten Mesa zvuk  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #23 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:34:30 »

mne sa pacil japonsky ludovy orchester ked hral smoke on the water. odkaz je niekde v teme bulgarian music idol.
pockajte si na refren  ha ha ha .
na ten queen asi pojdem. zive hrania su fajn, ale napad robit album do studia s inym spevakom sa mi nepaci. queen bez fredieho je ako metalinda bez drapaka. ako nightwish bez tharii, aj ked chladny sever nikdy nema v hudbe iskru.
v deep purple sa mi morse viac paci nez blackmoore. blackmoore sa mi zas viac paci v kapele rainbow. ( inac aj ja mam teraz kapelu Dúha. Keby ste videli aký obal som spravil na demo. Jak z roku 82. modrá obloha s dúhou a velký nápis dúha  :) no do popstar nas nakoniec nevybrali. )
morse dal tomu purple trocha zmyselnejsie gitary, viac rozmysla nad solami co pekne tam zahrat. z morsa mam pocit ze len behal sialene po hmatniku.
orange pre mna bude vzdy len mobilny operator. kombá orange by som koli tej farbe dal do detskeho kutiku v supermarketoch nech si tam deti hraju na gitare. Vamp ? To som este nepocul.  

ja som bol včera ako DUHA ale to je rakenrol.....mna nebavia vyhravačky lebo ich robim a pre mna to nieje vzacne ...Queen je moja srdcovka... mne už pripadaja neoriginalne tie kapely bez dominantnych členov Na zdravie!
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:35:56 »

ak myslite predzosliovac behringer tu malu vecicku, ja to pouzivam na basu. je to maly zazrak, pichnem to do mixu a hra to cez PA lepsie nez mnohe basove aparaty s velkymi parametrami a silnymi názvami znaciek.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #25 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:36:29 »

no len sa uz tolko sam nevychvaluj,posobi to dost nedoveryhodne  ha ha ha...sak pridi uz konecne do ziaru,pustim Ti Metallicu a chcem vidiet,ako budes hrat na mojom tranzistorovom prditku a vymackas odtial ten Mesa zvuk  Bavím sa skvele
nehram metallicu lebo oni tiež nehraju moje veci Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele a nehram na prditka to si hraj ty.....nikdy nepochopiš....včera som tam bol ale nemam čas na kokotiny škoda
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #26 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:37:56 »

morse dal tomu purple trocha zmyselnejsie gitary, viac rozmysla nad solami co pekne tam zahrat. z morsa mam pocit ze len behal sialene po hmatniku.
chcel si asi povedat ze blackmore behal nezmyselne po hmatniku.....
prave to robilo z deep purple tu nesmrtelnu kapelu....preto si ich vseci pamataju....kto by si pamatal songy ako highway star,child in time a ine keby tam nevypekal jak blazon....bola to podstata ich hry....nesrali sa s tym...valcovali....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 18. Apríl , 2008, 10:03:19 »

... valcovali ? ... to mi pripomína text manowar " .. what other band play ,  Manowar kills !  "

ja som pocuval deep purple ale uz som z toho vonku. nejak sa mi prekrystalizoval vkus. alebo ma to jednoducho omrzelo pocuvat. no stravil som s tou hudbou dost casu, brnkal som si s ich skladbami na base. je to standarda ked sa niekto uci hrat na gitaru / basu. teraz by som si skor vypocul morseove solove veci. Roberto mi take pustal. Vtedy som nemal dvd prehravac ani pocitac, tak sa s nim skontaktujem koli tomu.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #28 kedy: 18. Apríl , 2008, 12:22:57 »

... valcovali ? ... to mi pripomína text manowar " .. what other band play ,  Manowar kills !  "

ja som pocuval deep purple ale uz som z toho vonku. nejak sa mi prekrystalizoval vkus. alebo ma to jednoducho omrzelo pocuvat. no stravil som s tou hudbou dost casu, brnkal som si s ich skladbami na base. je to standarda ked sa niekto uci hrat na gitaru / basu. teraz by som si skor vypocul morseove solove veci. Roberto mi take pustal. Vtedy som nemal dvd prehravac ani pocitac, tak sa s nim skontaktujem koli tomu.
pre mna je naj naj solo všetkych šias CHILD in TIME...to nezahra po sebe ani on to, je solo sol...ma gule jeschopny hrat jeden box dokola a ma to gule nik iny to nedokaže ked som počul satroša hrat tuto vec, zbil by som ho za to popkornaka Bavím sa skvele
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #29 kedy: 18. Apríl , 2008, 12:39:41 »

S tym Cild in time ma 100000% pradvdu, bol som si to pustit aby som si to osviezil. Cista smrt!
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.