yesfan
|
|
« kedy: 25. Apríl , 2008, 14:30:59 » |
|
Zda sa, ze tento macher tu este nema teple miestecko, tak si dovolujem nanho ukazat prstom. urcite je niektorym tu znamy, hlavne "progrock fajte" :-). V prvom rade super klavirista a spevak, ale aj slusny gitarista, ale hlavne skvely skladatel a autor textov. Clen (niekdajsi) kapely SPOCKS´S BEARD, TRANSATLANTIC. V sucasnosti na velmi uspesnej solovej drahe. Albumy Testimony, One, ?, Sola Scriptura... Nater ako hrom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Apríl , 2008, 14:49:16 » |
|
suhlasim, jeden z mojich najoblubenejsich hudobnikov, prvy album co som pocul bol "ONE" a podla mna je aj the best!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Apríl , 2008, 14:53:02 » |
|
hmmmmm, ale aj Testimony, a z novsich ? a Sola Scriptura su tiez fajne BTW nema vyjst teraz dalsia studiovka? Viem, ze mu vysiel zivak nedavno a neviem ci nie aj DVD nema vyjst...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. Apríl , 2008, 11:45:11 » |
|
ano, nova studiovka je prave v procese nahravania, tohot casu mozno uz aj po a finalizuje sa. na stranke www.nealmorse.com ma z nahravania kratke video. ako vzdy to vyzera na pekny nater...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. Apríl , 2008, 11:34:49 » |
|
Prave mi hra Testimony a zda sa mi to nejake moc roztahane . Chcelo by to nejaky spajajuci motiv , obcas nejake zaujimavejsie melodicke linky a jemnejsie harmonie . Este to musim popocuvat viackrat , snad ma to zaujme viac .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 04. Júl , 2008, 11:16:03 » |
|
odporucam nove DVD!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Júl , 2008, 08:54:50 » |
|
odporucam nove DVD! uz sa nan tesim, skoda len, ze morse nechodi v europe aj blizsie ako do nemecka a holandska...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Júl , 2008, 19:28:46 » |
|
hosi nemohli by ste hodit nejake youtube linky? lebo ako tu o nom rozpravate tak som celkom zvedavy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. Október , 2008, 12:09:03 » |
|
vysiel novy album pani... Lifeline. pocuvali ste ho niekto? je to super vecicka, mozno sem tam stereotypna (v kontexte jeho vlastnych veci) ale aj s mnohymi novymi prvkami... dychove nastroje, zopar zaujimavych novych melodii. cele je to take presvetlenejsie ako ponurejsia sola scriptura.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Január , 2012, 17:22:43 » |
|
http://flyingcolorsmusic.com/novy projekt - Portnoy, Morse, Steve Morse, LaRue, McPherson
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Január , 2012, 13:46:58 » |
|
dalsia supergrupa. Mam vysoke ocakavania.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Január , 2012, 13:52:14 » |
|
dufam ze budu hrat rovnako nudnu hudbu jak ten dalsi podobny projekt co hra tie covery..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 12. Január , 2012, 14:19:29 » |
|
snad ked je tam neal morse, tak dojde aj k troche progu. zbuchali to za 9 dni... hm su to vetko machri, ale uvidime ci doslo aj k trvalejsej hodnote, ako "len" k vzrusujucej recording session pre vsetkych zucastnenych. predsa len vsetky tie kvalitne veci chcu svoj cas. cize som mierny pesimista. odhadujem ze pojde o "piesne" s dotykom roznych ingrediencii. ale to uz mnohi odhadovali, ze sa SNS nedostane do parlamentu... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. Január , 2012, 16:08:06 » |
|
som zvedavy co to bude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Január , 2012, 18:20:17 » |
|
EPK k novemu projektu. Portnoy inak dost pochudol, asi mu ten stop s DT dobre nerobi
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|