Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 19:48:53
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ukazky Peavey Valveking 112  (Prečítané 13210 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 04. Máj , 2008, 18:28:29 »

vsak to hra dobre. ludovy lampac za dobre peniaze. nechapem nac este niekto riesi nejake modelingove, tranzistorove alebo hybridne komba.
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 04. Máj , 2008, 18:39:55 »

vsak to hra dobre. ludovy lampac za dobre peniaze. nechapem nac este niekto riesi nejake modelingove, tranzistorove alebo hybridne komba.

to moc nechapem ani ja.
asi preto, ze ze si myslia, ze kvoli nizkej cene, vyrobe v cine to bude hrat na hovno.  Zdravíčko
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #17 kedy: 04. Máj , 2008, 18:43:35 »

prepacte pani...ako suhlasim s vami ze neni o com v cen. kat. ale ten zvuk my pride taky...no...prazvlastne cudny....cim to je???...hracom alebo ma ten aparat taky charakter..??
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 04. Máj , 2008, 18:44:13 »

ja viem - ty spravis lepsi na Zoome  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 04. Máj , 2008, 18:47:39 »

mne sa zda v poriadku.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 04. Máj , 2008, 18:49:38 »

Nahravka s chorusom sa volakde stratila v pc, nahrat treba znovu  Zdravíčko.

Pridavam dalsie dve ukazky.

Jedna je Tokai LP s EMG snimacmi. Druha Vintage LP s minihb.

inak ten Vintage s miniHB zneje lepsie, jak ten Tokai s EMG - ten sa divne zahuhlava
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 04. Máj , 2008, 18:52:38 »

ten aparat tak hra. komu s lubi fajn, komu nie - no problema.

niekedy ho zoberem do roboty, mozes si ho adam vyskusat, ci bude hrat aspon tak ako zoom.  Na zdravie!

inak ten Vintage s miniHB zneje lepsie, jak ten Tokai s EMG - ten sa divne zahuhlava

to urobila tonova clona. ten taky zvuk pod dekou.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 04. Máj , 2008, 18:54:45 »

ten aparat tak hra. komu s lubi fajn, komu nie - no problema.

niekedy ho zoberem do roboty, mozes si ho adam vyskusat, ci bude hrat aspon tak ako zoom.  Na zdravie!

berem ta za slovo dejvo Je to frajer
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 04. Máj , 2008, 18:59:04 »

berem ta za slovo dejvo Je to frajer

no problem. dam ti vediet tu na fore.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 04. Máj , 2008, 19:19:18 »

...."ze kvoli nizkej cene, vyrobe v cine to bude hrat na hovno".... Sorry,ale podla mna to hrá na ............. Pripada mi to ako daky "kríženec" tranzistora a lampy. Chyba mi tam ta prava lampova "šťáva". Ale chapem,je to "amaterska" nahravka a live to znie možno inač.  Avšak mal  som možnost počut live combo 112 a tiež bieda. Ale pre "určity stupen vyvoja gitaristu" môže byt. No...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 04. Máj , 2008, 19:27:27 »

vsak to hra dobre. ludovy lampac za dobre peniaze.

Nuz neviem, tieto ukazky ma teda nenadchli, tiez by som to ako Rudy ani netipol pomaly na lampac.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 04. Máj , 2008, 19:29:07 »

a sme doma rasto Žmurk
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 04. Máj , 2008, 19:59:53 »

ako vravim - hral som na hlave do dvoch roznych boxov a OK. hento je nahravane napoticho doma, pocut, ze to potrebuje doknedlit na konci...

si zoberte vselijake tie domace obyvackove nahravky na youtube - tiez zvacsa uplne ine, ako ked sa na tom hra v beznych pracovnych podmienkach...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #28 kedy: 04. Máj , 2008, 20:33:07 »

znie to celkom dobre, akurat dost plocho podla mna take vykradnute v basoch. ale charakter sa mi paci, trochu mi to pripomina moje ukazku, ked som nahraval na mikrofon od handsfree. nazivo to moze zniet dobre Na zdravie!
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 04. Máj , 2008, 20:53:48 »

...."ze kvoli nizkej cene, vyrobe v cine to bude hrat na hovno".... Sorry,ale podla mna to hrá na ............. Pripada mi to ako daky "kríženec" tranzistora a lampy. Chyba mi tam ta prava lampova "šťáva". Ale chapem,je to "amaterska" nahravka a live to znie možno inač.  Avšak mal  som možnost počut live combo 112 a tiež bieda. Ale pre "určity stupen vyvoja gitaristu" môže byt. No...

nemusis sa ospravedlnovat, ze to podla teba hra na hovno. je to tvoj nazor a ja ho berem. ked sa ti to nelubi, ok.

mne sa to lubi, som s tym spokojny. istotne ho nebudem brat na velke podia, tam si potiahnem volaco ine, ale na vsetky mensie akcie a kluby pojde zaisto so mnou. Paci sa mi ako hra.  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.