Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 06:47:35
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hand made vs. fabricke gitary  (Prečítané 76951 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #120 kedy: 07. Máj , 2008, 09:44:54 »

Homemadisti poproste stastnejsich kamosov nech vam pozicaju usa originaly, zahrajte si na tom a potom pri prijemnom teple od krbu napiste vase nazory.
Mam Fender Custom Shop a vôbec som z neho neni pokakany. A pokial by mi niekto ponukol homemade gitaru,ktora by mi len o kúsoček viac sedela / a za akceptovatelnu cenu/ ako ten Fender,tak ho bez mihnutia oka predam. Na zdravie!
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #121 kedy: 07. Máj , 2008, 09:45:23 »

Urazajte sa kolko chcete. Ja si to nekupim a vy si to kupujte aj na metre aj na kila kolko chcete. Nechcel by som to ani do daru a to myslim vazne!
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #122 kedy: 07. Máj , 2008, 09:46:52 »

Este ze niekto nieco robi dlho, nemusi nutne znamenat ze to aj vie robit!!! Cena za vytrvalost?Huh!Huh!Huh!
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #123 kedy: 07. Máj , 2008, 09:49:33 »

Ja to rozumiem, ale tieto gitary mi pripadaju ako teleshoping. Zaplat a uvidis co ti posleme... Ze to je zle??? Nemal si si objednat. a dokrmim ta aby si sa necitil uplne odrbany tak ti porozpravam ako som dal do toho dusu a podobne dristy a ty to siris dalej aby si nebol aj sam pred sebou za vola. Nech vyrobi domaci kutil a zavesi v klangfarbe do odchodu vedla ostatnych gitar s tymi cenami a prajem mu prijemnu smrt hladom. Ze vraj je bolestiva...

Zase pises hluposti....aky kutil?!?!?! kto zase hovori o kutiloch? nikto tu nepise o domacom kutilovy co sa rozhodne ze ma vela spaaaradiel..tak ich zlepi do gitary  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele takze sa necuduj ze reagujeme podrazdene, ked prekrucas veci jedna radost...

este pre informaciu...ja mam gitaru Ibanez...a necitim potrebu riesit nejaky custom kusok sity mne na mieru...ale nemozem sa pozerat ako tu prekrucas co sa napise...
« Posledná zmena: 07. Máj , 2008, 09:53:06 od jjaannkkoo » Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #124 kedy: 07. Máj , 2008, 09:52:28 »

Opakujem je demokracia kup si co len chces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ked to budes chciet predat do pozornosti davam rubriku  Darujem.
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #125 kedy: 07. Máj , 2008, 09:53:36 »

ale no..zas nedegradujme ich...venuju sa tomuto remeslu dlho, vedia co robia...ked chcem nieco special tak si to dam vyrobit u majstra...ked chcem origo, tak si kupim origo  Na zdravie! Zdravíčko
   ...tak , tak  Na zdravie! .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #126 kedy: 07. Máj , 2008, 09:57:59 »

Opakujem je demokracia kup si co len chces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ked to budes chciet predat do pozornosti davam rubriku  Darujem.

napises demokracia...a potom zase len podrypnes....pozri kazdy kto si da spravit na mieru musi pocitat s tymz e to potom velmi tazko preda....ale ked si dotycny spocita klady a zapory....a vyjde mu ze predsa len chce ist do toho a dat si spravit custom...preco nie? nemyslim ze len jedna cesta je spravna..kazda ma svoje pre aj proti....a niekomu sa moze zdat niektora z ciest uplne absurdna....ale zato nebudem na dotycneho kydat ze si ju vybral
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #127 kedy: 07. Máj , 2008, 10:02:15 »

Pises velmi mudro a to myslim vazne. Ty mas pravdu, mne idu na nervy ti co vypisuju, teoretizuju a na nicom normalnom ani nehrali . ci uz fabrickom alebo robenom. nech sa urazia kolko im chuti!!!!!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #128 kedy: 07. Máj , 2008, 10:02:57 »

Ja to rozumiem, ale tieto gitary mi pripadaju ako teleshoping. Zaplat a uvidis co ti posleme...
Pekna blbost. Ked si dam niekomu urobit gitaru za X tisic,tak si zistim dake referencie,budem sa snažit na jeho vyrobku si zahrat či už od ineho uživatela alebo priamo u vyrobcu,dohodnem si počas vyroby priebežnu navštevu aby som mohol niektore veci pripomienkovat atd. Na zdravie!  /  hovorim o renomovanych gitararoch,nie o dakych kutiloch,čo za 10 rokov vyrobili  3 gitary/ Na zdravie! A uplno samozrejmostou je "zmluva o zhotoveni diela" so všetkymi naležitostami vratane terminu dodania .
« Posledná zmena: 07. Máj , 2008, 10:26:54 od udry » Zaznamenané
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #129 kedy: 07. Máj , 2008, 10:03:36 »

Pises velmi mudro a to myslim vazne. Ty mas pravdu, mne idu na nervy ti co vypisuju, teoretizuju a na nicom normalnom ani nehrali . ci uz fabrickom alebo robenom. nech sa urazia kolko im chuti!!!!!

no hej to mas pravdu, je smutne ze sa najde aj vela takych co drzali mozno jednu gitaru..a rozdavaju rozumy... Smútim
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #130 kedy: 07. Máj , 2008, 10:07:57 »

Myslim, ze ak si clovek dava robit hand made, tak musi vediet presne co hlada, iked, ten vysledok je nie vzdy rovnaky ako cakal. Taktiez predpokladam, ze kebyze si davam robit na mieru situ gitaru, bude to nastroj, ktory mam v plane mat do konca zivota. A preto by som vsadil urcite na nejake zname meno tuzemskeho vyrobcu (najlepsie taky, co sa vam aj aspon raz za pol roka ozve, ako na tom s nastrojom je a ci uz vobec zacal rezat do dreva). Taktiez si myslim, ze je hlupost robit 'kopie' niecoho.. na co budem robit kopiu Les Paulu, ked len LP hra ako LP (nie linkin park)..  mat tak 200 litrov, ktore by mi nechybali, idem do toho urcite.   
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #131 kedy: 07. Máj , 2008, 10:34:07 »

Chlapci v tej teme Milan Ciz gitara dnes malitel zistil ze su krivo urobene diiery na mechaniku. Asi dusa majstra?Huh!Huh!Huh!?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #132 kedy: 07. Máj , 2008, 11:16:11 »

Chlapci v tej teme Milan Ciz gitara dnes malitel zistil ze su krivo urobene diiery na mechaniku. Asi dusa majstra?Huh!Huh!Huh!?
je pravda, ze by sa to nemalo stavat...na druhej strane je to chybicka skor krasy a neovplyvni to funkciu nastroja. z fabrik vychadzaju tiez prusery a niekedy daleko vacsie..
« Posledná zmena: 07. Máj , 2008, 11:17:14 od styrioci » Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #133 kedy: 07. Máj , 2008, 11:21:40 »

v tomto sa s tebou zhodnem, to je ok...ALE co ak chcem diametralne odlisny nastroj (vynechajme teraz nejaku zhodnost so zavedenymi tvarmi)..ale co ak chcem napr nejaky tvar a dajmetomu inu menzuru, chcem vyskusat nejaku zaujimavu kombinaciu drevin, vydumane zapojenie elektroniky atd atd...pripadne chcem riesit nejake special detaily...?
naco vymyslat to co uz je vymyslene.. urcite kombinacie su uz rokmi overene a funguju..
Zaznamenané

FALLGRAPP
jjaannkkoo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #134 kedy: 07. Máj , 2008, 11:26:26 »

naco vymyslat to co uz je vymyslene.. urcite kombinacie su uz rokmi overene a funguju..

keby sa nevymyslalo a neexperimentovalo...tak tu niesu tie teraz uz klasicke gitarky...a kombinacie...
« Posledná zmena: 07. Máj , 2008, 11:28:20 od jjaannkkoo » Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.