Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 12. Jún , 2008, 09:44:35 » |
|
Nemam. Ale poviem ti, bol som zufaly. Urban mi pred rokmi vravel, ze by sa zislo vymenit vystuhu v krku, ze uz nefunguje moc dobre, tak som uz ratal penaaze. Tesim sa na novy dohmat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 12. Jún , 2008, 11:01:24 » |
|
kupil som ich nahodou v made ani som nepoznal tu znacku. pouzivam ich 2 tyzdne a pohoda. dobre su.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. Jún , 2008, 14:46:55 » |
|
teraz som mal sadu co mi praskal struna za 4 dni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. Jún , 2008, 14:54:47 » |
|
teraz som mal sadu co mi praskal struna za 4 dni
toto ma nehoraznu vypovednu hodnotu o kvalite..ja som v zivote netrhol strunu pri hre..ani na drahsich sadach ani na lacnejsich (nemyslim konkretne teraz DR)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. Jún , 2008, 14:55:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. Jún , 2008, 14:58:53 » |
|
no a co, ze ti praskla struna za 4 dni? ked ti praskla pri kobyle alebo koliku, tak si radsej skontrolujem kamene na kobyle alebo kolik, nez nadavat na struny... ked inde, stane sa, netreba tolko rubat do gitary :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 12. Jún , 2008, 15:00:56 » |
|
no a co, ze ti praskla struna za 4 dni? ked ti praskla pri kobyle alebo koliku, tak si radsej skontrolujem kamene na kobyle alebo kolik, nez nadavat na struny... ked inde, stane sa, netreba tolko rubat do gitary :-)
mne vydrzia struny max...2 tyzdne...potom praskne...preto pisem ze mi praskla za 4 dni ze som nadabil na blbu sadu...a za druhe..ja nemozem za to ze ty mas na gitare struny uz 6 rokov a ne a ne prasknut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 12. Jún , 2008, 15:04:21 » |
|
mne vydrzia struny max...2 tyzdne...potom praskne...preto pisem ze mi praskla za 4 dni ze som nadabil na blbu sadu...a za druhe..ja nemozem za to ze ty mas na gitare struny uz 6 rokov a ne a ne prasknut
kokos, to co s tym robis?? mne za cely zivot praska dva krat struna, a to hram uz skoro 6 rokov...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 12. Jún , 2008, 15:05:12 » |
|
kokos, to co s tym robis?? mne za cely zivot praska dva krat struna, a to hram uz skoro 6 rokov...
tak to mas blbe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 12. Jún , 2008, 15:07:12 » |
|
ake pouzivas hrubky strun?
|
|
« Posledná zmena: 12. Jún , 2008, 15:10:40 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 12. Jún , 2008, 15:08:09 » |
|
nahodou si struny menim viac ci menej pravidelne... kde ti praskaju tie struny? pri kobyble? pri koliku (ladiacej mechanike)? inde?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 12. Jún , 2008, 15:10:51 » |
|
ja som mal akusticke DR a boli to vynikajuce struny... ale najradsej mam elixiry deviny... mal som aj 11-12 ale tie boli tvrde velmo... a kupujem ich za 300 ceskych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 12. Jún , 2008, 15:12:06 » |
|
ake pouzivas hrubky strun?
10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 12. Jún , 2008, 15:16:53 » |
|
nahodou si struny menim viac ci menej pravidelne... kde ti praskaju tie struny? pri kobyble? pri koliku (ladiacej mechanike)? inde?
u mna je kobyla vzdy na vine. aj ked je dobra, tak mi struny vydrzia max 2,3 tyzdne. a ze za 6 rokov parkrat menit struny, tak to si tazko viem predstavit ten jemny styl akym hras. alebo mi nieco dolezite uchadza:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 12. Jún , 2008, 15:17:56 » |
|
napr. na mexickom strate mi praskne vzdy na skuske aspon jedna...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|