joey
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 17. Máj , 2008, 18:41:23 » |
|
hudba ako taka spoko, len u mna bude vzdy to minus za anglictinu u svk kapiel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. Máj , 2008, 20:41:50 » |
|
Nazdar.. Tak sa nam nakoniec podarilo dat dokopy nove CD. Tu je link na 3 songy, tak dajte reakcie... ..este to nieje final mix, ale zhruba tak to bude hrat.... ....tak toto uz ano....fakt dobre!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. Máj , 2008, 21:20:37 » |
|
Chalani, je to vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. Máj , 2008, 22:23:04 » |
|
hudba ako taka spoko, len u mna bude vzdy to minus za anglictinu u svk kapiel... tak isto ako angličan nevie hovoriť tak ľubozvučne o slovensky tak my slováci nevieme hovoriť po anglicky ...to je logické....teda väčšina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. Máj , 2008, 22:27:02 » |
|
tak isto ako angličan nevie hovoriť tak ľubozvučne o slovensky tak my slováci nevieme hovoriť po anglicky ...to je logické....teda väčšina
preto anglicania nespievaju po slovensky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Máj , 2008, 09:05:46 » |
|
anglictina sama ma tolko prizvukov, ze jeden slovensky je nema sancu ublizit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Máj , 2008, 09:22:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Máj , 2008, 09:33:57 » |
|
velmi dobre!
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Máj , 2008, 09:56:02 » |
|
Dik za reakcie a este drobna "reklama", na http://www.myspace.com/rolandgrapowstudios je mozne si vypocut este jeden song z nasho noveho cd, je tam pod nazvom RecMixedMasteredRGrapow (su tam dva, druhy v poradi je ten co nemame na nasom webe).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Máj , 2008, 10:06:19 » |
|
inac uvod "there´s no way" mi nenormalne pripomina limp bizkit.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Máj , 2008, 10:19:57 » |
|
pista pravu mas, trosku sa to podoba (ale iba ozaj troska ), dnes uz sa vsetko na volaco podoba . aj ked ja som napr tento song pocul teraz prvy krat, kedze limp bizkit vobec nepocuvam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
adrx
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. Máj , 2008, 13:31:48 » |
|
Dakujem za paradne reakcie Som vazne moc rad, ze sa to vacsine z vas paci.. Ta anglictina.. no to je opruz, ale takto mi rozumeju aj v tramtarii .... V slovenskych radiach nas hrat asi aj tak nebudu, tak naco spievat slovensky, ked je to rec totalne zla na spev tohoto typu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. Máj , 2008, 13:34:51 » |
|
Nazdar.. Tak sa nam nakoniec podarilo dat dokopy nove CD. Tu je link na 3 songy, tak dajte reakcie... ..este to nieje final mix, ale zhruba tak to bude hrat.... najlepšie čo som u nas počul...len vam držim palce aby ste sa dostali do sveta čo je mala šanca...u nas to nema zmysel v angličtine...ale kto vie možno pan boh da
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 20. Máj , 2008, 16:27:12 » |
|
Tiež neviem pochopiť prečo sa drvivá väčšina domácich kapiel drží angličtiny... To naozaj nemáme žiadnu hrdosť a musíme sa opičiť? V zahraničí ajstak neprerazia, a slovenskými textami by si doma získali omnoho viac fanušíkov. A je mi jasné že vyprodukovať zmyselný text v slovenčine je omnoho ťažšie ako nejaká hatlanina v angličtine ktorej rozumie minimum poslucháčov. Ale to by pre tých ktorí milujú hudbu nemal byť problém
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2008, 16:28:08 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 20. Máj , 2008, 16:38:36 » |
|
tam sedi ta anglictina jak rit na serbel, podla mna toto netreba absolutne riesit... pripajam sa k joeovi, keby toto pocujem tak nepoviem ze je to slovenska kapela..dufam ze sa vam to podari pretlacit do zahrancia a inak, chalani, kde sa da kupit toto vase nove CD?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|