Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 17:43:36
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: novy RUMBURAX - produkoval Roland Grapow  (Prečítané 85137 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 20. Máj , 2008, 22:43:37 »

Vraj tam pri Zvolene byva preto, ze mu to pripomina byvaly ostblock Bavím sa skvele
Alebo sa rád hra na partizanov. Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #61 kedy: 20. Máj , 2008, 22:50:49 »

Ma odtial frajerku a zije tam s nou, zlate dievca, mozno aj vy by ste sa kvoli nej radi prestahovali do Slatiny :).
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #62 kedy: 21. Máj , 2008, 07:50:47 »

sranda moja mama odtial pochdza poznam to tam dobre a bol som tam na primani..nemam tam pamatnik???pomocna otazka kto je Grapow?Huh!??,,,roland pozanam ale....
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #63 kedy: 21. Máj , 2008, 07:56:15 »

Ex-gitarista z HELOWEEN. Nabudúce nepôjdeme na pivko ale do kostolíka do Slatiny, aby si si oprášil sviatosti  Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 07:57:14 od RobG » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #64 kedy: 21. Máj , 2008, 07:58:20 »

mne heloween nejak nič nehovori akurat maškarada....to je ten nemecky iron maiden????to ma nikdy nebavilo, ale nahravky robi dobre Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #65 kedy: 21. Máj , 2008, 08:17:01 »

Sranda je ze nikto z Rumburax Helloween ani Masterplan nepocuva :), ale robi sa s nim naozaj vyborne, je to fakt profik a vyborny muzikant s dobrymi napadmi.
Zaznamenané
adrx
nováčik
*
Príspevkov: 30

« Odpoveď #66 kedy: 21. Máj , 2008, 10:01:46 »

To studio mu pomohol vybudovat jeden z najpoprednejsich producentov tvrdej hudby Andy Sneap http://www.andysneap.com/discography.php  << tu si mozete pozriet co ma doteraz narovasi tento uchyl.. Cele "know how" od neho Roland "slohol" a to co robi, robi vazne tak, ako sa slovenskym producentom ani nesnivalo ze sa robit da... Andy u Rolanda v studiu produkoval aj posledny album Masterplanu. Velmi velke plus je pre rumburax to, ze to produkoval Roland, pretoze je to clovek, ktoreho v hudobnom priemysle poznaju a rolandovy sa nase veci pacia, co znamena, ze to "potlaci" a to je urcite vecsia sanca dostat sa von, alebo chytit silnejsi label.. Prave preto je aj bezprostredne nutne aby boly spevy v jazyku anglickom. Ziadne zapadne vydavatelstvo sa nebude zaoberat kapelou spievajucou po slovensky. Uz sa nam napriklad ozvalo jedno nemecke vydavatelstvo a to sme este nikoho neoslovili my! Proste, ked bude vsetko pripravene a zobereme CD s Rolandom na promo tour po vydavatelstvach, mame urcite sancu. Teda dufam... :DDD no... toz tolko ja k tomu celemu.. Semi to mozno bere cele relaxacne a tak je to aj fajn, ale ja to berem trocha vaznejsie a robim vsetko preto, aby nas pocuvali ludia nielen na nasom krasnom supermalom trhu... Tak isto ako v kazdom biznise, aj v tomto je to cele v 99% len o kontaktoch a tvrdej robote..
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #67 kedy: 21. Máj , 2008, 10:06:18 »

Držím palce, páči sa mi, keď má niekto predstavu čo robí a kam to chce smerovať.  Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #68 kedy: 21. Máj , 2008, 10:13:56 »

Adam, ved aj ja to beriem vazne :). Ved inak by som do toho tolko neinvestoval, ani casu, ani penazi, ani energie. Bavi ma to a chcem sa tejto kapele venovat aj nadalej. Akurat keby sa to nahodou rozbehlo nejako uplne vazne a boli by sme nuteny sa tomu venovat profesionalne (teda zit len z muziky a vykaslat sa na zamestnanie), tak v mojom pripade by bolo toto rozhodovanie asi hodne hodne tazke. Preto som napisal ze to beriem teraz primarne ako relax od mojej sialenej roboty :).

Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #69 kedy: 21. Máj , 2008, 10:14:39 »

Inak CANDY CORE bolo viac než fajn....
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 21. Máj , 2008, 10:15:59 »

Ja by som mal ešte otazočku. Prečo sa v skladbe Process snažite zniet ako System Of A Down ,vratane frazovania spevaka?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #71 kedy: 21. Máj , 2008, 10:21:21 »

RobG: ty si pamatas Candy core? :) no joo, to boli casy :)
udry: Process znie ako SOAD? :) tak takato podobnost by mi teda vobec nanepadla. O nic sa tam nesnazime a uz vobec nie o to aby sme zneli ako niekto iny, ten song ak si dobre pamatam vznikol uplne spontanne v priebehu jednej skusky a urcite nikto neplanoval aby to znelo ako volaco.
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 21. Máj , 2008, 10:24:42 »

Ach jo..som ročník 1975 a tiež hrám nejakých 18 rockov... Na zdravie!
Sladké Jadro...Vtedy to bolo pre mňa niečo nové a zaujímavé, my sme valili taký Slayer a Kreator štýl...
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #73 kedy: 21. Máj , 2008, 10:26:10 »

Tak to sme rovnako stary :). A co to bolo za kapelu? Mozno budem poznat.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #74 kedy: 21. Máj , 2008, 10:28:14 »

RobG: ty si pamatas Candy core? :) no joo, to boli casy :)
udry: Process znie ako SOAD? :) tak takato podobnost by mi teda vobec nanepadla. O nic sa tam nesnazime a uz vobec nie o to aby sme zneli ako niekto iny, ten song ak si dobre pamatam vznikol uplne spontanne v priebehu jednej skusky a urcite nikto neplanoval aby to znelo ako volaco.
Ved o.k.  Len mne ta podobnost udrela do uši na prve počutie. Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.139 sekund, 23 otázok.