Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 17:40:33
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: novy RUMBURAX - produkoval Roland Grapow  (Prečítané 85113 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 10. Jún , 2008, 13:43:31 »

o tom vydavatelstve som vedel hned ked si ho Rytmus zalozil tak nevim co tu riesis  ?§!.

a vydava nejaky rock alebo metal? asi ne
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #106 kedy: 10. Jún , 2008, 13:44:48 »

a vydava nejaky rock alebo metal? asi ne

ne, sak to som dal z haluze nevidel si Vallov smajl? -  Bavím sa skvele

i ked... co ak? skusit treba vsetko, mozno neni zamerany len na hipec  Som za vodou kámo

« Posledná zmena: 10. Jún , 2008, 13:45:31 od Dugo » Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #107 kedy: 10. Jún , 2008, 13:47:52 »

no čo ja poznám tak myslím že rock extremum vydáva niečo alebo aspoň dováža ku nám do rock shopu cdčka ?§!.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #108 kedy: 10. Jún , 2008, 14:05:11 »

to tu nechce nikto vydat?

neexistuje na slovensku nejaky rock/metalovy label? alebo nieco take?
Immortal Souls Records, Hrom Records, Krv Records, Metalage a dalsie. Zamerane ale skor na extremny metal a neviem, do akej miery momentalne funguju. Je to zvacsa jeden clovek a celkovo dost UG. V CR je situacia samozrejme lepsia.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 10. Jún , 2008, 14:29:42 »

Immortal Souls Records, Hrom Records, Krv Records, Metalage a dalsie. Zamerane ale skor na extremny metal a neviem, do akej miery momentalne funguju. Je to zvacsa jeden clovek a celkovo dost UG. V CR je situacia samozrejme lepsia.

takze to funguje stylom ze ja si nahram za svoje prachy album, a potom oslovim nejaky label ci mi to chce vydat? potom sa peniaze nejak delia s vydavatelom?

ake su tie ceske labely?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #110 kedy: 10. Jún , 2008, 14:34:04 »

Sami este nevieme kedy a ci vobec sa bude dat toto cd kupit :).

vlastny naklad -> webshop -> nejake distra. pokial casto koncertujete, minimalny pocet co sa da vylisovat by sa mohol dat predat a nebyt zaroven v strate... aspon si myslim.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #111 kedy: 10. Jún , 2008, 18:21:14 »

vlastny naklad -> webshop -> nejake distra. pokial casto koncertujete, minimalny pocet co sa da vylisovat by sa mohol dat predat a nebyt zaroven v strate... aspon si myslim.

Takto to bolo s prvym cd, druhe tak chalani uz riesit nechcu (ani ja, aj ked s nimi hram len zhruba rok). Dame vyrobit par kusov (niekolko desiatok) a ideme to ponukat vydavatelstvam, ale asi nie slovenskym. Boli by sme totiz radi ak by nam vydavatelstvo preplatilo vsetky investicie do toho cd. Nejako uz nas nebavi do toho len davat prachy a nic z toho, samozrejme nikto neocakava miliony, ale aspon keby sme boli na nule by bolo fajn.

Tvoj tatko record bol nahodou vtipny napad :), Kontrakt je jedna z mala slovenskych kapiel ktore fakt osobne uznavam v tom co robia a hlavne co dosiahli (umelecku hodnotu nehodnotim, aj ked musim priznat ze si to obcas rad pustim, hity ako Zme uplne napicu, Cely den sa zajebavam, Mam pici a podobne dokazu vzdy potesit :) ).
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #112 kedy: 10. Jún , 2008, 22:19:52 »

Tvoj tatko record bol nahodou vtipny napad :), Kontrakt je jedna z mala slovenskych kapiel ktore fakt osobne uznavam v tom co robia a hlavne co dosiahli (umelecku hodnotu nehodnotim, aj ked musim priznat ze si to obcas rad pustim, hity ako Zme uplne napicu, Cely den sa zajebavam, Mam pici a podobne dokazu vzdy potesit :) ).

Kontrafakt je brutalny, slovenska spicka.  Zdravíčko

Je len naozaj otazka ci by vam Rytmus vydal metalovy album. Skuste to, na tom najnovsom CD KF je v jednej skladbe aj celkom slusne solo, uz nevim v ktorej...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #113 kedy: 10. Jún , 2008, 23:24:01 »

takto... co si predstavujete pod pojmom "vydat" u vydavatelstva ? (pytam sa vseobecne, nie Semisha konkretne). bebo samotny akt "vydania" este stale nic neznamena... dolezite je dostat to do predaja a dla moznosti aspon minimalne do nejakeho toho media... cize ak to ma "vyjst" na nejakom fanusikovskom amaterskom labely jak spominal napr. MatoLM, tak to vlastne ani nemusi "vyjst" lebo amatersky label s tym nespravi zase az tak o moc viac, ako si dokaze spravit aj sama kapela, ktora je na scene uz dlhsie (cize napr. spominany Rumburax)...
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #114 kedy: 10. Jún , 2008, 23:28:00 »

takto... co si predstavujete pod pojmom "vydat" u vydavatelstva ? (pytam sa vseobecne, nie Semisha konkretne). bebo samotny akt "vydania" este stale nic neznamena... dolezite je dostat to do predaja a dla moznosti aspon minimalne do nejakeho toho media... cize ak to ma "vyjst" na nejakom fanusikovskom amaterskom labely jak spominal napr. MatoLM, tak to vlastne ani nemusi "vyjst" lebo amatersky label s tym nespravi zase az tak o moc viac, ako si dokaze spravit aj sama kapela, ktora je na scene uz dlhsie (cize napr. spominany Rumburax)...

Asi tak, samotne vydanie ani tak vela vlastne neznamena, dolezita je propagaciia vydaneho albumu a jeho distribucia, a to pri vsetkej ucte k slovenskych undergroundovym vydavatelstvam u nas velmi nefunguje (aj ked verim ze sa snazia).

Rastis, pozeram ze hras v Ska2tonics, vy ste si vydali cd sami?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 10. Jún , 2008, 23:32:50 »

ne - my sme mali to stastie ako velmi malo kapel, ze za nami prisiel velky vydavatel, respektive najmensi z tych velkych :). zaplatil nam studio, roztrusil nejakych par info po nie tych uplne najvacsich mediach, dostal album do obchodov, slovenska pobocka si tym padom odfajkla cinnost a to bolo asi tak cele... ale aj tak vdaka za to, bez nich by sme boli o tisicku pytaneho honoraru za koncerty pozadu  Bavím sa skvele zatial nemame u nich ani isty druhy album, aj ked podla mojich amaterskych prepoctov v strate neboli a do rizika by ani tentoraz s nami nemali ist...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 10. Jún , 2008, 23:33:16 »

takze vpodstate na slovensku neexistuje nejake seriozne rock/metalove vydavatelstvo? Pomoooc!
« Posledná zmena: 10. Jún , 2008, 23:34:18 od Zakky » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #117 kedy: 10. Jún , 2008, 23:35:34 »

takze vpodstate na slovensku neexistuje nejake seriozne rock/metalove vydavatelstvo? Pomoooc!

co znamena seriozne ? vidis niekde po obchodoch albumy rockovych ci metalovych SK kapel ? to je asi tak odpoved na to co sa pytas...

ale napriklad kamos robi toto:

http://www.deadbutcher.sk/

respektive momentalne na to trochu jebe, ale svojho casu tomu venoval more casu
« Posledná zmena: 10. Jún , 2008, 23:36:49 od rastis » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #118 kedy: 11. Jún , 2008, 10:56:02 »

Az takto zle by som to nevidel, ved napr. aj taky Metal age sa celkom snazi, nedavno som si vsimol napr. aj v Tescu v regaloch s muzikou trosku odlisnu muziku ako tam bezne mavaju :).
My by sme vsak boli radi keby distribucia bola zabezpecena aj inych krajinach, nie len u nas, nemyslim tym ze by sme teraz nejako naivne chceli prerazit celosvetovo :), ale bolo by fajn keby sa to cd dalo kupit aspon v Cechach.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #119 kedy: 11. Jún , 2008, 16:13:01 »

Inak ta kamera v nahravacke je dobra finta  Bravooo

http://youtube.com/watch?v=fs1eom6BmCU
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.