Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 11:45:39
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: novy RUMBURAX - produkoval Roland Grapow  (Prečítané 84939 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #375 kedy: 12. Marec , 2009, 21:12:57 »

Semish to CD je nejak chránené proti napáleniu? Totiž to originál CD mám doma a do auta si napalujem ich kópie. A to vaše CD sa nejak nechce dať. Či to si mám kúpiť ešte jedno do auta?

Urcite nie, neviem o tom nic.

Nemusis kupovat druhe, urcite to nejako pojde.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #376 kedy: 12. Marec , 2009, 21:17:59 »

Semish to CD je nejak chránené proti napáleniu? Totiž to originál CD mám doma a do auta si napalujem ich kópie. A to vaše CD sa nejak nechce dať. Či to si mám kúpiť ešte jedno do auta?

Ta vidis to? Zaplatis jak za 5tich Bezdedov a este sa to neda ani prepalit.

Vy mate o dost lepsiu cenovu politiku. Za smiesnych 70 SKK korun dostal clovek CD, koncert a flasu sampusu. A kedze som zobral aj zenu, tak to mam vsetko dvakrat a jedno CD mam v aute a druhe doma v policke. Ta to len na vyhodze mozne!  Je to frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #377 kedy: 12. Marec , 2009, 21:20:15 »

Za smiesnych 70 SKK korun dostal clovek CD, koncert a flasu sampusu.
WTF?? za 70 sk? ja ze to boli eura ked koncert, cd aj flasa Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #378 kedy: 12. Marec , 2009, 21:22:22 »

Aky koncert preboha a cd a sampus za 70 SKK Huh! :)

Na nasom cd je drahy len ten obal :).
Zaznamenané
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #379 kedy: 12. Marec , 2009, 21:26:23 »

Aky koncert preboha a cd a sampus za 70 SKK Huh! :)

OK. Ešte to skúsim.

Spyros hovorí o tom, že ked sme minulý rok v novembri krstily naše CD. Tak vstupné na krst (samozrejme okrem VIP pozvaných) bolo 70 SK. A ku každej vstupenke sme dali naše CD a flašu šampanského zdarma. Aby ludia mohly krstiť s nami. Každy si pokrstil to svoje CD  ha ha ha ha ha ha ha ha ha. A nám ho krstil Janko Lehotský.
Bolo niečo cez 200 ludí tak to neni až také hrozné.  :)
« Posledná zmena: 12. Marec , 2009, 23:13:54 od misofg » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #380 kedy: 12. Marec , 2009, 21:29:13 »

OK. Ešte to skúsim.

Spyros hovorí o tom, že ked sme minulý rok v oktobri krstily naše CD. Tak vstupné na krst (samozrejme okrem VIP pozvaných) bolo 70 SK. A ku každej vstupenke sme dali naše CD a flašu šampanského zdarma. Aby ludia mohly krstiť s nami. Každy si pokrstil to svoje CD  ha ha ha ha ha ha ha ha ha. A nám ho krstil Janko Lehotský.
Bolo niečo cez 200 ludí tak to neni až také hrozné.  :)

Tak to je cool :). Zial toto by sme si nemohli my dovolit Smútim. Zatial nam predane cd ani zdaleka nepokryli naklady na vyrobu.

Inak chystame nejake nove songy, tak snad coskoro sa vyberieme opat do Zvolenskej Slatiny :).
Zaznamenané
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #381 kedy: 12. Marec , 2009, 23:22:50 »

Tak to je cool :). Zial toto by sme si nemohli my dovolit Smútim. Zatial nam predane cd ani zdaleka nepokryli naklady na vyrobu.

Inak chystame nejake nove songy, tak snad coskoro sa vyberieme opat do Zvolenskej Slatiny :).

No mi máme dobrých sponzorou.  Beeee
S vlastného by sa nám to nechcelo ťahať.  To by sme ich potom tiež predávali. Takto sme nepredali ešte ani jedno. Všetky rozdávame po koncertoch a tak.  Aspon sa tá hudba dostane viac medzi ludí.  Proste sme to netahali s vlastých vrecák tak prečo by sme na tom mali zarábať. Robíme to pre radosť.

« Posledná zmena: 12. Marec , 2009, 23:36:35 od misofg » Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #382 kedy: 13. Marec , 2009, 08:24:03 »

By ste mohli skusit model, ze dat mp3 na stiahnutie zdarma, pripadne k tomu prilepit PayPal Donate a moznost kupenia CD. Gro  ludi aj tak mp3 pocuva. Dalo by sa k tomu aj dobre promo urobit na nete a dostat tu hudbu k mnozstvu ludi. Aj tak z toho neuzivite rodinu a deti, tak treba vyskusat nove moznosti, co ponuka doba.

Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #383 kedy: 13. Marec , 2009, 08:32:56 »

By ste mohli skusit model, ze dat mp3 na stiahnutie zdarma, pripadne k tomu prilepit PayPal Donate a moznost kupenia CD. Gro  ludi aj tak mp3 pocuva. Dalo by sa k tomu aj dobre promo urobit na nete a dostat tu hudbu k mnozstvu ludi. Aj tak z toho neuzivite rodinu a deti, tak treba vyskusat nove moznosti, co ponuka doba.

Jasne ze sme nad tym rozmyslali, ale nakoniec sme sa rozhodli dat vyrobit normalne cd a kedze dnes si cd kupi uz len zopar ludi (kedze vsetci muziku kradnu) tak sme chceli nech ten co si to kupi ma z toho aj nejaky dobry pocit, preto ten dost drahy obal (ktory ale podla mna dobre vyzera).
Inak pochybujem ze by niekto zo Slovenska vobec na ten PayPal donate klikol Smútim.
Mozno v buducnosti ked na nahravanie a veci s tym spojene zozenieme viac penazi od sponzorov, tak to mozme spravit tymto sposobom.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #384 kedy: 13. Marec , 2009, 08:53:16 »

(kedze vsetci muziku kradnu)

Toto je poucka ako od Billa Gatesa.

Nie je problem skor v tom, ze technologia predbehla stare vydavatelstva a tie sa nevedia prisposobit dobe a to iste sa tyka v malom aj vas. Zamysli sa, ci je jednoduchsie, ked ma Dezo mp3 prehravac a ma ho 99% ludi lahsie ist busom do obchodu, pockat kym otvoria, kupit CD, prekonat ochranu, napalit mp3 alebo vytukat na Googli, cohlada a stiahnut. Keby si do toho vlozil napr. medziklik 0.5 EUR za skladbu, tak clovek zaplati, ale to by museli byt vyriesene mikroplatby. Problem je na strane predajcu/teba a nie usera/konzumenta. A viem nahodit dalsich x dovodov. Napr, na temu, ci viac "zarobis" s predaja CD alebo z koncertov, kde ti davaju na podpis napalene CD tvoji fans, pardon zlodeji  Bavím sa skvele

Inak pochybujem ze by niekto zo Slovenska vobec na ten PayPal donate klikol Smútim.

PayPal ma super vela Slovakov. By si sa az cudoval kolko babiciek, robosov etc na nom fici. Druha vec, ci by ti dali "Donate". Ale vsetko sa da, treba mat napad. A moznosti je vela. Tatrabanka ma slusny produkt CreditPay a tusim aj dalsie slovenske banky.

Cize ak ludia "kradnu", tak preto, lebo uz je ina doba a za kradnutie to nepovazuju a cela brandza fnuka 20 rokov ako ich okradaju mp3 a zaujimave, ze este nikoho to nepolozilo a nezbankrotoval.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #385 kedy: 13. Marec , 2009, 09:02:21 »

Ved ja to chapem a suhlasim so vsetkym :). Mne uz sa tiez nechce chodit po obchodoch a nahanat tie cd, raz za cas nieco naklikam na Amazone, alebo podobne, pripadne nakupujem ako besny ked som niekde v zahranici a najdem tam dobry obchod s velkym vyberom (mozem zopar takych obchodov odporucit :) ).

A zistujem ze uz aj pocitacove hry si radsej kupim cez Steam alebo podobny software na distribuciu ako sa trepat niekam do Brlohu, hladat miesto na parkovanie atd.

Cize jasne, buducnost je v digitalnej distribucii muziky, tym padom vsak asi bude stale mensi a mensi priestor aby zarobili vydavatelstva (co mi osobne vobec nevadi :) ).
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #386 kedy: 13. Marec , 2009, 09:12:59 »

Na mikroplatby je v pohode  paypay.sk tiež majú všelijaké nástroje vhodné práve na umiestnenie na stránke.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #387 kedy: 13. Marec , 2009, 14:56:17 »

tak sme chceli nech ten co si to kupi ma z toho aj nejaky dobry pocit, preto ten dost drahy obal (ktory ale podla mna dobre vyzera).
tak za ten urcite pochvala, ten musel asi hodne stat
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #388 kedy: 13. Marec , 2009, 15:00:39 »

tak za ten urcite pochvala, ten musel asi hodne stat

Hej je pekný. Kto vám to robil? Na dalšom našom CD chcem tiež taký.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #389 kedy: 13. Marec , 2009, 21:26:47 »

Hej je pekný. Kto vám to robil? Na dalšom našom CD chcem tiež taký.

Graficky navrh robil spevak Adam a realizaciu nejaka firma v Brne (neviem ako sa volaju, ale mozem zistit kontakt).
Zaznamenané
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.