Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 13:57:43
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gýč a originalita  (Prečítané 23850 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #60 kedy: 24. Máj , 2008, 08:37:57 »

Mozart a gýč Huh!, to snáď nie, keby si povedal komerc, tak to beriem, gýč....gýč môže byť snáď Straus
  Ktory ? Johann alebo Richard ?  ha ha ha
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #61 kedy: 24. Máj , 2008, 09:22:30 »

Alebo ze by Claude Levi? Popiskujem si
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #62 kedy: 26. Máj , 2008, 08:35:32 »

ten s valčíkom a modrým dunajom
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #63 kedy: 26. Máj , 2008, 08:58:25 »

Mozart a gýč Huh!, to snáď nie, keby si povedal komerc, tak to beriem, gýč....gýč môže byť snáď Straus
on tomu nerozumie nereaguj Bavím sa skvele Bavím sa skvele
a druhy čo za to stal je spisovatel Shakespeare..Mozart bol virtuoz 4ročny 6ročny skladal, 12ročny opera...proti nemu su ostatny muzikanti roztlieskavačky na voziku Bavím sa skvele tu sa rozobera hra a zvuk a to so skutočne len vstupenky k hraniu
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #64 kedy: 26. Máj , 2008, 09:07:48 »

no jo, chlapcovi by som odporučil vypočuť si od Mozarta husľový 4  D dur, lepšie si to nájde v inom jazyku: Violinconcerto No. 4 in D major 1. Allegro aperto, keď na toto povie, že je to gýč, tak chlapec nemá uši...
« Posledná zmena: 26. Máj , 2008, 09:40:48 od marrtin » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #65 kedy: 26. Máj , 2008, 09:36:57 »

to je iny hejvik Bavím sa skvele hlavne kolky to vobec zahraju nie zložia..My si ani nevieme predstavit aky je dnešna muzika šramot...Povačšinou hraju podpriemerni muzikanti a to len preto lebo sa neboja vist na javisko,kopec daleko lepšich sedi doma lebo ma mindrak a mysli si že na to nema.Umenie je vinimočnost,cela moderna muzika je taka že ju hra hocikto...Uplni hluchani brnkaju metalove rify a zložite sola mechanicky ,nadrvene.Hodnotime športove nie umelecke vikony a myslime si že ked sa mi niečo pači automaticky tomu rozumieme..........Hlavne vačšina muzikantov sniva o nastroji ktory bude hrat zanho..ked ho ma tak ho ukazuje ako metrovy pohlavny ud...ktory by bol zaujimavejši a predajnejšiiiii Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #66 kedy: 26. Máj , 2008, 09:40:27 »

ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #67 kedy: 26. Máj , 2008, 09:41:16 »

to je iny hejvik Bavím sa skvele hlavne kolky to vobec zahraju nie zložia..My si ani nevieme predstavit aky je dnešna muzika šramot...Povačšinou hraju podpriemerni muzikanti a to len preto lebo sa neboja vist na javisko,kopec daleko lepšich sedi doma lebo ma mindrak a mysli si že na to nema.Umenie je vinimočnost,cela moderna muzika je taka že ju hra hocikto...Uplni hluchani brnkaju metalove rify a zložite sola mechanicky ,nadrvene.Hodnotime športove nie umelecke vikony a myslime si že ked sa mi niečo pači automaticky tomu rozumieme..........Hlavne vačšina muzikantov sniva o nastroji ktory bude hrat zanho..ked ho ma tak ho ukazuje ako metrovy pohlavny ud...ktory by bol zaujimavejši a predajnejšiiiii Bavím sa skvele Na zdravie!
svatá pravda, pripájam sa  Na zdravie!
« Posledná zmena: 26. Máj , 2008, 09:41:39 od marrtin » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #68 kedy: 26. Máj , 2008, 09:46:22 »

veru.

joe - napis este nieco  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 26. Máj , 2008, 09:56:11 »

to je iny hejvik Bavím sa skvele hlavne kolky to vobec zahraju nie zložia..My si ani nevieme predstavit aky je dnešna muzika šramot...
  No a Mozart by zahral alebo zložil daky "hejvikovy šramot" ? Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #70 kedy: 26. Máj , 2008, 09:56:51 »

ešte to,dnešnu muziku vyrabaju hlavne producenti a zvukari ktori sa trapia s užasnymi" umelcami vyrabaju im počuvatelne"často na hranici" snimky s ktorych dotični šaleju aj s blizkymi rodinami a kamošmi,potom lajf koncerty sa ani nepribližuju k originalom za čo možu hlavne zvukari a ladiči gitar Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
keby sme vačšinu kapiel nahrali v skušobni nazvučenych do kompu...zvracali by sme z ohromnych hudobnych vykonov za ktore by asi mohol komp"chudak"
Kedisi sme si nahravali celu skušku apotom analizavali čo za niečo stojiii.....Hlavne dnes počuvame zvukovu "tučnotu nie umenie...ktore je už davno pase...ešte rasto?Huh!??   urob mi stranku
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #71 kedy: 26. Máj , 2008, 09:58:42 »

obes sa a najdi jeho ducha,potom sa ho opytaj,reinkarnuj sa ,ale za niečo normalne napr.. mojho psa a zaštekaj mi to Bavím sa skvele
to by musel srat z okna na plech aby mu to tak znelo ako dnešny metal Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. Máj , 2008, 10:00:02 od joe » Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #72 kedy: 26. Máj , 2008, 10:01:39 »

ten čo som spomínal: husľový 4  D dur, inak: Violinconcerto No. 4 in D major 1. Allegro si zahraj na elektrike a máš metal jak vyšitý
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 26. Máj , 2008, 10:05:50 »

obes sa a najdi jeho ducha,potom sa ho opytaj,reinkarnuj sa ,ale za niečo normalne napr.. mojho psa a zaštekaj mi to Bavím sa skvele
to by musel srat z okna na plech aby mu to tak znelo ako dnešny metal Bavím sa skvele
Skusim to.A potom ti zaštekam aka je "stara" hudba užasna,genialna,neprekonatelna.A "moderna" hudba stoji za hovno,su to same sračky,tučnota na zvracanie,umenie je pase. Bavím sa skvele Mimochodom,neskladaš a nehraš aj ty modernu hudbu? ha ha ha Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #74 kedy: 26. Máj , 2008, 10:07:39 »

... Mimochodom,neskladaš a nehraš aj ty modernu hudbu? ha ha ha Bavím sa skvele

on ? on iba take 80tky  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.