Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 11:48:00
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ponúkanie a oblbovávanie predajcov nás kupujúcich  (Prečítané 34229 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #45 kedy: 22. Máj , 2008, 06:38:20 »

?§!.
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #46 kedy: 22. Máj , 2008, 06:50:55 »

?§!.
skor  ?§!. ?§!. ?§!. ?§!.  to je paranoja na n-tu toto.. predavac mu poradi nieco, s cim je chalan v konecnom dosledku spokojny, a potom zalozi temu, ze predavaci odrbavaju... niektorym sa fakt clovek nezavdaci   Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #47 kedy: 22. Máj , 2008, 07:04:52 »

suhlas
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #48 kedy: 22. Máj , 2008, 07:22:44 »

dnes je doba že všetky ochrany su len pre kupujucich,možu vratit tovar dlha zaruka atd...a popritom zmrdi len špekuluju ,lamu na cene ,chcu vymienat davaju nezmyselne otazky taraju  o obay pritom ani nevedia ako to tam funguje...ked počujem vetu " v usa to stoji" nabija sa mi gulovnica"chod do USA ked maž zadara letenku,viza,CLO!!!" ja tam tiež chodim na benzin -je lacnejši...a potom chcu aby sa na nich niekto prijebane usmieval...chodia po obchode ako s prebitu nohu...predavač ked sa opyta či niečo chcu blabtaju nezmysli,nevedia ani pozdravit atd...aj takyto scenar poznam...predavačov v auparku poznam velmi dobre a su to super chalani,nie vždy sa da vyhoviet,hlavne ked zakaznik prekypuje nedoverou a na tvari ma napisane chceš ma ojebat Na zdravie!
« Posledná zmena: 22. Máj , 2008, 07:31:57 od joe » Zaznamenané

Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #49 kedy: 22. Máj , 2008, 08:42:18 »

Joe: dobre povedane
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 22. Máj , 2008, 09:48:39 »

dnes je doba že všetky ochrany su len pre kupujucich,možu vratit tovar dlha zaruka atd...a popritom zmrdi len špekuluju

Na Slovensku to treba takto a bohuzial sa to ani skoro nezmeni, kedze kultura a uroven sluzieb je casto pomaly horsia ako za sociku a o odrboch zo strany predajcov ani nehovorim.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #51 kedy: 22. Máj , 2008, 10:00:54 »

mne osobne sa neraz stalo ze som svojmu ziakovi zaciatocnikovi co sa v tom nevizna povedal priamo chod si kupit brnkatko ktore sa neohyba aspon okolo 1mm alebo napr. struny na elektriku 10tky.Znacka mi je jedno. A chalan ci baba dosla s 9tkami alebo brnkatkom akurat tak na natieranie masla na rohlik. A ja som sa vzdy pytal ako je to mozne?Ved som ti povedal co si mas pytat a co potrebujes.No a baba mi napr. povedala ze ona to vravela predavacovi a on sa jej opytal ako dlho hra a co hra( do toho ho nic nieje ak ma zakaznik konkretnu poziadavku, kedze aj ja som predaval 4 roky aj ked nie hud. nastroje) a povedal jej ci jemu ze toto ti staci ak si zaciatocnik. To ma vzdy dopalilo kedze ja som chcel dane veci aby mal preto lebo ja mam konkretnu predstavu o ziakovi a poznam ho lepsie ako predavac.A to vravim z e sa mi nestalo 1 krat. Takze ale viem v akych obchodoch sa to stalo nebudem menovat samozrejme ale maju nechvalnu povest medzi hudobnikmi. A su aj obchody kam chodim rad lebo viem ze predavac je odbornik a nenuti mi daco ale orientuje sa podla toho co mu vravim a ked si neviem rady ci sa rozhodnut tak sa ho opytam. Inak ma jeho nazor nezaujima. Ide o to ze ak aj pride clovek co ma konkretnu vec ale predavac v enmenovanom obchode vidi ze je to 16 rocna baba tak automaticky odvodi ze vie o tom uplne makove...co nemusi byt vzdy pravda. Taky ludia sa musia o predaji este vela ucit. Žmurk
pls gramatiku som nekontroloval No hanbím sa..
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #52 kedy: 22. Máj , 2008, 10:03:01 »

Na Slovensku to treba takto a bohuzial sa to ani skoro nezmeni, kedze kultura a uroven sluzieb je casto pomaly horsia ako za sociku a o odrboch zo strany predajcov ani nehovorim.

Tak zase ochrana spotrebitela nie je na Slovensku vyssia ako v inych civilizovanych krajinach. Akurat ten trh je tu tak nejako dodrbany, ze sa predajcovia zbytocne podliezaju o 50 korun, a potom zakaznici spekuluju. Len co vstupia do obchodu, pytaju zlavu, ako pisal Joe.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #53 kedy: 22. Máj , 2008, 10:04:12 »

Tak zase ochrana spotrebitela nie je na Slovensku vyssia ako v inych civilizovanych krajinach.

Oproti Cecham napr. je, otazne je, ci sa uplatnuje.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 22. Máj , 2008, 10:05:04 »

No ja prispejem tiež svojou historkou, aj keď nie hudobnou. Bolo to pred rokom a pol, keď sme s manželkou dospeli k rozhodnutiu zaobstarať nejaký ten foťák. Prišiel som do Metra pôvodne rozhodnutý, že kúpim nejaký malý kompakt za pár tisícok. V obchode bol milý a príjemný predavač, ktorý nám ochotne povysvetľoval hromadu vecí, stále kládol na pult lepší a väčší model, až sme nakoniec z obchodu vyšli s veľkým foťákom Fuji 6500. A dnes vieme, že aj keď sme zaplatili viac ako sme pôvodne plánovali, kúpili sme dobre a foťák nám slúži k plnej spokojnosti. Teda niekedy sa oplatí predavača počúvať a dať na jeho rady.
Zaznamenané
humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #55 kedy: 22. Máj , 2008, 10:05:42 »

Tak zase ochrana spotrebitela nie je na Slovensku vyssia ako v inych civilizovanych krajinach. Akurat ten trh je tu tak nejako dodrbany, ze sa predajcovia zbytocne podliezaju o 50 korun, a potom zakaznici spekuluju. Len co vstupia do obchodu, pytaju zlavu, ako pisal Joe.
Tak toto je uplna pravda! Ja som zazil dokonca chlapika co otvoril dvere ani nepozdravil a hned krical od dveri: AKU MI MOZETE DAT ZLAVU???Pritom ani na tovar nekukol nic ha ha ha a to bolo takych machrov na dennom poriadku. Pritom sa tam dotrepal na BMW za 2 melony Popiskujem si
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #56 kedy: 22. Máj , 2008, 10:11:31 »

Aj si niekedy precitajte po sebe co pisete. Vsetci su zli a sprosti! Kto je potom ten mudry a dobry?Huh! Ten kto pise?Huh!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #57 kedy: 22. Máj , 2008, 10:14:21 »

No ja prispejem tiež svojou historkou, aj keď nie hudobnou. Bolo to pred rokom a pol, keď sme s manželkou dospeli k rozhodnutiu zaobstarať nejaký ten foťák. Prišiel som do Metra pôvodne rozhodnutý, že kúpim nejaký malý kompakt za pár tisícok. V obchode bol milý a príjemný predavač, ktorý nám ochotne povysvetľoval hromadu vecí, stále kládol na pult lepší a väčší model, až sme nakoniec z obchodu vyšli s veľkým foťákom Fuji 6500. A dnes vieme, že aj keď sme zaplatili viac ako sme pôvodne plánovali, kúpili sme dobre a foťák nám slúži k plnej spokojnosti. Teda niekedy sa oplatí predavača počúvať a dať na jeho rady.
ja mam taketo skusonosti tiež...a podme teraz pozitivne...tu sa furt nadava...ja si myslim že každy sa ma tak ako si zasluži..to plati aj na narod a narodnostnu menšinu...čo robia romaci vychadzaju z 3 triedy a potom "nechcu ma zamestnat" ako čo???ozdobu v kvetinači??pardon za OT
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 22. Máj , 2008, 10:15:01 »

Aj si niekedy precitajte po sebe co pisete. Vsetci su zli a sprosti! Kto je potom ten mudry a dobry?Huh! Ten kto pise?Huh!
no ty!!!!duško
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #59 kedy: 22. Máj , 2008, 10:18:35 »

Ale Joe, ja nie som nikto. ani dobry ani zly... ale necitas to tu? vzdy je na vine niekto... ked je zla gitara, brnkatko, aparat, ked nevies hrat.....
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.