Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 14:53:23
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gavin Harrison (Porcupine Tree)  (Prečítané 5200 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« kedy: 30. Máj , 2008, 11:21:58 »

Neskutocny bubenik, feeling, technika atd.......pre ilustraciu dam tieto 2 videa, rovnaka skladba "19 Days" (dojde vam preco sa tak vola :D) prve verzia z DVD, druha z workshopu, check it out!  Na zdravie!

Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 31. Máj , 2008, 18:44:42 »

Dik za videa, je to fantasticky bubenik, a vlastne cely Porcupine tree su vyborni.
Nazivo hraju tiez uplne fantasticky, cely koncert som cumel s otvorenou hubou :)
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #2 kedy: 31. Máj , 2008, 19:19:26 »

On na bicie naozaj hrá.Nieje to len rytmycká zložka ale opravdová hra.Skvelá vec.Obdivujem muzikantov ktorí na bicie HRAJÚ.Aj my ich máme zopár aj ked su viac mimo republiku.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #3 kedy: 31. Máj , 2008, 20:21:06 »

neviem ci som hudobny analfabet ale tohto typka som nepoznal...ale mozem povedat ze za pol hodinku co som nasiel videa je jednym z mojich naj bubenikov, bomba  Bravooo
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #4 kedy: 31. Máj , 2008, 22:18:09 »

vyborny bubenik. vyborne sa to pocuva a vyborne sa nanho pozera.

radomir, trosku ti musim oponovat, bubenik z AC/DC je presny opak, no do tej muziky je to presne to prave orechove.
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #5 kedy: 31. Máj , 2008, 22:25:52 »

veru, pozeral som teraz nejake videa porcupine tree, velmi prijemna muzika. tusim si od nich nieco pozhanam. naposledy ma takto pozitivne oslovil portal.
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #6 kedy: 31. Máj , 2008, 22:30:00 »

Neskutocny bubenik, feeling, technika atd.......pre ilustraciu dam tieto 2 videa, rovnaka skladba "19 Days" (dojde vam preco sa tak vola :D) prve verzia z DVD, druha z workshopu, check it out!  Na zdravie!

užasne hlavne to prve ,vyborne
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #7 kedy: 31. Máj , 2008, 22:47:48 »

veru, pozeral som teraz nejake videa porcupine tree, velmi prijemna muzika. tusim si od nich nieco pozhanam. naposledy ma takto pozitivne oslovil portal.
To sa da porovnat? Mne to prislo ako desna nuda, porad.
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 31. Máj , 2008, 22:59:10 »

som rad ze sa vam paci, gavin posledne 2 roky vyhral v kategorii prog ci ako sa to vola presne :) casopis modern drummer a konecne vyradil portnoya z 1.miesta  Bavím sa skvele  (ktory vlastne uz aj je rad ze je tam niekto iny, lebo vyhraval to kazdy rok (dajte si mp.com)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #9 kedy: 31. Máj , 2008, 23:04:51 »

Od Porcupine tree odporucam hlavne albumy In Absentia a Deadwing.

A samozrejme albumy od Blackfield (obidva), to je projekt Stevena Wilsona, spevaka, gitaristu a hlavneho skladatela muziky v Porcupine.
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 31. Máj , 2008, 23:16:21 »

ja odporucam najma novy album od PT - "Fear of A Blank Planet" kraaasa. (jeden z mojich oblebenych momenotv ked gavin v tretej skladbe pusti palbu nad 200 bpm na 15 sekund asi, v pravu chvilu, nie ako bubenik z death metal kapely :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11 kedy: 31. Máj , 2008, 23:18:23 »

ja odporucam najma novy album od PT - "Fear of A Blank Planet" kraaasa. (jeden z mojich oblebenych momenotv ked gavin v tretej skladbe pusti palbu nad 200 bpm na 15 sekund asi, v pravu chvilu, nie ako bubenik z death metal kapely :)

Tiez dobry album, ale nejako mu az tak neviem prist na chut (obcas trosku moc depka, aj ked mozno som si to len malo napocuval).
Mam z poslednych troch albumov aj DVD audio (v 5.1 zvuku) a to je iny zazitok to pocuvat na dobrom surrounde :).
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #12 kedy: 31. Máj , 2008, 23:18:51 »

Jak v pravu chvilu? Furt je prava chvila!
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 31. Máj , 2008, 23:21:15 »

ako na spravnom mieste podla mna, v dobru chvilu to vystihol, zas oni nie su kapela co by hrali nad 200 pat minut v kuse :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #14 kedy: 01. Jún , 2008, 08:49:21 »

Od Porcupine tree odporucam hlavne albumy In Absentia a Deadwing.

A samozrejme albumy od Blackfield (obidva), to je projekt Stevena Wilsona, spevaka, gitaristu a hlavneho skladatela muziky v Porcupine.

Dvakrat sa hlasim k tomuto, ved to mam aj v podpise. Inak Blackfield je momentalne asi najlepsi pop, co existuje... teda aspon pre mna.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.