Valla
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 04. Jún , 2008, 19:58:12 » |
|
srat na note book kup si poriadne kysne
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. Jún , 2008, 20:18:36 » |
|
srat na note book kup si poriadne kysne jak sa hovori, "dobra" rada nad zlato...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. Jún , 2008, 23:18:09 » |
|
vies jak sa vravi ? podla seba, sudim Teba nejak sa Ťa to dotklo, asi som trafil klinec po hlavičke
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Jún , 2008, 13:45:41 » |
|
nejak sa Ťa to dotklo, asi som trafil klinec po hlavičke jebe ? to som nemyslel nejak urazene webku nemam, to tuna niekto iny ma z toho paranoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 03. Júl , 2008, 20:24:30 » |
|
necital som celu temu ale skus mrknut VBI notebooky. jedna sa o notasy nieco ako barebone u stolovych pc (kupujes kysnu s doskou, procak ramky disk mechaniky musis dokupit).. jediny rozdiel je len ten ze tam nemas vsade vycapenu znacku notasu a mas tam len to co ty chces nic viac nic menej.. ked som to prepocitaval a porovnaval s cenami ekvivalentneho notasa vyslo to ovela lacnejsie aj o 20-30 percent www.notebooknamieru.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 12. Júl , 2008, 12:27:31 » |
|
necital som celu temu ale skus mrknut VBI notebooky. jedna sa o notasy nieco ako barebone u stolovych pc (kupujes kysnu s doskou, procak ramky disk mechaniky musis dokupit).. jediny rozdiel je len ten ze tam nemas vsade vycapenu znacku notasu a mas tam len to co ty chces nic viac nic menej.. ked som to prepocitaval a porovnaval s cenami ekvivalentneho notasa vyslo to ovela lacnejsie aj o 20-30 percent www.notebooknamieru.skNo neviem,obdobná zostava ma by ma,tuším,takto vyšla drahšie...
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2008, 12:28:12 od BrokenWings »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 12. Júl , 2008, 12:36:01 » |
|
Ozaj,zvykli ste si na touch pad?
ja ani nie. iba ked robim nejake bezne uzivatelske veci, ktore netrvaju dlho. ale ked robim na tom nejaku pracu, tak picujem a preto pouzivam klasicku mys.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. Júl , 2008, 14:18:10 » |
|
jediny rozdiel je len ten ze tam nemas vsade vycapenu znacku notasu a mas tam len to co ty chces nic viac nic menej.. ked som to prepocitaval a porovnaval s cenami ekvivalentneho notasa vyslo to ovela lacnejsie aj o 20-30 percent
Tak to je bez urazky blbost. Rozdiel medzi notebookom a PC je v tom, ze notebook je na prenasanie. Ide o kvalitu tela nb, ako je navrhnute chladenie, power management. Uz sa mi podarilo nechtiac nb o vselico buchnut (ked som ho mal na chrbte)... Preco si myslis, ze thinkpad t61 je o tolko drahsi od r61 a to pri rovnakej konfiguracii? Dufam ze toto moje jemne naznacenie ze pri nb nejde len o konfiguraciu nemusim dopodrobna rozvadzat. Ked chces mat nb len na stole, tak je to jedno. Ale to si nemusis kupovat notebook. A na touchpad som si nezvykol, nastastie mam trackpoint (nie, bohuzial nemam thinkpad), ten je imho 100x lepsi, clovek nemusi vytacat palec pri pisani a vobec, skoda ze ho nema viac notasov.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Júl , 2008, 22:38:23 » |
|
nič moc keď budú na teba hackery čumieť jak si honíš za kompom nie je to trošku nepraktické honiť za kompom?.. a ako potom sleduješ ten display?..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marek
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. September , 2008, 08:08:24 » |
|
ked notebook tak hp, asus, toshiba, mozno lenovo, a fujitsu...urcite nie acer ... ale na nahravanie...celkom sa mi pozdavalo http://www.line6.com/toneportux1/ ... je to fajn...ziadne opozdenie, ziadna zmena zvuku a podobne...ked sa s tym zabavis tak moze byt ako zo studia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marek
nováčik
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. September , 2008, 10:48:34 » |
|
ja tiez robim s pc...no acer nie hlavne kvoli tomu ze maju zly servis...a fujitsu..to by som nekupil lebo maju skaredy dizajn :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marek
nováčik
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. September , 2008, 10:57:10 » |
|
no hej lenze ked to chcel za 14 tak to asi bude mierne nad rozpocet...keby som teraz kupoval notebook tak vyberiem toshibu alebo Zero ... snivajte s nami? to je ta relacia? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. September , 2008, 10:59:19 » |
|
ja tiez robim s pc...no acer nie hlavne kvoli tomu ze maju zly servis...a fujitsu..to by som nekupil lebo maju skaredy dizajn :D
Ano, acer ma servis v cechach a velmi zle sa s nim spolupracuje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marek
nováčik
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. September , 2008, 11:12:11 » |
|
no co sa servisu tyka tak hp je na tom dobre ty maju servis takmer v kazdom vacsom meste a rychlo sa to vybavi..dell je na to uplne najlepsie..zavolate a do druheho dna pride servisak a opravi..pri notebooku by som pozeral aj na kvalitu case...niekomu to je jedno ale mne sa napr nepaci ked je strieborny notebook a tam kde su polozene ruky su po par mesiacoch vysuchane do biela...a viste by som sa uz n ebranil je to uz celkom v pohode...ale samozrejme to plati pri vykonnejsich notebookoch... jasne ked si niekto da vistu na giga ramky bez grafiky tak to bude pomale...pri viste by som dal 4 giga ramky to bude fajn..aj do buducnosti...pri xp max 3 ..ked sa da viac nefunguje spravne (napr nejde zvukovka)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|