Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 08:16:41
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Páni?Poradíte pri kúpe Notebooku?  (Prečítané 22398 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Marek
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #30 kedy: 01. September , 2008, 11:17:07 »

niake notebooky ktore su naozaj dobre... a cena/kvalita naj na trhu
http://www.zeroshop.sk/?ref=JGNtZD0ndG92YXJfZGV0YWlsJzskZmxhZz0na2F0ZWdvcmllJzskZGJfdG92YXJfaWs9MTEwNzIyMDs=
kto chce uplnu spicku
http://www.zeroshop.sk/?ref=JGNtZD0ndG92YXJfZGV0YWlsJzskZmxhZz0na2F0ZWdvcmllJzskZGJfdG92YXJfaWs9MTA4NzIxNTs=
super procak a grafika...DDR3 ramky...viac ani netreba povedat:P
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #31 kedy: 01. September , 2008, 23:19:34 »

no co sa servisu tyka tak hp je na tom dobre ty maju servis takmer v kazdom vacsom meste a rychlo sa to vybavi..dell je na to uplne najlepsie..zavolate a do druheho dna pride servisak a opravi..pri notebooku by som pozeral aj na kvalitu case...niekomu to je jedno ale mne sa napr nepaci ked je strieborny notebook a tam kde su polozene ruky su po par mesiacoch vysuchane do biela...a viste by som sa uz n ebranil je to uz celkom v pohode...ale samozrejme to plati pri vykonnejsich notebookoch... jasne ked si niekto da vistu na giga ramky bez grafiky tak to bude pomale...pri viste by som dal 4 giga ramky to bude fajn..aj do buducnosti...pri xp max 3 ..ked sa da viac nefunguje spravne (napr nejde zvukovka)

servis na kazdom kroku u HP ti je na bacov ud, ked ti nb poslu do polska a mesiac cakas s prazdnymi rukami Žmurk
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 14. September , 2008, 16:09:23 »

Ja kupujem u "malych firiem",ktore robia aj servis..Napr. posledne dva pripady:1, vymena komponentu- na počkanie, ccr. 45 min  2, oprava softveru- za 2 hod. zatelefonovali,že hotové.Notebook mam tiež od malej firmy,zatial bol len 1x v servise-za 24 hod. opraveny.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 14. September , 2008, 17:02:33 »

a hlavne si treba uvedomit ze vacsina znaciek ma low endy a potom uz tie trochu lepsie stroje. ked si kupim notebook za 14 000 tak nemozem cakat od neho to co budem cakat od nejakeho high endu za 40-50 000

dobry servis  ma tusim aj dell a tie ich nove stroje vyzeraju celkom slusne
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #34 kedy: 14. September , 2008, 17:48:28 »

a hlavne si treba uvedomit ze vacsina znaciek ma low endy a potom uz tie trochu lepsie stroje. ked si kupim notebook za 14 000 tak nemozem cakat od neho to co budem cakat od nejakeho high endu za 40-50 000

Mam highend notebook Toshiba Tecra, ale inak hovorim pravy opak... asi je lepsie si kupit kazde dva roky lacny, ide to dopredu jak swina... ale zase sa mi na nom nic nekazi, ale 2-3 roky zaruky davaju vsetci, takze...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
zakky
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 14. September , 2008, 18:11:38 »

Mam highend notebook Toshiba Tecra, ale inak hovorim pravy opak... asi je lepsie si kupit kazde dva roky lacny, ide to dopredu jak swina... ale zase sa mi na nom nic nekazi, ale 2-3 roky zaruky davaju vsetci, takze...

samozrejme ak ti nevadi ze pri  reklamacii budes 30 dni bez notebooku tak potom je nejaky drahy notebook naozaj zbytocny. ale ak notebook vyuzivas na serioznu robotu tak ta predsalen asi ta spolahlivost bude zaujimat trochu viac :)
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #36 kedy: 14. September , 2008, 22:02:18 »

dobry servis  ma tusim aj dell a tie ich nove stroje vyzeraju celkom slusne

Dell ma hlavne dobry servis celosvetovo, takze ak si aj kupis ntbook v USA, tak tu neams najmensi problem a naopak takisto. Next bussiness day u nich aj funguje (co sa o vseliakych zarukach napriklad u HP velmi tvrdit neda (skusenost zo serverov..)..)
Zaznamenané

Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #37 kedy: 14. September , 2008, 22:09:46 »

www.amazon.com

posielaju aj sem k nám...a za ozaj velmi dobré ceny....v blizkej buducnosti by chcel kupovat notebook odtialto...
Zaznamenané

. . .
samqo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #38 kedy: 14. September , 2008, 22:15:05 »

Chcem sa spytat:Ak by ste kupovali notebook tak s operacnym systemom alebo bez (kedze vsade pchaju len vistu ... ) a rozhodli by ste sa pre Asus alebo Toshibu (medzi tymito dvoma sa rozhodujem).
Cena: Do tych 25 000
Zaznamenané

S.
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #39 kedy: 14. September , 2008, 22:18:30 »

Gila: to je z USA? To budes posielat s5 ked sa ti nieco pokazi? A teraz sa robia veci tak, ze na 60% sa ti nieco pokazi.

samqo: bez OS snad ani nezozenies a preferoval by som toshibu. No asusy mavaju za rovnaku cenu lepsie vybavenie (hlavne co sa portov tyka). Servis ma lepsi asi toshiba.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
samqo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #40 kedy: 14. September , 2008, 22:22:29 »

samqo: bez OS snad ani nezozenies a preferoval by som toshibu. No asusy mavaju za rovnaku cenu lepsie vybavenie (hlavne co sa portov tyka). Servis ma lepsi asi toshiba.

Asus sa da v pohode: http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=23672
ale Toshibu som zatial nevidel ...  Popiskujem si
Zaznamenané

S.
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #41 kedy: 14. September , 2008, 22:29:09 »

Tak stare toshiby to bola kvalitka, jednu taku mam (moze mat tak 10 rokov), vsetko funkcne, vyzera ako nova, sice vazi asi 4kg :). A nie, uz ju nepouzivam :). Ale vies ako to dnes chodi, ked chces byt konkurencieschopny, nemas na vyber. Napr. taka sat pro u300 - spravena je kvalitne, ale napr. farba na kryte lcd uz ide na okrajoch dole.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #42 kedy: 14. September , 2008, 22:31:49 »

jaaaj ty si myslel ze bez os sa da, tak nic  Popiskujem si
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #43 kedy: 18. September , 2008, 23:06:51 »

pani co vravite na toto : http://www.alza.sk/asus-eee-pc-1000h-cerny-black-d98504.htm

procesor Intel Atom N270 1,6GHz FSB 533 Mhz je podla vas aky? nemam s tym skusenosti tak sa obraciam na niekoho kto sa v tom pohybuje
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 18. September , 2008, 23:20:49 »

pani co vravite na toto : http://www.alza.sk/asus-eee-pc-1000h-cerny-black-d98504.htm

procesor Intel Atom N270 1,6GHz FSB 533 Mhz je podla vas aky? nemam s tym skusenosti tak sa obraciam na niekoho kto sa v tom pohybuje
a/To ti bude načo taky "krpec" ? resp. prečo chceš 10" displey?
            b/  N 270 by mal byt už dvojjadrovy
« Posledná zmena: 18. September , 2008, 23:30:24 od udry » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.