Marek
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 01. September , 2008, 11:17:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 01. September , 2008, 23:19:34 » |
|
no co sa servisu tyka tak hp je na tom dobre ty maju servis takmer v kazdom vacsom meste a rychlo sa to vybavi..dell je na to uplne najlepsie..zavolate a do druheho dna pride servisak a opravi..pri notebooku by som pozeral aj na kvalitu case...niekomu to je jedno ale mne sa napr nepaci ked je strieborny notebook a tam kde su polozene ruky su po par mesiacoch vysuchane do biela...a viste by som sa uz n ebranil je to uz celkom v pohode...ale samozrejme to plati pri vykonnejsich notebookoch... jasne ked si niekto da vistu na giga ramky bez grafiky tak to bude pomale...pri viste by som dal 4 giga ramky to bude fajn..aj do buducnosti...pri xp max 3 ..ked sa da viac nefunguje spravne (napr nejde zvukovka)
servis na kazdom kroku u HP ti je na bacov ud, ked ti nb poslu do polska a mesiac cakas s prazdnymi rukami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 14. September , 2008, 16:09:23 » |
|
Ja kupujem u "malych firiem",ktore robia aj servis..Napr. posledne dva pripady:1, vymena komponentu- na počkanie, ccr. 45 min 2, oprava softveru- za 2 hod. zatelefonovali,že hotové.Notebook mam tiež od malej firmy,zatial bol len 1x v servise-za 24 hod. opraveny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 14. September , 2008, 17:02:33 » |
|
a hlavne si treba uvedomit ze vacsina znaciek ma low endy a potom uz tie trochu lepsie stroje. ked si kupim notebook za 14 000 tak nemozem cakat od neho to co budem cakat od nejakeho high endu za 40-50 000
dobry servis ma tusim aj dell a tie ich nove stroje vyzeraju celkom slusne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 14. September , 2008, 17:48:28 » |
|
a hlavne si treba uvedomit ze vacsina znaciek ma low endy a potom uz tie trochu lepsie stroje. ked si kupim notebook za 14 000 tak nemozem cakat od neho to co budem cakat od nejakeho high endu za 40-50 000 Mam highend notebook Toshiba Tecra, ale inak hovorim pravy opak... asi je lepsie si kupit kazde dva roky lacny, ide to dopredu jak swina... ale zase sa mi na nom nic nekazi, ale 2-3 roky zaruky davaju vsetci, takze...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 14. September , 2008, 18:11:38 » |
|
Mam highend notebook Toshiba Tecra, ale inak hovorim pravy opak... asi je lepsie si kupit kazde dva roky lacny, ide to dopredu jak swina... ale zase sa mi na nom nic nekazi, ale 2-3 roky zaruky davaju vsetci, takze...
samozrejme ak ti nevadi ze pri reklamacii budes 30 dni bez notebooku tak potom je nejaky drahy notebook naozaj zbytocny. ale ak notebook vyuzivas na serioznu robotu tak ta predsalen asi ta spolahlivost bude zaujimat trochu viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 14. September , 2008, 22:02:18 » |
|
a hlavne si treba uvedomit ze vacsina znaciek ma low endy a potom uz tie trochu lepsie stroje. ked si kupim notebook za 14 000 tak nemozem cakat od neho to co budem cakat od nejakeho high endu za 40-50 000
dobry servis ma tusim aj dell a tie ich nove stroje vyzeraju celkom slusne
Dell ma hlavne dobry servis celosvetovo, takze ak si aj kupis ntbook v USA, tak tu neams najmensi problem a naopak takisto. Next bussiness day u nich aj funguje (co sa o vseliakych zarukach napriklad u HP velmi tvrdit neda (skusenost zo serverov..)..)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 14. September , 2008, 22:09:46 » |
|
www.amazon.com
posielaju aj sem k nám...a za ozaj velmi dobré ceny....v blizkej buducnosti by chcel kupovat notebook odtialto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
samqo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 14. September , 2008, 22:15:05 » |
|
Chcem sa spytat:Ak by ste kupovali notebook tak s operacnym systemom alebo bez (kedze vsade pchaju len vistu ... ) a rozhodli by ste sa pre Asus alebo Toshibu (medzi tymito dvoma sa rozhodujem). Cena: Do tych 25 000
|
|
|
Zaznamenané
|
S.
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 14. September , 2008, 22:18:30 » |
|
Gila: to je z USA? To budes posielat s5 ked sa ti nieco pokazi? A teraz sa robia veci tak, ze na 60% sa ti nieco pokazi.
samqo: bez OS snad ani nezozenies a preferoval by som toshibu. No asusy mavaju za rovnaku cenu lepsie vybavenie (hlavne co sa portov tyka). Servis ma lepsi asi toshiba.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
samqo
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 14. September , 2008, 22:22:29 » |
|
samqo: bez OS snad ani nezozenies a preferoval by som toshibu. No asusy mavaju za rovnaku cenu lepsie vybavenie (hlavne co sa portov tyka). Servis ma lepsi asi toshiba.
Asus sa da v pohode: http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=23672ale Toshibu som zatial nevidel ...
|
|
|
Zaznamenané
|
S.
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 14. September , 2008, 22:29:09 » |
|
Tak stare toshiby to bola kvalitka, jednu taku mam (moze mat tak 10 rokov), vsetko funkcne, vyzera ako nova, sice vazi asi 4kg . A nie, uz ju nepouzivam . Ale vies ako to dnes chodi, ked chces byt konkurencieschopny, nemas na vyber. Napr. taka sat pro u300 - spravena je kvalitne, ale napr. farba na kryte lcd uz ide na okrajoch dole.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 14. September , 2008, 22:31:49 » |
|
jaaaj ty si myslel ze bez os sa da, tak nic
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 18. September , 2008, 23:20:49 » |
|
a/To ti bude načo taky "krpec" ? resp. prečo chceš 10" displey? b/ N 270 by mal byt už dvojjadrovy
|
|
« Posledná zmena: 18. September , 2008, 23:30:24 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|