rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. Jún , 2008, 13:11:44 » |
|
omg, toto si snad v blave nedovolia lebo odtial fakt odidem sa nachlastat radsej ak je to s tym playbackom pravda, tak nepredpokladam, zeby hrali v ramci destinacii rozny program. over si to u Krtka poriadne a ak, tak chod rovno taxanom do krcmy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Jún , 2008, 13:12:39 » |
|
ak je to s tym playbackom pravda, tak nepredpokladam, zeby hrali v ramci destinacii rozny program. over si to u Krtka poriadne a ak, tak chod rovno taxanom do krcmy...
najprv predam listok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Jún , 2008, 14:44:37 » |
|
este som ho nepocul na zivo, tesim sa moc na jeho hru Este si ho nepocul, ale uz teraz vies, ze je najlepsi... ked si ho nepocul, tak ma zaujima v com je lepsi ako Griglak alebo Seban
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Jún , 2008, 14:50:46 » |
|
Ma lepsiu povahu!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Jún , 2008, 15:41:17 » |
|
Este si ho nepocul, ale uz teraz vies, ze je najlepsi... ked si ho nepocul, tak ma zaujima v com je lepsi ako Griglak alebo Seban pice poradne citaj co pisem a nepis len co sa ti hodi... napisal som ze som ho nepocul NAZIVO este... inak jeho hru poznam, viem ake su jeho kvality a pocul som uz mrte sol co nahral. no zive vystupenie je vzdy lepsie uz len z hladiska vizualneho takze rad si pozriem prvykrat nazivo najlepsieho gitaristu jaky tu momentalne na slovensku posobi Ma lepsiu povahu!
aj toto mi na nom imponuje ze ked ho vidim v telke vypravat tak je my sympaticky, gitarista musi byt aj osobnost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Jún , 2008, 15:48:24 » |
|
asi pred 2 tyzdnami hrali elan u nas v roznave a vznikla mensia kauza, prislo sa na to ze 50 min z koncertu odohrali na playback a chcu ich teraz zalovat, ale ked bude mesto zalovat elan dopadne to tak ze roznava zmizne z mapy slovenska, bude tu len krater s motorkarskimi obchodmi a velkou tabulou welcome to rážňava
aj hudobne kapely maju svoje zbrane. Predstavte si ake by bolo keby elan zlozil brutal premakany song s nazvom. Najvacsia diera je predsa roznava. To by sa asi nepacilo mestu.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Jún , 2008, 15:49:28 » |
|
pice poradne citaj co pisem a nepis len co sa ti hodi... napisal som ze som ho nepocul NAZIVO este... inak jeho hru poznam, viem ake su jeho kvality a pocul som uz mrte sol co nahral. no zive vystupenie je vzdy lepsie uz len z hladiska vizualneho takze rad si pozriem prvykrat nazivo najlepsieho gitaristu jaky tu momentalne na slovensku posobi aj toto mi na nom imponuje ze ked ho vidim v telke vypravat tak je my sympaticky, gitarista musi byt aj osobnost. suhlasim s tebou..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Jún , 2008, 15:50:52 » |
|
ja som pocul nahravky elanu z prahy, hudba bola super. Urobili s toho rockovy koncert. ziadne tie picoviny of 80's. proste rock show. Inac Raz uz sem tam nestihal. Skoda ze nemam cas isiel by som.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Jún , 2008, 16:00:41 » |
|
ja som pocul nahravky elanu z prahy, hudba bola super. Urobili s toho rockovy koncert. ziadne tie picoviny of 80's. proste rock show. Inac Raz uz sem tam nestihal. Skoda ze nemam cas isiel by som.
aj ja si myslim ze to bude zajimave... ved maju niektore skladby uzasne, niektore mi fakt uz lezu na nervy lebo som ich pocul mrte krat, no a na koncerte maju samych brutalnych hudobnikov, slovensku spicku vlastne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Jún , 2008, 16:01:02 » |
|
Henryho sa v makrize pytali, ze co ma na Elane rad a preco s nimi vlastne hra. Henry povedal na rovinu: "lebo najlepsie platia" ... chudinka vera wisterova ostala asi na 2 sekundy zaskocena inak si myslim, ze v Inchebe bude ten zvuk opat tak naprd, ze budete radi ked bude pocut rytmiku a spev a mozno balazovu gitaru. Toboz nie Henryho...mozno ked bude mat solovy vystup ale aby som nebol uplne OT, tak priznam sa, ze by som si raz pozrel koncert tych-velkych-Elanistov.
|
|
« Posledná zmena: 05. Jún , 2008, 16:02:22 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Jún , 2008, 16:02:16 » |
|
Henryho sa v makrize pytali, ze co ma na Elane rad a preco s nimi vlastne hra. Henry povedal na rovinu: "lebo najlepsie platia" ... chudinka vera wisterova ostala asi na 2 sekundy zaskocena inak si myslim, ze v Inchebe bude ten zvuk opat tak naprd, ze budete radi ked bude pocut rytmiku a spev a mozno balazovu gitaru. Toboz nie Henryho...mozno ked bude mat solovy vystup ako si povedal je jedno ci ho bude pocut hlavne ze platia
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Jún , 2008, 16:05:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Jún , 2008, 16:10:34 » |
|
ja by som to tipol skorej na zovialny televizny humor ako nejaku uprimnu rockerinu... ale zase kazdy nech si to vyklada po svojom... ja som to vlastne ani nepozeral... jo - a nemal som pocit, zeby Wisterova zostala 2 sekundy zaskocena ale zase nech si to kazdy vyklada po svojom... ja som to vlastne ani nepozeral ale to tu uz niekde bolo spominane... v kazdom pripade ak niekto chytite po niekom brnkatko (to je jedno, moze byt aj Razove) - dajte vediet, kupi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Jún , 2008, 16:11:37 » |
|
ja by som to tipol skorej na zovialny televizny humor ako nejaku uprimnu rockerinu... ale zase kazdy nech si to vyklada po svojom... ja som to vlastne ani nepozeral... jo - a nemal som pocit, zeby Wisterova zostala 2 sekundy zaskocena ale zase nech si to kazdy vyklada po svojom... ja som to vlastne ani nepozeral ale to tu uz niekde bolo spominane... v kazdom pripade ak niekto chytite po niekom brnkatko (to je jedno, moze byt aj Razove) - dajte vediet, kupi.
ok, penaze sa zidu... potom sem napisem naky strucny report ked sa mi bude chcet a bude to mat zmysel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. Jún , 2008, 16:39:11 » |
|
inak si myslim, ze v Inchebe bude ten zvuk opat tak naprd, ze budete radi ked bude pocut rytmiku a spev a mozno balazovu gitaru. Toboz nie Henryho...mozno ked bude mat solovy vystup Okrem Henryho by tam radsej nemuselo byt pocut nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|