Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 13:30:59
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Koncoročný koncert Hudobnej akadémie Musicana  (Prečítané 19666 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #30 kedy: 06. Jún , 2008, 10:41:19 »

Loner som sa prednedavnom naucil, je to lahucke, urcite to zvladnes.... Zuzka
drzim palce a tesim sa na tvoje prevedenie. Je to frajer Na zdravie!
lovner vobec nieje lahky je to velmi tažka vec chcel by som ta vidiet zahrat to ..s pakou to netreba hrat..to vie len gari M.
zuzana verim že daš chalanom napapat... tu skladbu treba prežit zahrat nestači to je nič...prideme sa s rastom zostrelit...neexistuje lahka skladba....pomale veci su tažšie ako rychle je tam počut viac chyby...v rychlich sa to strati Na zdravie!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #31 kedy: 06. Jún , 2008, 10:41:27 »

Zuzka: a ty si si vyberala tu skladbu? alebo ti bola pridelena?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #32 kedy: 06. Jún , 2008, 10:42:05 »

to kazdy ma max. tri minuty?Huh!
To je nejako cudno zostaveny program, kd tam maju hrat vsetci ziaci a nikto nema nic dohrat.... Nehovoriac o tom, ze na hudobbnych skolskych koncertoch stoji polka predvedenych za nie vela :) Neprofesionalny pristup na hudibu akademiu, ked sa nedohra skladba :)

No lenze predstav si, ze bude hrat ale 60 ziakov. Kolko by to asi trvalo, keby nebol obmedzeny cas??? A hlavne, nie kazda songa ma viac ako 3 minuty. Treba si vybrat dobre. Ja som si backing track skratila a vychadza to super.

Zuzka: a ty si si vyberala tu skladbu? alebo ti bola pridelena?

Ja som si ju vybrala.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #33 kedy: 06. Jún , 2008, 10:45:52 »

....pomale veci su tažšie ako rychle je tam počut viac chyby...v rychlich sa to strati Na zdravie!
to je jasne, vsak v pomalych staci trosku nedotiahnut bend napriklad a uz to kazdy pocuje, alebo ne dobry priklep a to je este horsie
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #34 kedy: 06. Jún , 2008, 10:47:44 »

no to je parada :) 60 ludi... ja si pamatam, ze ked som chodil na hudobku tak na koncert nas vybrali jedneho dvoch gitaristov a bolo. Nemalo zmysel, aby tam hrali komplet vsetci. No sak ale to vobec neni moja vec, len ma to tak zaujimalo :) no 60 ziakov, kazdy donese maminu, tatina, brata, sestru,babku, niektori frajerku no to vypada na narvany randal Žmurk
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 06. Jún , 2008, 10:50:29 »

Dojdem ak bude Žužu hrat tu uzasnu bossa novu co sem dala. Z toho som mal zimomriavky normalne.  Fuuha zíram
« Posledná zmena: 06. Jún , 2008, 10:51:37 od Dugo » Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 06. Jún , 2008, 10:51:06 »

no to je parada :) 60 ludi... ja si pamatam, ze ked som chodil na hudobku tak na koncert nas vybrali jedneho dvoch gitaristov a bolo. Nemalo zmysel, aby tam hrali komplet vsetci. No sak ale to vobec neni moja vec, len ma to tak zaujimalo :) no 60 ziakov, kazdy donese maminu, tatina, brata, sestru,babku, niektori frajerku no to vypada na narvany randal Žmurk

Akademia ma ovela viac ziakov Žmurk. A ja neviem, kolko ich naozaj bude hrat, minule to bolo okolo 50-60. No neboli vsetci gitaristi (spev, syntak) a vela bolo takych, co hrali po 2-3 v skupinke. A kedze to bude trvat ale 5 hodin, tak ti, co budu hrat prvi, urcite nebudu do konca a ti medzi poslednymi nepridu hned od zaciatku. Takze klud. Žmurk

zuzana verim že daš chalanom napapat... tu skladbu treba prežit zahrat nestači to je nič...prideme sa s rastom zostrelit...neexistuje lahka skladba....pomale veci su tažšie ako rychle je tam počut viac chyby...v rychlich sa to strati Na zdravie!

Dakujem velmi pekne. :)
« Posledná zmena: 06. Jún , 2008, 11:10:28 od Zuzka » Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #37 kedy: 08. Jún , 2008, 11:28:23 »

Sakra, tiez ste si to nemuseli dat v ten isty den ako je Tublatanka na Junifeste. Teraz mam dilemu.
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 09. Jún , 2008, 12:35:42 »

jak by ti zuzka slubila okrem hudobneho vykonu aj nejaky ten usmev pomimo, tak by bola dilema vyriesena, nie Huh!  Žmurk
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 09. Jún , 2008, 12:54:44 »

Usmev mi moze venovvat aj Durinda s tym jeho nakrémikovanym xichtom. Bavím sa skvele + este k tomu prida asi 10 slovenskych rockovych "peciek" 
Ale skusim to skombinovat tak, aby mi mohli venovat usmev obaja.  Som frajer
« Posledná zmena: 09. Jún , 2008, 12:55:27 od Misko » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #40 kedy: 09. Jún , 2008, 14:06:58 »

chod na Tublatanku Žmurk ( juj, ale som zly No hanbím sa.. )
« Posledná zmena: 09. Jún , 2008, 14:08:02 od mario bross » Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 09. Jún , 2008, 20:02:51 »

Tak tak, chodte radsej vsetci inam. Minuly rok sa stazovali ludia odtialto, ze to nebolo podla predstav. Nech to tu potom nemusim citat. Iba taki, co su pripraveni na vykon ZIAKOV a hlavne ich podrzat a nie vypiskat. Taki by mali prist.
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 09. Jún , 2008, 22:53:38 »

Tak tak, chodte radsej vsetci inam.
Ale dobre sama vies, ze si to tak nemyslela. Preco by si tu potom vobec zakladala temu?  Popiskujem si
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 10. Jún , 2008, 21:51:02 »

presne tak zuzka Žmurk nezasierajte to tu vselijakymi tublatnakami a kedajakymi pobudami  Ja som čert..
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #44 kedy: 11. Jún , 2008, 21:13:39 »

Ale dobre sama vies, ze si to tak nemyslela. Preco by si tu potom vobec zakladala temu?  Popiskujem si

Vytrhnute z kontextu!!! Volam len ludi, ktorych som opisala vyssie.

presne tak zuzka Žmurk nezasierajte to tu vselijakymi tublatnakami a kedajakymi pobudami  Ja som čert..

Cmuk chlapci
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.