myso
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 14. Jún , 2008, 23:50:11 » |
|
No paaani , pekne Mato je Kral Vikingov a Martinov indiansky usklebok by polozil aj Winettoua aj Old Shatterhanda a aj ich kone by sa premenili no ovce. Ja akoze metal nemusim, ale Retaliate mozem. I ked som vysostne subjektivny, kedze s Indianom si nadavame za rozne veci dlhe roky aspon kazdy den, a on vie, ze ho lubim, takze som neobjektivny . Ale akcia bola dobra, a prva kapela mala posobiveho spevaka. Rasto by sa vsak mal polepsit! Patnastky si tam na kolena vkuse bral. A vraj uz bude zajtra zastreleny drak. No neviem, neviem. Mali by ste mu niekto dohovorit, chalani. Dve nausnice sice ma, ale zase krotit by sa mohol "Staviteeel zistil.... !!!! "
|
|
« Posledná zmena: 14. Jún , 2008, 23:51:39 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 14. Jún , 2008, 23:55:21 » |
|
duch stavitela:
|
|
« Posledná zmena: 14. Jún , 2008, 23:57:01 od Darthez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 15. Jún , 2008, 00:05:04 » |
|
duch stavitela:
Tak tak, bol tam s nami aj duch stavitela . A od tych cias vsetci vedeli, ze v Randali strasi....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 15. Jún , 2008, 00:35:49 » |
|
takze na tu Lucku fakt nemame kontakt ? iba moj mejl ? lebo zatial nepisala, svina blondava kto je blondava lucka? inak je mi velmi luto, ze som nevidel indianov koncert. uz sme sa so swordasom dohodli, ze je to jeho chyba, lebo mi nic nepovedal
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 15. Jún , 2008, 03:47:45 » |
|
ja som dosiel domov az teraz, striguli boli jednoznacne najlepsi, robili show a aj hrali. Gazdovia mali tiez nieco do seba ale skor vtipom. ostatne bola strasna nuda podla mna total bez napadu. po koncerte sa potom rastik zase najebal jak 15 rocna pubertacka a potom som este s vladom a majom boli chlastat s jednou babkou pri stadione
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 15. Jún , 2008, 07:29:22 » |
|
a potom mi ti nadrbanci o stvrt na tri volali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 15. Jún , 2008, 09:02:33 » |
|
Dobre ste vcera hrali...napadite a celkom originalne. Akurat miestami mi zvuk prisiel taky nevyplneny. Zrejme to bolo sposobene len jednim gitaristom aj to so zvukom AC/DC. Na druhej strane to ma vyhodu, ze hra bola omnoho viac citatelna a celkovo je ten zvuk pre Striguli charakteristicky. Len tak dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 15. Jún , 2008, 09:16:21 » |
|
moc fajne bolo, Indianovci boli najlepsi , aj gazdovia boli fajn...a Feda skoda v hentej kapele
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 15. Jún , 2008, 09:21:50 » |
|
jojo:) exhumer to uplne vystihol Ale podla mna dobre je to, ze konecne tam bolo v randali aj nieco ine, ne len tie iste kapely, ktore ked dohraju si nemusia ani kable balit, pretoze o chvilu tam budu hrat znova...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 15. Jún , 2008, 09:30:52 » |
|
No to je sice vsetko pekne, ale stale este nevieme, kto ej Lucka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 15. Jún , 2008, 11:57:10 » |
|
No to je sice vsetko pekne, ale stale este nevieme, kto ej Lucka. sam by som to lepsie nenapisal
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 15. Jún , 2008, 12:08:20 » |
|
a potom mi ti nadrbanci o stvrt na tri volali aj si si zasluzil, ked si tak skoro odisiel. Inac po hudobnej stranke sa mi Striguli tiez pacili asi najvac, i ked aj tricka maju dobre navrhnute - mali hodit do davu. Paci sa mi, ze ich muzika pulzuje. Pri vsetkych ostatnych kapelach to bolo dž-dž-dž-dž-dž-dž-dž-dž od zaciatku az do konca. A lubilo sa mi ked spevak jednej z kapiel povedal, ze "...teraz trochu spomalime..." Tak som cakal, ze co moze prist, akasi vybrnkavacka, hadam... A ono zas dž-dž-dž-dž-dž-dž-dž-dž-dž Mozno to bolo o jedno bpm menej. No a Strigulaci mali rozne rytmy, aj vybrnkavacie pasaze, skratka nebola to funkcia y = 2,778 ale malo to urcite sinusoidne vlastnosti A tak isto treba podotknut, ze obaja strigulacki frontmeni majusvoju charizmu a dobry prejav. Nehovoriac o tom, ze zit pred 1000 rokmi nechcel by som basaka Mata stretnut niekde v boji s mecom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 15. Jún , 2008, 13:00:49 » |
|
mne to striguli v niektorych riffoch pripominalo vzdialene opeth.. mozno by sa oplatilo zobrat niekoho separe na spevy lebo tie sa mi vobec nepacili ale to uz je vec osobneho nazoru... ale fajne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 15. Jún , 2008, 13:47:09 » |
|
mne to striguli v niektorych riffoch pripominalo vzdialene opeth.. mozno by sa oplatilo zobrat niekoho separe na spevy lebo tie sa mi vobec nepacili ale to uz je vec osobneho nazoru... ale fajne..
Mne ten ich spev uz tak celkovo neoddelitelne k Striguli patri. I ked bolo urcite velmi zaujimave vypocut si ich muziku s normalnym spevom - napr. nejakeho grungoveho stylu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|