miso_kolo
|
|
« kedy: 09. Jún , 2008, 14:58:58 » |
|
Uz sa mi tu zbiera viac skladieb, veci co robim, tak zalozim novu temu... tu je dalsia skladbicka, bez basy, spevu, bicie su AD drummer, VHT amp schecter c7 http://www.k-sten.sk/public/hudba/final.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Jún , 2008, 15:23:05 » |
|
Tak cca 0:44 na negrajes presne na prvu dobu abo sa mi to len zda? ide to viac krat v tej skladbe ... inak celkom fajn, aj ked ja by som do piesne nedaval tolko riffov, a skor by som tam slahol melodicku linku nejaku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Jún , 2008, 15:29:02 » |
|
fajny napad, aj zvuk..ale presne, tiez som cakal, ze tam aspon nejake solicko alebo aspon kvazi solicko pride..aspon malinkate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Jún , 2008, 16:12:12 » |
|
cele je to nahrane nepresne, je to na 3 krat (citaj tri krat) nahrane, ale vobec ma to neserie.... vsak o nic nejde a co sa tyka sola, dnes sola uz nehra nik, preco by som mal ja hrat
|
|
« Posledná zmena: 09. Jún , 2008, 16:16:48 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Jún , 2008, 16:13:22 » |
|
tak tam aspon zabliakaj, nech to nie je take "prazdne", resp. nic sa tam nedeje
|
|
« Posledná zmena: 09. Jún , 2008, 16:13:51 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Jún , 2008, 16:15:31 » |
|
napisal som hadam ze je to bez spevu a basy, co neznamena ze to tam nebude o spev sa uz vsak musi postarat niekto iny
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. Júl , 2008, 18:52:07 » |
|
davnejsie som nahraval jednu vecicku, je to sem tam riadne nepresne (hlavne zaciatky, moja chyba, uznavam, vdaka hlupemu sposobu nahravania), su tam navrstvene 4 gitary (skreslene) + bicie cez AD drums, bez basy www.k-sten.sk/public/final_lubo.mp3a na konci je dlhe ticho, zabudol som to zmazat
|
|
« Posledná zmena: 14. Júl , 2008, 19:28:11 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Júl , 2008, 15:15:00 » |
|
no tak martinko, rasto, aspon dajaky zjeb
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Júl , 2008, 15:37:12 » |
|
no vypocul som si a neviem... zvuk v pohode ale moc dlho sa tam kazdy motiv opakoval a casom ma to zacalo nudit... niektore riffy dobre, niektore tuctove.. zhrnutie: artmediu s tym nevypredas... ale inak pekne.. tolko asi odo mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Júl , 2008, 15:48:51 » |
|
uff neviem cim to je ale toci sa mi z toho hlava.. uplne seriozne teraz.. ako keby tam nieco cirkulovalo v tej nahravke..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Júl , 2008, 15:50:58 » |
|
no vypocul som si a neviem... zvuk v pohode ale moc dlho sa tam kazdy motiv opakoval a casom ma to zacalo nudit... niektore riffy dobre, niektore tuctove.. zhrnutie: artmediu s tym nevypredas... ale inak pekne.. tolko asi odo mna artmediu nechcem vypredat, netuzim po svetskej slave ale nie, je to bez spevu, ten tam spravi hodne, toto je viacmenej podmaz.. karol, menej pi, bude sa menej tocit hlava
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Júl , 2008, 15:51:10 » |
|
davnejsie som nahraval jednu vecicku, je to sem tam riadne nepresne (hlavne zaciatky, moja chyba, uznavam, vdaka hlupemu sposobu nahravania), su tam navrstvene 4 gitary (skreslene) + bicie cez AD drums, bez basy www.k-sten.sk/public/final_lubo.mp3a na konci je dlhe ticho, zabudol som to zmazat Vela si pocuval Tool, ale inak je to dobre ..
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2008, 15:51:35 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Júl , 2008, 15:52:39 » |
|
praveze je to tym, ze asi malo dnes pijem..alebo tym pozadim v media playeri :D inak po zvukovej stranke veeelmo dobre.. toto bola ktora gitarka? mozno mi tam chyba nejaka melodia v tej ukazke, vsetko su to riffy cez prve 4.. ale predpokladam, ze to tak ma byt a melodia bude tvorena spevom.. Artmediu maju rusit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Júl , 2008, 15:56:27 » |
|
ono, tie napady su viac menej druheho gitaristu z mojej kapely, ja som to len nahraval a bavkal sa s tym, je to nahravane cosi na schecteri, cosi na tymeLP, cosi na ibaneze, na vht a marshall mf350
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2008, 15:57:32 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|