Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 23:45:34
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: misove srandy  (Prečítané 16937 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #60 kedy: 20. August , 2008, 20:15:18 »

zas neber ma nejako dogmaticky, je to len moj posluchacsky nazor..  :) vybral si sa dobrym smerom IMHO, ale este to nie je uplne ono  Na zdravie! ten kopak este trosku ubrat.. gitary s tou basou uz zacali zniet kompaktne ako celok.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #61 kedy: 20. August , 2008, 20:15:56 »

noo, kazdy preferuje iny zvuk gitary, takze tak. Žmurk

kazdy iny len snaha je sa trafit do vkusu viac ako 1 cloveka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #62 kedy: 20. August , 2008, 20:17:01 »

zas neber ma nejako dogmaticky, je to len moj posluchacsky nazor..  :) vybral si sa dobrym smerom IMHO, ale este to nie je uplne ono  Na zdravie! ten kopak este trosku ubrat.. gitary s tou basou uz zacali zniet kompaktne ako celok.

neberiem to dogmaticky, len som si uvedomil, ze mas pravdu, znie to teraz lepsie
Zaznamenané

stoka!
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #63 kedy: 20. August , 2008, 20:25:07 »

Miško, ak to s nahrávaním myslíš vážne, tak sa hlavne na to spýtaj nejakých ľudí, čo s tým majú skúsenosti a majú aj nejaké výsledky.  Na zdravie!
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 20. August , 2008, 20:30:58 »

bol by som rad keby sa niekto taky vyjadril (okrem musicmana, s tym mam debatu cez pm)
Zaznamenané

stoka!
zakky
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 20. August , 2008, 20:37:41 »

tie gitary su strasne "vzadu" ako keby tomu chybal presence alebo take nieco.

ja by som mozno spravil to ze by som skusil nahrat gitary cez amplitube a potom tocit tocitkami ked to bude nahrate, uvidis ako ti to ovplyvni zvuk a potom skusis podobne na vht.

a hlavne ja by som dal gitary hlasnejsie asi :)
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 20. August , 2008, 20:37:59 »

a este aj so semishom to preberam, semish, nehnevaj sa  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

stoka!
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #67 kedy: 20. August , 2008, 20:38:53 »

a este aj so semishom to preberam, semish, nehnevaj sa  ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Hovado :), ziadne mena :).
Ved ja som ti nijako velmi neporadil Smútim.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 20. August , 2008, 20:39:24 »

omg piste to sem, co sukromcite, tie rady sa zidu hocikomu alebo potom aspon nejaky vycuc
« Posledná zmena: 20. August , 2008, 20:39:57 od Zakky » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #69 kedy: 20. August , 2008, 20:39:49 »

zakky: presne to som chcel napisat  :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #70 kedy: 20. August , 2008, 20:49:00 »

ak mozem aj ja svoj nazor, tak dost sa to zlieva veru. skus ten kopak a basu nejako frekvencne oddelit, lebo dist splyvaju. nemozem si to pustit hlasnejsie, tak to mam teraz potichu a kopak tam nepocujem skoro. gitary su dost ploche a su odrezane od spodkov, tak by som ich posadil ako vravel 4oci nizsie.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #71 kedy: 20. August , 2008, 20:52:12 »

tie gitary su strasne "vzadu" ako keby tomu chybal presence alebo take nieco.

ja by som mozno spravil to ze by som skusil nahrat gitary cez amplitube a potom tocit tocitkami ked to bude nahrate, uvidis ako ti to ovplyvni zvuk a potom skusis podobne na vht.

a hlavne ja by som dal gitary hlasnejsie asi :)

ten presence ma jebe, uz dlho... na ampe mam vytoceny presence naplno, vysky na 3/4 a skreci to uz ako kua, neni to ani pekne, ale mikrofon to tak nevezme, skusam menit polohu mikfofonu, ale presence to nenaberie
Zaznamenané

stoka!
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #72 kedy: 20. August , 2008, 20:53:13 »

Ja som zatial tiez poradil najskor samozrejme nahrat basu (chybali tomu spodky), basa uz je, obcas sa to zlieva frekvencne s bicimi, irituje ma ta hajtka, proti gitare v zasade nic az tak nemam, aj ked mi v nej chyba trosku takych stredobasov (alebo ako to nazvat :) ), zanika tam ta efektova gitara v mixe (opat asi frekvencny bordel), inak na domacu nahravku je to dobre. Ja s nahravanim zasa az tolko skusenosti nemam, aj ked sice doma dost nahravam napady, akurat ze sa s tym moc neseriem (ved si Miso pocul :) ).
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #73 kedy: 20. August , 2008, 20:54:59 »

mne sa to lubi, jasne ze tam je este dost co vychytavat, ale to su detaily...pekne miso...spev uz mate?
Zaznamenané

WEIRD THRASH
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #74 kedy: 20. August , 2008, 20:55:35 »

a kde mas mikrofon, vseobecne v osi repraku je zvuk najostrejsi, ale to asi vies :) mikrofon mas aky ? ( sorry ak si to uz pisal ). a mne sa praveze zda, ze gitary maju presence az moc. ja by som ho stiahol tak na 1/2 a manipuloval iba s vyskami. skor tym gitaram chybaju basy poriadne, pohrat sa trosku so stereovahou, a frekvencne poodelovat. cize kazdemu nastroju zvyraznit jeho potrebne pasmo.
« Posledná zmena: 20. August , 2008, 20:57:04 od mario bross » Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.