Zuzka
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. August , 2008, 18:58:50 » |
|
Tak na Slovensku by so Fender v obchode nekupoval. Z jednoducheho dôvodu.Maju maximalne jeden kus z daneho modelu. A potom si vyber. A na objednavku už vobec nie. Ved ja som ani nechcela.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
Steve Jones
okukávač
Príspevkov: 4
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 22. November , 2008, 20:45:15 » |
|
Zavolal som týpkovi že chcem kúpiť combo Engl Screamer. Povedal že neni problém. Potom prestal odpovedať na maily a dal som mu aj tel. kontakt - prešli 3 mes. a nič.
Fuck of
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 22. November , 2008, 20:48:29 » |
|
od minulého roku sa mi neozvali,neodporúčam
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 08. December , 2008, 22:29:00 » |
|
ja mam len najlepsie skusenosti... absolutna serioznost!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 08. December , 2008, 22:33:42 » |
|
ja mam len najlepsie skusenosti... absolutna serioznost!!!
niekedy, keď o niečo ide, tak je lepšie byť seriózny. Po prečítaní pár odkazov tu, už by som zvažoval spoluprácu. Zas týpkovi nechcem krivdiť, možno je to už ok. Aj v tom prípade by som si radšej počkal na podobné ale pozitívne ohlasy tu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 08. December , 2008, 22:35:09 » |
|
ja som s nim za posledne 3 roky prisiel asi 5 krat do cinenia a vzdy v pohode aj osobne aj zasielkovo....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. December , 2008, 22:38:54 » |
|
neodporúčam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. December , 2008, 22:40:09 » |
|
kazdy ma svoje skusenosti, ja ich nebranim, len pisem svoje skusenosti, to je vsetko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 08. December , 2008, 22:44:43 » |
|
ja som odtial bral kombo asi pred 3mi rokmi a v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 10. December , 2008, 15:29:04 » |
|
zas dilema. v tychto hudobninach stoji Kustom box 6500Sk a v muzikeri az skoro 8000Sk. pisal som do muzikeru, ze jakto, ze maju taku velku cenu a oni povedali, ze mi cenu neznizia, pretoze s portalom hudobne nastroje maju svoje skusenosti a ze sa mi to nezda koser. a cital som si pomienky objednavania cez hudobne-nastroje a tam pisu, ze mi to poslu az po zaplateni penazi. a to ma trosku sere, ze zaplatim a budem cakat a neviem ako dlho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 10. December , 2008, 15:32:46 » |
|
zas dilema. v tychto hudobninach stoji Kustom box 6500Sk a v muzikeri az skoro 8000Sk. pisal som do muzikeru, ze jakto, ze maju taku velku cenu a oni povedali, ze mi cenu neznizia, pretoze s portalom hudobne nastroje maju svoje skusenosti a ze sa mi to nezda koser. a cital som si pomienky objednavania cez hudobne-nastroje a tam pisu, ze mi to poslu az po zaplateni penazi. a to ma trosku sere, ze zaplatim a budem cakat a neviem ako dlho sak si mozes vybrat sposob platby,napis im mail a uisti sa radsej ja som ho kupoval v muzikeri a nemal som tam ziadne problemi podla mna je jedno ci stoji box 8 alebo 6
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 10. December , 2008, 15:34:37 » |
|
sak si mozes vybrat sposob platby,napis im mail a uisti sa radsej ja som ho kupoval v muzikeri a nemal som tam ziadne problemi podla mna je jedno ci stoji box 8 alebo 6 ved ano, ale mna prave zaujma, ze preco mi to napisal muziker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 10. December , 2008, 15:36:55 » |
|
ved ano, ale mna prave zaujma, ze preco mi to napisal muziker muziker je kurvevska spolocnost kde sa da tam ojebu viem mam snimi take skusenosti co sa tyka ceny ale z nakupom som vzdy spokojny
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 10. December , 2008, 15:38:58 » |
|
zas dilema. v tychto hudobninach stoji Kustom box 6500Sk a v muzikeri az skoro 8000Sk. pisal som do muzikeru, ze jakto, ze maju taku velku cenu a oni povedali, ze mi cenu neznizia, pretoze s portalom hudobne nastroje maju svoje skusenosti a ze sa mi to nezda koser. a cital som si pomienky objednavania cez hudobne-nastroje a tam pisu, ze mi to poslu az po zaplateni penazi. a to ma trosku sere, ze zaplatim a budem cakat a neviem ako dlho ved to objednaj z musiccneter.cz alebo kytary.cz tam mas lepsie ceny a tusim aj dopravu na slovensko zadarmo! tu mas, doprava nad 3000kc zdarma na slovensko, cena:6300sk : http://kytary.cz/kustom-kytarovy-reprobox-quad/89131/?SE4799:0:0:1:0
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2008, 15:49:56 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|