Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:23:46
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Millhouse  (Prečítané 34359 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
shorty.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #90 kedy: 28. September , 2009, 14:58:01 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,78146.0.html

Zaznamenané

"I want something good to die for, to make it beautiful to live."
[J.Homme]

https://www.facebook.com/MillhouseSK  www.mkmb.sk/u/shorty
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #91 kedy: 28. September , 2009, 19:58:53 »

Neuveritelne, nepredvidatelne a nezvratne!
Opat doslo k prestriedaniu na lavicke naseho muzstva a konkretne na pozicii gitaristu. Po dlhsom zvazeni nas opustil Matus Ciger, ktoreho nahradil rifami oslahany kovboj Baky(Mudhole). Matusovi dakujeme za velky prinos a prajeme vela stastia do buducna.
V sucastnosti pripravujeme program, ktory sa cochvila dostane az k Vam.

v podstate ma hovno do toho je, ale treba ked uz davas info tohoto druhu napisat to pravdivo, nech  na Matusa nepada tien nejakeho "vysral som sa na kapelu". Je to dobre aj v ramci jeho dalsieho posobenia v undergrounde. Blbo sa totiz existuje a hlada sa novy projekt s nalepkou chuj. Tak ako to bolo ŠORTY???
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 28. September , 2009, 20:03:53 »

ha ha ha ved nenapisal, ze sa na nich vyjebal ani mi to nepride ze je za chuja.. pekne mu podakovali za posobenie a ohlasili dalsieho clena..skor to evokuje dojem: matus si premyslel veci a siel vlastnou- inou cestou
« Posledná zmena: 28. September , 2009, 20:04:33 od kaolko » Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #93 kedy: 28. September , 2009, 20:07:40 »

ha ha ha ved nenapisal, ze sa na nich vyjebal ani mi to nepride ze je za chuja.. pekne mu podakovali za posobenie a ohlasili dalsieho clena..skor to evokuje dojem: matus si premyslel veci a siel vlastnou- inou cestou

Charlie, neries to. Prave si napisal odpoved a nazor, ktory je jeho vyrokom (shortyho) ale naozaj uplne mimo reality. Matus NEODISIEL a prave o toto mi ide. Chapes?? Pockaj si na odpoved zainteresovaneho, please  Žmurk
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
shorty.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #94 kedy: 28. September , 2009, 23:20:23 »

Charlie, neries to. Prave si napisal odpoved a nazor, ktory je jeho vyrokom (shortyho) ale naozaj uplne mimo reality. Matus NEODISIEL a prave o toto mi ide. Chapes?? Pockaj si na odpoved zainteresovaneho, please  Žmurk

Vzniklli iste komplikacie medzi Matusom a Mariom(bubenikom). Musel som jedneho znich poslat. V zasobe som mal dobreho gitaristu a ziadneho bubenika.
Ale neviem preco to musim takto verejne riesit Vadim! Je to medzi mnou a matusom. Moze byt kazdemu uuplne jedno preco mame ineho gitaristu. Proste mame. A nepisem mimo reality. Ziadnu nalepku som mu nedal.
Proste som nemal na vyber a musel nas opustit.
Zbytocne intrigy!
Zaznamenané

[J.Homme]

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #95 kedy: 29. September , 2009, 11:32:56 »

Vzniklli iste komplikacie medzi Matusom a Mariom(bubenikom). Musel som jedneho znich poslat. V zasobe som mal dobreho gitaristu a ziadneho bubenika.
Ale neviem preco to musim takto verejne riesit Vadim! Je to medzi mnou a matusom. Moze byt kazdemu uuplne jedno preco mame ineho gitaristu. Proste mame. A nepisem mimo reality. Ziadnu nalepku som mu nedal.
Proste som nemal na vyber a musel nas opustit.
Zbytocne intrigy!

nemusel si nic riesit na fore a ked uz riesis, tak ako chlap. ty mu nalepku davat nemusis, ale ked napises, ze si to Matus rozmyslel a odisiel, robi to tu spominanu nalepku. Intrigy??? ano nastali v Millhouse!! alebo snad tym nemyslis mna. vzdy som bol a budem ferovy, preto som aj rozbabral tvoju vetu o Matusovom odchode. Ja o tom viem asi najlepsie so vsetkych, je to naozaj medzi vami. Mam na to svoj nazor a nebudem to viac riesit. Islo mi len o to, ze ked raz sam nacrtnes nejaku pikosku z vaseho "muzstva" tak teda ako chlap a nie ako padavka. Vysiel si s pravdou von a to sa kvituje. vela stastia v dalsom hudobnom zivote
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #96 kedy: 29. September , 2009, 11:40:11 »

co vrha horsie svetlo na Matusa ?

1. vyhodili sme ho, lebo sa hadal s bubenikom (Vadimova verzia)

2. matus odisiel a my mu dakujeme za prinos (Shortyho verzia)
Zaznamenané
shorty.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #97 kedy: 29. September , 2009, 13:00:10 »

nemusel si nic riesit na fore a ked uz riesis, tak ako chlap. ty mu nalepku davat nemusis, ale ked napises, ze si to Matus rozmyslel a odisiel, robi to tu spominanu nalepku. Intrigy??? ano nastali v Millhouse!! alebo snad tym nemyslis mna. vzdy som bol a budem ferovy, preto som aj rozbabral tvoju vetu o Matusovom odchode. Ja o tom viem asi najlepsie so vsetkych, je to naozaj medzi vami. Mam na to svoj nazor a nebudem to viac riesit. Islo mi len o to, ze ked raz sam nacrtnes nejaku pikosku z vaseho "muzstva" tak teda ako chlap a nie ako padavka. Vysiel si s pravdou von a to sa kvituje. vela stastia v dalsom hudobnom zivote

Nenapisal som nic v tom zmysle, ze sa na nas Matus vyjebal alebo, ze si to rozmyslel!
Napisal som to najneutralnejsie ako sa len dalo! Za to, ze ty vies najlepsie ako to je, citas nejak moc konspiracne medzi riadkami.
Zaznamenané

[J.Homme]

demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #98 kedy: 30. September , 2009, 14:12:59 »

Ja Millhouse fandim, donedavna som mal moznost takmer pravidelne pocuvat ich skusky, kedze sme boli susedia, a bezohladu na spory hudba je kvalitna a chalani makaju. Bude ma tesit takato kapela, ked to dotiahne na CD (Akurat by som polavil zo Stoneru a pridal troska starej Doomovej atmosfery ale kazdy podla seba hehe ). Shorty, uz davnejsie mam v hlave svrbi projekt ala "Traditional Doom / Stoner" len chybaju mi muzikanti, nepoznas niekoho so zaujmom kdo by sa hodil ?
« Posledná zmena: 30. September , 2009, 15:12:37 od demolator » Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #99 kedy: 30. September , 2009, 14:50:01 »

u stoneru zotrvat!  ha ha ha
aj tak je ho dost malo v BA
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #100 kedy: 30. September , 2009, 15:00:30 »

vidis, ja si zas myslim, ze je ho priamoumerne vela tomu, kolko ludi ho tu vyhladava  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #101 kedy: 30. September , 2009, 15:19:24 »

Ja Millhouse fandim, donedavna som mal moznost takmer pravidelne pocuvat ich skusky, kedze sme boli susedia, a bezohladu na spory hudba je kvalitna a chalani makaju. Bude ma tesit takato kapela, ked to dotiahne na CD (Akurat by som polavil zo Stoneru a pridal troska starej Doomovej atmosfery ale kazdy podla seba hehe ). Shorty, uz davnejsie mam v hlave svrbi projekt ala "Traditional Doom / Stoner" len chybaju mi muzikanti, nepoznas niekoho so zaujmom kdo by sa hodil ?
Skus YOB  Som metlak
Zaznamenané

demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #102 kedy: 30. September , 2009, 15:22:41 »

a to je co?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #103 kedy: 30. September , 2009, 16:20:39 »

YOB - Yarbles of Bones  Bavím sa skvele
Zaznamenané
shorty.
pravidelný návštevník

« Odpoveď #104 kedy: 02. Október , 2009, 13:05:02 »

YOB - Yarbles of Bones  Bavím sa skvele

Oni este funguju?
Zaznamenané

[J.Homme]

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 21 otázok.