spyros
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 22. Jún , 2008, 07:09:10 » |
|
Minireport... 19:00 Deathmetalisti v Rock Art asi zacali, nebol som... Miso tam vraj nakukol 19:30 Velka - Tatranka, vraj katastrofa, to som nevidel... Jozo Barina VYNIKAJUCI, aj ked niektori vraveli, ze bol velmi vesely :-D, Gattch - zena sa zacala smiat po 5 sekundach, po 5 minutach ma poziadala, ci sa nejdeme prejst, ze uz to ani smiesne nie je... Modus, klasika slovenskeho popu. Na Joza nemali, ale dalo sa. 22:30 Led Zeppelin Revival - napokon som nebol a kecal som pred pubom... PS: A to este hral Dusky nedaleko, ale predsa len Jozo este nehral v Poprade, tak som ozelel... A dnes Fermata v Spisskej... ta to tu normalne zije, len ja musim pracovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 22. Jún , 2008, 09:51:40 » |
|
Z pociatku nic, potom 5 - 6 headbangerov a na Gazdase uz pogovala cela terasa, bol som iniciatorom Misofg dobehol na zaciatku, ale po nasom vystupeni som ho uz nenasiel. Klub sa mi velmi pacil, keby to bolo ohradene od cesty nejakym vyssim plotom, tak by tomu nic nechybalo, ale vraj uz hladaju nove priestory.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 22. Jún , 2008, 09:54:32 » |
|
cize spokojnost ? alebo mohlo aj lepsie dopadnut ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 22. Jún , 2008, 09:59:06 » |
|
Vzdy je priestor pre zlepsenie, ja som spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Jún , 2008, 10:16:33 » |
|
bodaj by nebol spokojny, ked sa zas nadrbkal a obtazoval nasho spiaceho bubenika telefonicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Jún , 2008, 16:07:35 » |
|
Klub sa mi velmi pacil, keby to bolo ohradene od cesty nejakym vyssim plotom, tak by tomu nic nechybalo, ale vraj uz hladaju nove priestory.
keby to bolo ohradené tak by to vyzeralo veľmi malé podľa môjho názoru... takto síce vyzerá že môže vojsť každý ale aspoň je tam pocit voľnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Jún , 2008, 16:55:57 » |
|
Bolo by to akurat!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
HurikanKiko
okukávač
Príspevkov: 4
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 23. Jún , 2008, 06:46:40 » |
|
Indian teba kto naucil vyvolavat v noci a este k tomu najebany?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 23. Jún , 2008, 07:33:57 » |
|
Indian teba kto naucil vyvolavat v noci a este k tomu najebany? rastis
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 23. Jún , 2008, 08:02:53 » |
|
rastis Nie nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 23. Jún , 2008, 09:11:45 » |
|
No bol som na šeckých akcia. Na Striguly to malo jedno obrovské mínus. Na pivo sa dlho čakalo (kým ho načapovala) a aj tak bolo hnusné. Inak Striguli úplne do pohody. Veselé to bolo. Jožo Barina. To bola strašná nuda. A miestami dosť trápne keci. Chlapík mi prišiel že je nadrbaný statočne. Spyros povedal že on tak vystupuje vstále. Tak je asi neustále najedbaný. A čom svedčil aj tie reči medzi pesničkami 90 % o vínečku a pivečku. Miestami dosť nepresné a rozhodené. Gattch. Neuveriteľná nuda. To čo bolo. Celé oddelenie popradskej kultúry by malo dostať výpoveď. Modus. Taktiež nuda. Vydržal som 3 skladby a odišiel. (teraz sa do mna určite niekto pustí ) Led Zeppelin revival. Tak tý boli neskutočný. Beriem nehrali svoje veci. ALe remeselne to bolo zahrané a zaspievané perfektne. Som čumel ako ten spevák dával. A zvukovo to mali riadne zmáknute. Ked som vošiel . Som si myslel že CD je pustené. Hrali v zložení spev, gitara, basa , bicie. Klobúk dole. nPerfektné. Fermata. Štandardne dobrá. (perfektná) Prvé pesničky sa ale skoro nedali počúvať. Vďaka zvukárovi. Mimochodom to bol človek ktorého si Fermata priviezla so sebou. Fedor Frešo ml. Ale potom to už nejako nakrútil a dalo sa to počúvať. Aj ked dobrý zvuk to ešte vstále nebol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 23. Jún , 2008, 09:17:38 » |
|
Zelam Ti skore vystupenie z mlhaveho udolia, aby si prezrel a pochopil a uveril a kajal sa a ... a tak Jožo Barina. To bola strašná nuda. A miestami dosť trápne keci. Chlapík mi prišiel že je nadrbaný statočne. Spyros povedal že on tak vystupuje vstále. Tak je asi neustále najedbaný. A čom svedčil aj tie reči medzi pesničkami 90 % o vínečku a pivečku. Miestami dosť nepresné a rozhodené.
no spyros, tak ako citam, sa mam "kajat" pred niekym kto hra najebany, rozhadzany a nepresne ? (samozrejme, len co citam )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 23. Jún , 2008, 09:23:53 » |
|
No bol som na šeckých akcia. Na Striguly to malo jedno obrovské mínus. Na pivo sa dlho čakalo (kým ho načapovala) a aj tak bolo hnusné. (...) Jej tam penil sud, chudere Inak vobec nebolo hnusne, keby som nemusel hrat a potom nakladat a dnes ist do roboty, tak ho tam pijem doteraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 23. Jún , 2008, 09:26:08 » |
|
Jej tam penil sud, chudere Inak vobec nebolo hnusne, keby som nemusel hrat a potom nakladat a dnes ist do roboty, tak ho tam pijem doteraz. v robote je lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|