Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 00:48:21
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Striguli & Gazdasgrind, 21.6 v Poprade  (Prečítané 12488 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #30 kedy: 22. Jún , 2008, 07:09:10 »

Minireport...

19:00 Deathmetalisti v Rock Art asi zacali, nebol som... Miso tam vraj nakukol

19:30 Velka - Tatranka, vraj katastrofa, to som nevidel... Jozo Barina VYNIKAJUCI, aj ked niektori vraveli, ze bol velmi vesely :-D, Gattch - zena sa zacala smiat po 5 sekundach, po 5 minutach ma poziadala, ci sa nejdeme prejst, ze uz to ani smiesne nie je... Modus, klasika slovenskeho popu. Na Joza nemali, ale dalo sa.

22:30 Led Zeppelin Revival - napokon som nebol a kecal som pred pubom...

PS: A to este hral Dusky nedaleko, ale predsa len Jozo este nehral v Poprade, tak som ozelel...

A dnes Fermata v Spisskej... ta to tu normalne zije, len ja musim pracovat  ha ha ha
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #31 kedy: 22. Jún , 2008, 09:51:40 »

Z pociatku nic, potom 5 - 6 headbangerov a na Gazdase uz pogovala cela terasa, bol som iniciatorom Bavím sa skvele

Misofg dobehol na zaciatku, ale po nasom vystupeni som ho uz nenasiel.

Klub sa mi velmi pacil, keby to bolo ohradene od cesty nejakym vyssim plotom, tak by tomu nic nechybalo, ale vraj uz hladaju nove priestory.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 22. Jún , 2008, 09:54:32 »

cize spokojnost ? alebo mohlo aj lepsie dopadnut ?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #33 kedy: 22. Jún , 2008, 09:59:06 »

Vzdy je priestor pre zlepsenie, ja som spokojny.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #34 kedy: 22. Jún , 2008, 10:16:33 »

bodaj by nebol spokojny, ked sa zas nadrbkal a obtazoval nasho spiaceho bubenika telefonicky  Beeee
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #35 kedy: 22. Jún , 2008, 13:22:19 »

jo indanko po poziti hranicneho mnozstva ohnivej vody dostane vzdy chut niekomu zavolat   Bavím sa skvele   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #36 kedy: 22. Jún , 2008, 16:07:35 »

Klub sa mi velmi pacil, keby to bolo ohradene od cesty nejakym vyssim plotom, tak by tomu nic nechybalo, ale vraj uz hladaju nove priestory.

keby to bolo ohradené tak by to vyzeralo veľmi malé podľa môjho názoru... takto síce vyzerá že môže vojsť každý ale aspoň je tam pocit voľnosti  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 22. Jún , 2008, 16:55:57 »

Bolo by to akurat!
Zaznamenané

HurikanKiko
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #38 kedy: 23. Jún , 2008, 06:46:40 »

Indian teba kto naucil vyvolavat v noci a este k tomu najebany?  Na zdravie!
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #39 kedy: 23. Jún , 2008, 07:33:57 »

Indian teba kto naucil vyvolavat v noci a este k tomu najebany?  Na zdravie!
rastis  ha ha ha
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #40 kedy: 23. Jún , 2008, 08:02:53 »

rastis  ha ha ha
Nie nie Beeee
Zaznamenané

misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #41 kedy: 23. Jún , 2008, 09:11:45 »

No bol som na šeckých akcia.
Na Striguly to malo jedno obrovské mínus. Na pivo sa dlho čakalo (kým ho načapovala) a aj tak bolo hnusné. Inak Striguli úplne do pohody. Veselé to bolo.

Jožo Barina. To bola strašná nuda. A miestami dosť trápne keci.  Chlapík mi prišiel že je nadrbaný  statočne. Spyros povedal že on tak vystupuje vstále. Tak je asi neustále najedbaný. A čom svedčil aj tie reči medzi pesničkami 90 % o vínečku a pivečku. Miestami dosť nepresné a rozhodené.

Gattch. Neuveriteľná nuda. To čo bolo. Celé oddelenie popradskej kultúry by malo dostať výpoveď.

Modus. Taktiež nuda. Vydržal som 3 skladby a odišiel. (teraz sa do mna určite niekto pustí  ha ha ha )

Led Zeppelin revival. Tak tý boli neskutočný. Beriem nehrali svoje veci. ALe remeselne to bolo zahrané a zaspievané perfektne.
Som čumel ako ten spevák dával. A zvukovo to mali riadne zmáknute. Ked som vošiel . Som si myslel že CD je pustené. Hrali v zložení spev, gitara, basa , bicie. Klobúk dole. nPerfektné.

Fermata. Štandardne dobrá. (perfektná) Prvé pesničky sa ale skoro nedali počúvať. Vďaka zvukárovi. Mimochodom to bol človek ktorého si Fermata priviezla so sebou. Fedor Frešo ml. Ale potom to už nejako nakrútil a dalo sa to počúvať. Aj ked  dobrý zvuk to ešte vstále nebol.

Zdravíčko
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #42 kedy: 23. Jún , 2008, 09:17:38 »

Zelam Ti skore vystupenie z mlhaveho udolia, aby si prezrel a pochopil a uveril a kajal sa a ... a tak  Na zdravie!

Jožo Barina. To bola strašná nuda. A miestami dosť trápne keci.  Chlapík mi prišiel že je nadrbaný  statočne. Spyros povedal že on tak vystupuje vstále. Tak je asi neustále najedbaný. A čom svedčil aj tie reči medzi pesničkami 90 % o vínečku a pivečku. Miestami dosť nepresné a rozhodené.

no spyros, tak ako citam, sa mam "kajat" pred niekym kto hra najebany, rozhadzany a nepresne ?:) (samozrejme, len co citam Žmurk )
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #43 kedy: 23. Jún , 2008, 09:23:53 »

No bol som na šeckých akcia.
Na Striguly to malo jedno obrovské mínus. Na pivo sa dlho čakalo (kým ho načapovala) a aj tak bolo hnusné. (...)
Jej tam penil sud, chudere :) Inak vobec nebolo hnusne, keby som nemusel hrat a potom nakladat a dnes ist do roboty, tak ho tam pijem doteraz.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #44 kedy: 23. Jún , 2008, 09:26:08 »

Jej tam penil sud, chudere :) Inak vobec nebolo hnusne, keby som nemusel hrat a potom nakladat a dnes ist do roboty, tak ho tam pijem doteraz.

v robote je lepsie  Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.