Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 17:34:39
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Floyd je v blbom uhle (moc napnutá kobyla)  (Prečítané 9324 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« kedy: 02. Júl , 2008, 23:18:09 »

Cafte mám taký problém a potrebujem poradit  Som frajer mám Ibanez RG550 doteraz som hrával podladený o 2,5 tónu dole (tj. H) no prišiel nový bassák ktorému sa dá ladit len do D potom už mu letia okrávy kade-tade tak sme sa dali do D druhý gitarista má SG takže no problémo ale aj mám tu Ibanezu a na nej Floyda a akonáhle som sa dal vyššie tak sa mi kobyla dala do takého blbého uhla (viď obr.) taq prosím o radu ako ta dat do normálu lebo sa na tom strašne debilne hra dalej ako na 12. pražci už sú vysoko struny   Pomoooc! díkes

« Posledná zmena: 03. Júl , 2008, 22:11:32 od C3llario.HQ » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 02. Júl , 2008, 23:26:53 »

Dotiahni vzadu srobovakom tie pruziny, pripadne ich vymen za kratsie (mne sa osvedcili od Gotoh). Hlavne to sprav cim skor :), to sa ti ani nedivim ze sa ti hra debilne. Pripadne kup sedemstrunovu gitaru a nemusis nic podladovat. A basak tiez nech si kupi 5strunovu a ste vybaveni.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 02. Júl , 2008, 23:41:08 »

Ja by som si kupil inu sadu strun, napriklad 10-12 alebo 12tky a uvidis, ako potom budes mat tremolo. Bude to ok. Takto mas struny az moc tuhe, nie?
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 02. Júl , 2008, 23:43:37 »

Dotiahni vzadu srobovakom tie pruziny, pripadne ich vymen za kratsie (mne sa osvedcili od Gotoh). Hlavne to sprav cim skor :), to sa ti ani nedivim ze sa ti hra debilne. Pripadne kup sedemstrunovu gitaru a nemusis nic podladovat. A basak tiez nech si kupi 5strunovu a ste vybaveni.

no jooo pruziny su nove a dotiahnute skoro nadoraz 7-mám ale nehravam na nej moc lepšie sa mi hra na užšom krku :D bassak nemá ani tak moc prachov na 5 lebo si tak pol roka kupoval tuto co má dáku aktívnu 4-ku ibanez a ešte k tomu hra na pravu stranu a ako vravel tak tuto zohnat bolo prenko kedza na okolí tu neni moc hudobnin  Popiskujem si ja by som najradšej zostal v H kedež tam sa mi to zdá byt krajšie také pevnejšie ale čož no chcu D tak budu mat tak musim dačo poriešit s tou kobylou  Žmurk

taraz tam má 0.10-0.56 natiahnute a teraz to je dost trdé taže by som radšiej volil tie 10 na H boli pohode tieto ale teraz ked sme do D tak chcem vrchnu maximal 0.50
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 03. Júl , 2008, 06:38:23 »

no jooo pruziny su nove a dotiahnute skoro nadoraz

kolko pruzin tam mas teraz? ak mozes pridaj do zadu dalsiu, pripadne dve  a mas poprobleme Na zdravie!
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 03. Júl , 2008, 08:39:41 »

kolko pruzin tam mas teraz? ak mozes pridaj do zadu dalsiu, pripadne dve  a mas poprobleme Na zdravie!

mam 3 viac ich tym nevleze.....skusim si zohnat tie kratšie pružiny kurna ale nevime kde kedže u nás v PU sú neni hudobniny   Neser ma!

tie diery co su medzi pruzinami su na tu krytku
« Posledná zmena: 03. Júl , 2008, 08:40:20 od C3llario.HQ » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 03. Júl , 2008, 08:43:22 »

mam 3 viac ich tym nevleze.....skusim si zohnat tie kratšie pružiny kurna ale nevime kde kedže u nás v PU sú neni hudobniny   Neser ma!

tie diery co su medzi pruzinami su na tu krytku
To je foto sučasneho stavu? Lebo ak ano,tak možeš ešte pritiahnut./ a nezabudni povolit zamky na hlave/
« Posledná zmena: 03. Júl , 2008, 08:47:56 od udry » Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #7 kedy: 03. Júl , 2008, 08:46:32 »

Mozes este tie krajne 2 dat pod vacsim uhlom na tie uchyty, ktore su hned vedla strednej pruziny
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 03. Júl , 2008, 08:49:16 »

Mozes este tie krajne 2 dat pod vacsim uhlom na tie uchyty, ktore su hned vedla strednej pruziny

ok ide skusat a pritahovat :D
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #9 kedy: 03. Júl , 2008, 08:55:55 »

(...) taraz tam má 0.10-0.56 natiahnute a teraz to je dost trdé taže by som radšiej volil tie 10 na H boli pohode tieto ale teraz ked sme do D tak chcem vrchnu maximal 0.50
10-56 su idealne na Dcko Žmurk Asi mas rad vacsie blato struny.

Podla tej fotografie je tam miesto este pre 2 struny.
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #10 kedy: 03. Júl , 2008, 08:56:13 »

mozes dat aj dalsiu, tak ze tu v strede das ku jednej co je na kraji a ptm stvrtu takisto ku tej co je sama :)
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 03. Júl , 2008, 09:05:38 »

10-56 su idealne na Dcko Žmurk Asi mas rad vacsie blato struny.

Podla tej fotografie je tam miesto este pre 2 struny.

sak ja fim struny by som asi nechel mekšie ešten neviem ale ak to bude moc trvdé tak dam mekšie spodne sedia ale vrchne budud asi moc rezat pre man nechem si odjebat klby na prstoch  Na zdravie! a tie 2 diery co su tam tak su pre šrobiky tej kritky ktoroy sa to pritalci tie struny
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 03. Júl , 2008, 09:16:34 »

tak ako pisal martin..este tam mozes dat 2 pruziny  Som frajer

taketo velke dvihnutie kobyly jednoduchym pritiahnutim pruzin nezrovnas, jednoznacne tam treba pridat minimalne jednu pruzinu Žmurk
« Posledná zmena: 03. Júl , 2008, 09:20:50 od styrioci » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 03. Júl , 2008, 09:33:40 »

tak ako pisal martin..este tam mozes dat 2 pruziny  Som frajer

taketo velke dvihnutie kobyly jednoduchym pritiahnutim pruzin nezrovnas, jednoznacne tam treba pridat minimalne jednu pruzinu Žmurk

ok a ako tam pripem tie 2 dalsie? ci to ich nestrčím do diery ale iba pritlačím potom tou krytkou?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #14 kedy: 03. Júl , 2008, 09:37:02 »

ok a ako tam pripem tie 2 dalsie? ci to ich nestrčím do diery ale iba pritlačím potom tou krytkou?

kup tuhsie pruziny, musis tam mat makke, kup gotoh, najtuhsie co maju

a este dotiahni tie 2 sroby viac do tela
« Posledná zmena: 03. Júl , 2008, 09:37:28 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 22 otázok.